Yaaa olay şöyle oldu😄 ben elimde tutuyordum daha içmeden ortadan ikiye ayrıldı halı mahvoldu. Kardeşimden tepsi istedim bir de mutfağa gidene kadar halıyı iyice berbat etmemek için
Geçmiş olsun bebeğim. Elinde tuttuğuna dikkat edilecen artık 🤣😅. Soğuk bardağa sıcak suyu boca edip aniden genleşmesine sebep olursan ikiye ayrılır tabi. Allahtan elindeki organik bir şey değilmiş 😅
Türk kadınlarının elinlen hiçbir şey gelmiyor yapamıyor hamarat becerikli değilsiniz fincan da ortadan ikiye ayrılır mutfakta yıkılır deprem de olur Türk kadınları olmamış
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Ahahahah hepsi senin yüzünden kötü negatif enerjini yollamışsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yav komuşun netten bir foto, kurgu hemde, fincanım ikiye bölündü 😅 he bende gülmekten yarıldım
Manyak mısın kendi elimde ikiye ayrıldı niye netten bir foto alayım atayım buraya 😄
İyi de tepsinin üc yanına da dağılımıs kahve. Gerçekse sana Nobel ödüllü yazarım reçete olarak 😅
Yılın en becerikli sakarı ödülü 😅🤣🤣🤣
Yaaa olay şöyle oldu😄 ben elimde tutuyordum daha içmeden ortadan ikiye ayrıldı halı mahvoldu. Kardeşimden tepsi istedim bir de mutfağa gidene kadar halıyı iyice berbat etmemek için
Geçmiş olsun bebeğim. Elinde tuttuğuna dikkat edilecen artık 🤣😅. Soğuk bardağa sıcak suyu boca edip aniden genleşmesine sebep olursan ikiye ayrılır tabi. Allahtan elindeki organik bir şey değilmiş 😅
Türk kadınlarının elinlen hiçbir şey gelmiyor yapamıyor hamarat becerikli değilsiniz fincan da ortadan ikiye ayrılır mutfakta yıkılır deprem de olur
Türk kadınları olmamış
Ahahahah hepsi senin yüzünden kötü negatif enerjini yollamışsın
İmalat hatası var sıcak soğuk bir araya gelince 2ye bölünmüş
Sıcaklık direnci kırılmıştır. O nedenle de ayrılmış.
o nasıl bi göz nazardır :)
Sıcaktan.