kolumu epilatörle alınca böle kızarık ve sıvılce gıbı oldu bu nasıl gececek? ne yapmam lazım? ılk defa aldım bıde cok acıdı acaba o yuzdeenmı bole oldu?

Kesinlikle ağda kullan, epilatörün böyle kizarikligi bırak batık yapma sıkıntısı var. Geçer kolun ama bence bir dahakine böyle yapma
kısa ve serttı kıllarım jıletle aldıgım ıcın agdayyı denedım ama almadı bende epılatorle aldım dun.
veet sir agda yaptım almadı yda ben yapmayı beceremedım bılmıyorum
O 2 gune gecer daha baloncuklanacak ve epilasyon kalinlastiriyo
daha once jıletle alıyodum dun epılatorle aldım cok acıdı ve boyle oldu ıltıhp gbı aynı bnde sıkıyorum cok sınır oldum ya :( jılet zaten sık ve sert cıkarmıstı
Buğday tenli acik kahve rengi sacli kahve rengi gozlu kizlar candir can belki ćillerin de vardir :S tapabilir miyim sana
evet cıllerım var :D ve şu an t * benı tarıf ettın :D
vay bravo valla prof olmussun aşmışsın kendını helal :D
Alerji veya tahriş etmişsin soğuk suyla yıka ve kremler var eczane de kullan geçer.
Cevap
10Cevap
Hassas demek ki
Buzlu su torbası gezdir üzerinde
neyle aldın
epilatorle aldım dun ılk defa kızrdı ve kuck kuck sıvlce gbı oldu alerjı gbı aynı dha once -jıletle alıyodum smdı epılatre gectm
Bende makineyle alıyorum bende oolmuyo demek ki bünyen alerjik senin dikkat et herşeyi sürme
aynen alirken fazla bastirmissin derin tahriş olmus yarına geçer elleme kalsin öyle
Deriyi tahris etmissin cok bastirirsan boyle olur... yarina gecer kizariklik
makınelerı kotuymu veya cıldın fazla hassas sakın gunese cıkma aynısı bende oldu
Beyaz tenli olduğun için böyle korkucak bisey yok sabaha bişeyin kalmaz
Bebe yağı sür bir saate geçer...
bir daha epilatörle alma mahfeder ağdayla al.
Tahriş olmuş krem sür
Alışkın olmadığın içindir birşey değil geçer o
Evet ondan öyle olmuştur
fazla tahriş etmişsiin
Tahtakurusu ısırığına benziyor 😕
o nasıl bısy oluyo bılmıyorum :D ama dun kıllrımı aldım apılatrle ondan oldu :( cok acımıstı
Krem sur bez ile buz uygula
bana her seferinde oluyor
2-3 güne geçer o epilatörler hep öyle yapıyor :D
İlk kz mı aldın
ılk kez degıl ya daha oncde almıstım epılatorle o zamnda bole olmustu 2-3 gune gecıyo...
Normal malesef
alerji olabılır
Ağdayla al.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar