Arkadaşlar ailem vermedi sevdiğim adama kaçtımherneyse ailelerimiz falan barıştı ailesiyle yaşıyorduk annesi beni hiç istememişti sürekli kavga çıkarıyo beni eziyodu kçtığım için bir eziklik vardı kendimi korumuyordum hiç 2-3 kere eşimle ayrılıp barıştık ( 2 ay evli kaldık bu arada ) en son ablam gelmişti bize kaynanam gene durup dururken kavga çıkardı ben bu kızı istemiyorum dedim beni dinlemedin getirdin bıktım artık bu kız gidecek seni evlatlıktan red ederim dedi eşime eşimde benden ayrılmayı tercih etti.. 1 sene sonra eşim bana yalvarmaya falan başladı şimdi 1.5 sne gçeti hala barışmak istiyor sürekli yalvarıyor 2 katlı ev aldım biz ayrı yaşıcaz söz diyo oda benim annem ne yapabilirm senmişsin benim neşem sen benim ilkimsin falan diyo özür diliyo ben hatalıydım aranızı yapamadım falan doğum günümdede şu şarkıyı paylaşmış
ben ne yapacağım hiç bilmiyorum o bana sahip çıkmadı ben ailemi bıraktım ona gittim.. haksızmıyım
ben ne yapacağım hiç bilmiyorum o bana sahip çıkmadı ben ailemi bıraktım ona gittim.. haksızmıyım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer