Aile & Toplum Sabaha kadar bitirmem gereken 6 saatlik bir video var yetişir mi aralıksız izlesem ödevim varda? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Uykum gelmemesi için ışık açsam, kahve içsem arada yüzümü yıkasam olur mu? Güncellemeler1 yıl İmkansız diye biri beğenmiş puahaha Sabaha kadar bitirmem gereken 6 saatlik bir video var yetişir mi aralıksız izlesem ödevim varda? Cevapla Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Biter 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Öyle iyi bir moraldi ki sağol fısfıs kardeş Yorumla
Munkesir Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl X2 hızda izle 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Zaten o hali 6 saat Yorumla Munkesir 1 yıl Eyvah eyvah Yorumla Soran 1 yıl Neyse ceza yiyince destan yazmış kızım ben bu koyar mı bana dua edin lütfen Yorumla Munkesir 1 yıl İnşallah bitirirsin bacı çok önemli değilse uykusuz kalma istersen Yorumla Soran 1 yıl Önemli 🥹 neyse öğrenciliğin sanındandır Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim bacım 🥹✨ Yorumla Munkesir 1 yıl Başarılar bacım hayırlı geceler Yorumla Soran 1 yıl Çok teşekkür ederim dua et alnımın akıyla sabah zaferimi kutlayayım Yorumla Munkesir 1 yıl İnşallah güzelim 😂😂 yumurta kapıyı zorlayınca başlamışsın ama Yorumla Soran 1 yıl Gündüz arayı uzatmasaydım biterdide işte alışmış kudurmuştan peterdir son dk aksiyonunun tadı başka oluyor Yorumla Munkesir 1 yıl Bitirdin mi kız Yorumla Soran 1 yıl Yok abla neredeeee Yorumla Munkesir 1 yıl Sağlık olsun be güzelim 😄 Yorumla Soran 1 yıl 3 gün olmuş hala bitmedi yılın tembel seçileceğim bu gidişle 🤣 Yorumla
Siyah-Atlı-Prenss Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 454 cevap paylaştı. Evet yetişir eğer siteden çıkıp başlayabilirsen 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Moladayım 5 dkya çıkıyorum Yorumla
Cheddarpeynirii Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Sen bu ödevi mümkün değil bitiremezsin 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Bitirirsem ya? Yorumla Soran 1 yıl Bunu yazman iyi oldu bak gaza geldim sabah zombiye dönüşene kadar bitireceğim Yorumla Cheddarpeynirii 1 yıl Hahah bitiremezsin görürsün sabah yaz Yorumla Soran 1 yıl Yazcam 730 gibi biter inşallah yarılasam bile kafi Yorumla
Delilerdelisi1 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Son güne bırakırsan böyle olur 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Son gün değil aslında son saat Yorumla Delilerdelisi1 1 yıl Hahahah geçmiş olsun Yorumla Soran 1 yıl Bitiririm yaaa Yorumla
Dominictoretto27 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl 1.5 x izle 0 14 Yorumla Soran 1 yıl 2x izliyorum o halde 6 saat zaten Yorumla Dominictoretto27 1 yıl Yuhhh. Bı şey anlamayacaksin aisjjsd Yorumla Soran 1 yıl Temel var azıcık yarın öğlende soru çözerim birkaç tanecik tamamdır bence Yorumla Dominictoretto27 1 yıl Oo sen cozmusun işi yapay zekaya yaptır Yorumla Soran 1 yıl Yapay zeka anlamıyor ki ben düzelttiriyorum yanlışını hep ayrıca video bunalr 1er saatlik, 2 saatlik falan Yorumla Dominictoretto27 1 yıl Hm zor ya işin harbi Allah kolaylk versin Yorumla Soran 1 yıl Amin inşallah ama dua et yapayım hatta aşırı verim alayım Yorumla Dominictoretto27 1 yıl İnşallah ediyom bakalım inşallah istediğin olur emeklerin bsoa gitmez aminnnn Yorumla Dominictoretto27 1 yıl Bitirdin mi qhhaa Yorumla Soran 1 yıl Uyuyakaldım 😭 Yorumla Dominictoretto27 1 yıl Ah be sağlık olsun Yorumla Dominictoretto27 1 yıl Şimdi halledebildigin kadar etsen olmaz mı Yorumla Soran 1 yıl Hallederim öğlene inşallah ama şu an aklıma ülkenin ahvali takıldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ne dediyse zıttını yapıyor bu iktidar büyük çıkmazdayız herkesin açık hedefi haline geldik Avrupa, Rusya, İsrail. Yorumla Dominictoretto27 1 yıl Hiç deme her an her şey olabilir bombalar duzebilirallah korusun Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Biter biter gayret göster 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Ya bitmezse? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl neşeni kaybetme yeter Yorumla Soran 1 yıl Ödev yetişmezse neşemde kaybolacak ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gider bi kahve içer hayatı sorgularsın o kadar Yorumla Soran 1 yıl Dua et yetiştireyim yoksa amel defterim kapanır. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Allah biz öğrencilere yardım etsin amel defterini ancak Allah kapatır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Avutma şekli 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yetişir kanka Yorumla Soran 1 yıl 😭🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Video senden korkuyorsa tamamdır 😅😅 Yorumla Soran 1 yıl Yetişir inşallah amin ben kaçıyım yoksa gerilim ımdp 9 türünde bir film çekilecek yarın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bi sıkıntı olsa uçar gelirim Yorumla Soran 1 yıl Sende kaynarsım arada Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sende kahve yapar içersin Yorumla Soran 1 yıl Damacanamda hazır kahvem ya Allah bismillah umarım yetişir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yetişmezsede damacanın yükü ağır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Biter
Öyle iyi bir moraldi ki sağol fısfıs kardeş
X2 hızda izle
Zaten o hali 6 saat
Eyvah eyvah
Neyse ceza yiyince destan yazmış kızım ben bu koyar mı bana dua edin lütfen
İnşallah bitirirsin bacı çok önemli değilse uykusuz kalma istersen
Önemli 🥹 neyse öğrenciliğin sanındandır
Teşekkür ederim bacım 🥹✨
Başarılar bacım hayırlı geceler
Çok teşekkür ederim dua et alnımın akıyla sabah zaferimi kutlayayım
İnşallah güzelim 😂😂 yumurta kapıyı zorlayınca başlamışsın ama
Gündüz arayı uzatmasaydım biterdide işte alışmış kudurmuştan peterdir son dk aksiyonunun tadı başka oluyor
Bitirdin mi kız
Yok abla neredeeee
Sağlık olsun be güzelim 😄
3 gün olmuş hala bitmedi yılın tembel seçileceğim bu gidişle 🤣
Evet yetişir eğer siteden çıkıp başlayabilirsen
Moladayım 5 dkya çıkıyorum
Sen bu ödevi mümkün değil bitiremezsin
Bitirirsem ya?
Bunu yazman iyi oldu bak gaza geldim sabah zombiye dönüşene kadar bitireceğim
Hahah bitiremezsin görürsün sabah yaz
Yazcam 7
30 gibi biter inşallah yarılasam bile kafi
Son güne bırakırsan böyle olur
Son gün değil aslında son saat
Hahahah geçmiş olsun
Bitiririm yaaa
1.5 x izle
2x izliyorum o halde 6 saat zaten
Yuhhh. Bı şey anlamayacaksin aisjjsd
Temel var azıcık yarın öğlende soru çözerim birkaç tanecik tamamdır bence
Oo sen cozmusun işi yapay zekaya yaptır
Yapay zeka anlamıyor ki ben düzelttiriyorum yanlışını hep ayrıca video bunalr 1er saatlik, 2 saatlik falan
Hm zor ya işin harbi Allah kolaylk versin
Amin inşallah ama dua et yapayım hatta aşırı verim alayım
İnşallah ediyom bakalım inşallah istediğin olur emeklerin bsoa gitmez aminnnn
Bitirdin mi qhhaa
Uyuyakaldım 😭
Ah be sağlık olsun
Şimdi halledebildigin kadar etsen olmaz mı
Hallederim öğlene inşallah ama şu an aklıma ülkenin ahvali takıldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ne dediyse zıttını yapıyor bu iktidar büyük çıkmazdayız herkesin açık hedefi haline geldik Avrupa, Rusya, İsrail.
Hiç deme her an her şey olabilir bombalar duzebilirallah korusun
Biter biter gayret göster
Ya bitmezse?
neşeni kaybetme yeter
Ödev yetişmezse neşemde kaybolacak ama
Gider bi kahve içer hayatı sorgularsın o kadar
Dua et yetiştireyim yoksa amel defterim kapanır.
Allah biz öğrencilere yardım etsin amel defterini ancak Allah kapatır
Avutma şekli 😅
Yetişir kanka
😭🤣
Video senden korkuyorsa tamamdır 😅😅
Yetişir inşallah amin ben kaçıyım yoksa gerilim ımdp 9 türünde bir film çekilecek yarın
Bi sıkıntı olsa uçar gelirim
Sende kaynarsım arada
Sende kahve yapar içersin
Damacanamda hazır kahvem ya Allah bismillah umarım yetişir
Yetişmezsede damacanın yükü ağır