Hayatımı nasıl kurmalıyım bana akıl verin Allah aşkına?

Ben zaten biraz zor bir ailede doğdum babam yok ben 4 yaşındayken bastı gitti. Anneannem dedem annem ben ve diğer annemin kardeşleri aile apartmanı gibi bi yerde büyüdüm. Hep iyi bi öğrenciydim ama ortalama bir lise kazandım sonra meslek kararı yoktu hiç kafamda. Ve maddi olarak çok zordu benim için hayat hep. Babam zaten yok. Annem anneanneme falan bakıyor çalışamıyor. Zar zor geçindik ama annem falan hiç calistirtmadı beni ezileyim istemedi işte. Neyse ben de bir an evvel hayata atanayım gideyim 2 yıllık bir sağlık okuyayım dedimHiç mezuna kalmadan yazdım okudum bitirdim. 24 te kpss ye girdim dershaneye falan da gittim ama mat kötü baya 82.65 alabildim sadece. Atanmama yetmiyor branş sıralamam berbat. Özelde tecrübem yok diye iş bulamıyorum. Başka alanlarda işe başvurdum donus yok. Aç açık değiliz ama sürekli sürekli isteklerimi kısıtlıyorum çünkü para yok. Hayat akıyor gidiyor ama ben uzaktan hep seyrediyorum sanki. Öyle çok sosyal biri de değilim arkadaş sevgili vs de yok. Okul yok iş yok para yok artık delirmek üzereyim 3 harfli marketler burger vs tarzı yerlerde mi işe girmeyi deneyeyim son çare yoksa dgs ile hemsirelige mi tamamlamaya çalışayım yeni bir meslek mi edineyim ne yapayım
Hayatımı nasıl kurmalıyım bana akıl verin Allah aşkına?