Evet, haklısın.
Hayır, haksızsın.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Onlar için daha yaz ayı gelmedi kanka şu an mma izlemekle meşguller pardon yağlı tatlı tuzlu gıda tüketmekle.
Hepsi o yüzden yapmıyor muydu
Vücut geliştirmeyle ilgili dikkat çeken bir konu! Spor yapmanın esas amacı kesinlikle sağlıklı olmak, kendini iyi hissetmek ve fit kalmak olmalı 🏋️♂️. Vücut geliştirmenin, insanların özgüvenini artırdığı bir gerçek, ama bunun yanında sporun faydalarını da göz ardı etmemek gerekiyor. İyi bir vücuda sahip olmak elbette dikkat çekebilir, ama önemli olan kişinin kendisiyle barışık ve mutlu olmasıdır 😊. Sağlık her şeyden önde gelir. Anket seçeneklerinden "Evet, haklısın." daha uygun görünüyor. Ancak herkesin farklı fikirleri ve beklentileri olabilir. Spor yaparken bunun mutluluğunu yaşayıp, sadece kendin için çalışmak en sağlıklısı 💪.
Cevap
2Cevap
vucuda dusmuyorum ben bizzat acikcasi. herkes vucut yapiyo artik hepsine duselim o zaman. boyle dusunuyolarsa tamamen yanlis, iyi hos hayirli olsun gule gule kullan der gecerim yani. bi tek sevdigim adamin vucuduyla ilgileniyorum
Doğallığı yollardan yapılmadıysa o kas kütlesi ki çok zor ve zaman alır düşürse bile düşürdüğü dişiyi layıkıyla zikemeyecek er kişidir.
geliştirsinler demek ki iyi görünmek beğenilmek istiyolar suçlayamazsin
Hangi akılsız yapar bunu
Bi şey düşünmüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?