Babam annemi öldürmekle tehtid ediyor evden kovuyor annem için dua eder misiniz lütfen?

Şimdi arkadaşlar benim babam emekli oldu eyt den ve borsayla ilgileniyor maaşını borsaya yatırdı evde kös kös oturuyor iş bulmaya çalışmıyor ondan rahatı yoktur ciddiyim... Ayrıca annemden para istiyo annem hergün ona para getiricekmiş benim annem dekoratif el sanatlarına gidiyor hem satış yapıyor hemde kursiyer orada çalışıyor bu kadın sana nasıl fazla bir şekilde para getirsin? Ayrıca dinimizde kadının kazandığı parayı erkek el koyamaz karı koca arasında neyse işte bu sözde koca/baba olan şahıs hergun annemin ondan bıkıp evden gitmesi için bahaneler üretiyor kavga çıkarıcak yer arıyor herseye karışıyor karıştırıyor ortalığı en sonunda bir şey bulup kavga çıkartıyor annemi dövüyor hatta geçen ittiği olmuştu benim en hassas olduğum konu annemi birinin itmesi.. :( neyse işte annem kavga cikariyomuş hep evde bize kiziyomus kardeşlerime kiziyomus tabi kendisi diyor öyle evet annem bize vurabilir kızabilir bundan ona ne? Anneler döverde kızarda severde babamın buna kızmaya hakki yok ama işte... Ayrıca hep eski konuları açıp açıp duruyor onlar eski hikaye boşverin. Benim babam böyle bir insan işte. Neden baba diyorum onu bile bilmiyorum bugün patladı zaten dedi ki pilini pirtini topla defol git ananın babanın yanına bende annemin yanına dedi işte evi evdeki herseyi saticam cart curt eğer gitmezsen bi gece senin kafanı keser atarım beni katil yapma dedi psikolojimizi bozdu neymiş efendim alınacak şeyleri niye gündüzden söylemiyormuşsun sırf bunun için kadını üzdü hep üzüyor zaten... Qllah anneme peygamber sabrı vermiş sizden ricam annem için dua eder misiniz onu kaybetmek istemiyorum kardeşlerimle dua edenlere şimdiden teşekkür ediyorum Allah razı olsun 💗

Babam annemi öldürmekle tehtid ediyor evden kovuyor annem için dua eder misiniz lütfen?