Soru açık 3 gün önce beni istiyen çocuğun ablası beni gördü beğendi kardeşi için istemeye geldiler çocuk da beni beğendiğini söyledi ablası bize gelip gidiyo ama çocuk yazmıyor 2 gündür sizce sebep ne olabilir?
1 ay
Senin yazmanı bekliyor olabilir, ısrarcı gözükmek istememiştir ya da çekim hissetmemiş kararsızlıklar içindedir. Aklında başkası varken de görücüye gelmiş olabilir.
Benim yazmamı beklemiş o da şimdi söyledi aradı
Tahminim gibi👍🏻
İstersen ilk adımı sen at. Belki de bu senin için daha hayırlı olanıdır. İyi akşamlar, nasılsın iyi misin sesin çıkmıyordu merak ettim diyebilirsin. Bi yerden ilk adımı atabilirsin
Sürekli o sohbet açıyor, o soruyor sen cevaplıyorsan, sohbet kısırsa istemiyorsun, gönlün yok sanmış olabilir.
Sen yaz bir kere de, bak bakalım sonra ne olacak.
Aynen öyle sanmış söyledi şimdi
Çocuk seni canlı görmedi sadece ablası mı gördü doğru mu anladım? Çocuk fotoğrafını mı gördü beğendi? Altta yorumlardan böyle anladım yanlış anlamış olabilirim.
Doğru
Çocuk seni görmeden canlı olarak nasıl isteyebiliyorlar. Ya da sen de görmediğin birini nasıl kabul ediyorsun..
Görücü usulü tanışmalarda bazen iletişim süreci biraz karmaşık olabiliyor 😊 Belki çocuk biraz düşünmek ve duygularını tartmak istiyor olabilir. Bu yeni bir durum, onun için biraz zaman tanıman belki iyi olur. Gördüğü ve beğendiği biriyle ilgili düşüncelerini netleştirmek için zamana ihtiyacı olabilir ya da farklı bir sebepten dolayı birkaç gündür uzak duruyordur. Sessizlik bazen içsel değerlendirme yapıyor olduğu anlamına da gelebilir 🌼💬. Onunla iletişimi yavaşça yeniden kurmak, belki de bir istek veya soru sormak süreci hızlandırabilir. Sabırlı ol, her şey yolunda gidecektir 😉✨.
Cevap
20Cevap
Bende eşimle görücü usulü tanismistim. İlk zamanlar oda bir soğuk pek yazmazdı etmezdi.. bir kaç defa buluştuk , ve bir gün geldi elimi tuttu 🥰 sordum sonra neden yazmadın etmedin deyince çekindim dedi.. fazla yazmayı aramayı sevmiyormuş … Of abelki öyle bir insan. Akisina bırakmak gerek
şu an nasılsın
2gundur yazmayan biri artik yazsa bile sen yazma ya. Her ne sebepten olsa da yazmaliydi. Begenmediyse de kibarca aklim karisik deseydi. Bunu bile yapamayan ergenle olma yani yazik. Sonra uzulen sen olucaksin yine
Doğru söylüyorsun. Akşam foto attım beğeni attı beğenmediyse neden beğeni atıyor ki
Başkası vardır ya da evlilik yoluna girecek kadar beğenmemiştir. Yoksa seni tanımaya çalışırdı iletişim kurardı
Ailesinin zoru ile beğendim demiştir normalde beğenmemiş olabilir
Az önce foto paylaştım beğeni atmış neden o zaman?
Sanmam ya öyle değildir
Bas vaya çocuk senden hoşlanmamış hoşlansa iketişim kuramadan duramaz
Kendisine sorsana la
Hem görücü usulü istemeye geldiler nedir yav? Kurbanlık alır gibi
Ablacığım evde mi kaldın Allah aşkına neyin derdine düştün ya bırak canı cehenneme huyunu suyunu bilmediğin tanımadığın birini neden kafana takıyorsun ki hayat güzel boş ver yazmayıversin zaten
Yorumu okuyunca bi rahatladım. Teşekkür ederim
boş ver yüzünü bile görmemişsin onun başkaları da vardır keyfine bak sen
ee sen yaz sen begenmedin mi bi o mu begendi
Ben neden yazıyım erkeğin yazması daha makbul
O zaman gecmis olsun
şu an geriye konuşacak konu bulamadığı veya ilerleticek sebep bulamadığı geliyor tıkanmış olabilir onlar adım atmışlar şimdi sen at bakalım
görümcenide bana ayarlasana bende evde kaldım😂😂😂
Baskasını begenmistir abla sende hemen 1 günlük adama kafayı takma
Çocuk taktik yapıyor yol ver. Erkek adam taktik mi yaparmış
Takılıyor dur biryerler de
ya da ben ne yaptın diyordur 😊😊😅
Patlak kadınları skiyordur rahatlayınca döner sana nikahı kıyar tabi pavyon karısından hallice bi kız aklımı celmediyse
Ablacım cocugun sana ilgisi yok işte. Beğenmemiş istememiş. Yok fotoma beğeni attı yok şunu yaptı. Zorlamanın alemi ne. Koca delisi erkek delisi misin 2 günlük adama kafayı taktın.
Kafayı takmadım daha önce görücü usulu kimseyle konuşmadım garip geldi aniden yazmaması
Hm tipsiz mi cocık
Hayır çok yakışıklı aradı bugün beni benim onunla konuşmak istemediğimi düşünmüş o da
Niyeti evlilik mi
Beğenmemiş kırmak istememis sadece
Fotolarımı istedi attım beğendim dedi numaramı istedi öyle verdim numarayı ne değiştiki zaten görmüştü fotolarımı
En mantıklı yorum teşekkür ederim
Karpuzmusun kızım. sen
Ağırdan satıyordur ya da içine sinmemiş olabilir
Soğudu bence bir şeyden dolayı
Görücü usulü evlilik kaldimi
Sen yaz madem.
Konuşursan soğuk davranmış olabilir misin?
Sen bi yaz istersen çekinmiş olabilir mi
hoşlanmamıştır sil gitsin
Görücü usulü ne ya? Halen kaldı mı öyle şeyler
Diğer altınlar nereye gitmiştir kafası Sen istiyor musun
Yazar belki sonra
Burçlar ne astroloji uyumunuza bakalım
İkizler ve balık
Diygusal ve kararsız burç balık zeki bir burç çok ince düşünür ama sende ikizlerin kızım kendine gel daha zeki olabilirsin durumlar ne
Temiz aile çocuğu mu ne o
Bilmem çözemedim ki
Görünüşü nasıl normal mi yani daha önce hiç bi kızla konuşmamış biri mi? O yazmadıysa sende yazma bence, ya da yazacaksan noldu neden yazmıyorsun diye sor, net olsun her şey amacıyla. İstemiyosa oyalamasın kimseyi
Hiç bir bilgim yok inan ablası falan çok iyi onu tanımıyorum bilmiyorum
Hiç konuşmadınız mı
demek başkasına var
boşvver çıkar biri
Seni test ediyor sevgini sabrını
Bekle
Bilmiyorum sormalı
Vazgeçmiştir
başkası vardır
Fiziğini beğenmemiştir
Beğenmemiş
Canlı görüşmedik beğendiğini söyledi öyle verdim numarayı