- 1 ay
Bunu fark etmem çünkü kontrol etmeye ihtiyaç duymam, fark edersem de mesaj atar sorarım belki uyuyamaması için ya da yalnız kalmak için bir olay yaşamıştır. Böyle şeyler kurcalandıkça karşı taraf bir şey yapmicaksa bile yapar, ben böyle düşünüyorum en azından.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Aslında insanları serbest bırakmak ne istiyorlarsa onu yapmalarını izlemek mi gerekiyor ki?
Yani şöyle, bir adam ya da bir kadın aslında senin zorunla dürüst, şeffaf, güvenilir ve sadık olmak zorunda kalıyorsa aslında biz hayatımıza kendi olmayan bir insanı almış olmuyor muyuz?
Normalde aşırı derecede böyle şeylere kızan olay yaratan bir tipim ama sahtelik hissedersem de bütün ipleri bırakırım bazen özgürlük dürüstlük getirir bazen de yamuk olanı hayatından çıkarır...
02 Yorumla- 1 ay
Ciddi anıma denk gelmiştir, ciddi cevap vermişimdir! Yapın tabi, iyi eğlenceler
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Uyuyorum dedikten sonra WP'ye hiç girmemesi güven işareti değildir sonuçta. Başka uygulamalarda var nihayetinde.
Ben bile uyuyorum dedikten sonra, bazen WP'ye girebiliyorum, çünkü o an bildirim geliyor ve bazen de cevaplamam gerekiyor işle alakalı olduğu için.
00 Yorumla
- u1 ay
sıkıntı yaratmazdım, sonuçta isteyen istediğini her türlü yapar. Wp yoksa başka bir uygulamada he mi
01 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim beybi 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- 1 ay
Bence herkes çevrimiçi görüntüsünü kapatsın böylelikle içimiz daha huzurlu oluyor. Diğer durumda sürekli bunu takip ederek ruh hastası haline geliyoruz. Yapan zaten açık görüntüsünü kapalı hale getirip yine yapar sonra tekrar açar. Her kalıba uydurur yani. En iyisi bu konuyu kafaya takmak yerine iki taraf da kapatsın her şeyi kimse birbirini görüp sorgulamasın.
20 Yorumla - 1 ay
Wp çok gelişti, artık çevrimici bilgini bile istediğin kişilere açık kapatabiliyorsun ama tabi isteyen yine bir şekilde bulur. Bana iyi geceler deyip hala online ise bozulurum benden sıkıldığını ya da başından savmak için söylemiş en kötü ihtimal aldatiyordur 😄 yani inşallah olmaz ccinnet geçirebilirim bunu hissettiğimde
10 Yorumla - 1 ay
İşte bu olmasın diye son görülmeyi kapıyoruz diyomuşum😂😂
17 Yorumla- 1 ay
Diyelim öyle sana ne?
- 1 ay
Ben programla uğraşmam, aynı şey bana yapılsa güvenmediğini düşünürüm, güven yoksa beraber olmanın anlamıda yok. Aldatacaksa kafese koysan zaten bulur yolunu aldatılmayı önlemeye çalışmak oluyor bu program vs işleri
- 1 ay
@tortitotilla Aynen öyle ama mesala ben bir iki böyle durum olsa ki yalancı. insani seziyorsun zaten, denemek amacı. ile yaparım sorarim. yok derse şak. diye yollarim kendisine , ama elbette güven olmalı kesinlikle
- 1 ay
Anladım şimdi, öyle durum olmuşsa birçok sefer haklısın.
- m1 ay
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Son gorulme kapatirsa nasıl goruyorsunuz merak ettim
11 Yorumla - u1 ay
Belki bir arkadaşı acil bir durum olduğu için mesaj attı yani böyle düşünürüm
Wp , tek benimle konuştuğu bir ortam değil sonuçta10 Yorumla - 1 ay
Önce sorarım ani bir tepki vermem , aldığım cevap beni tatmin ettiyse uzatmam ama çelişkili bir açıklama yaparsa ben çok işkillenirim bu durumdan dedektif gibi iz sürerim netliğe kavuşturma dan da o konunun peşini bırakmam 😂
00 Yorumla - 1 ay
Ben uyurum, güvenmediğim kişiyi sevmem. Güvenim basit sebeplerle sarsilmaz.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 469 cevap paylaştı. Bana uyuyorum diyip bunu yapıyosa tik kaparım ben o zaman neden uyuycam dedi ki şimdi 😂
10 Yorumla- 1 ay
şimdik şöyle bir durum var
uyuyorum dedikten bir süre sonra uykusu kaçabilir olabilir bir durumdur
ha durmadan böyle yapıyorsa vardır bir numarası00 Yorumla - 1 ay
Uyuyorum dedikten sonra whatsapp da gezdiğini görürsem sorgularım. Aynı sey devam ederse şüphe oluşur. Devam etmem şüphe varsa.
00 Yorumla Uyursun tıuvaletin gelir gece eline teli alırsın online olursun hemen fesatca düşünüyorsunuz 😂
00 Yorumla- 1 ay
Bunu neden yaptığını sorarım mantıklı bir açıklaması yoksa kendi bilir orada takılmaya devam 😄
00 Yorumla - 1 ay
Ne için online olduğu önemli, açıklaması varsa ok, eveleyip geveliyorsa güven kaybı
00 Yorumla - 1 ay
Yaklaşık 1 2 dakikadır soru başlığıyla bakışıyorum açıklamasına geçemedim
00 Yorumla E yuh ama amma kafayş yemiş millet bize ne napiyosa yapsin
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Wp değil de KS de gizli gizli takılıyorsa o sorun asıl
01 Yorumla Bu sürekli tekrarlanıyorsa şüphelenirim artık sonra da zaten kavga edilip ayrılma yoluna gelinir
10 Yorumlaona niye böyle bişey yaptığını sorarım birazda sinirlenirim eğer düzgün bir cevap vermezse karşımda aynısını ben kendisine yaparım baktım ki hicbirsey olmamış gibi devam ediyor bu sefer ayrilirim
00 Yorumla- 1 ay
Hiç tahammül edemem böyle şeylere 😂
20 Yorumla - 1 ay
Gerçekten mi o kadar takip izliyor musun sende takıntı var o zaman
02 Yorumla- 1 ay
😄😄
- 1 ay
Oldu görüşürüz tatlı rüyalarrrr
10 Yorumla - 1 ay
o geceyi ona zehir ederim
10 Yorumla - 1 ay
Bittin oğlum sen 🔪
10 Yorumla - 1 ay
Bu tür oyunlara giren birisi ile birdaha gorusmezdim.
00 Yorumla - 1 ay
Tecrübeyle söylüyorum , aldatıyordur.
00 Yorumla - 1 ay
Arkadaşımla konuşuyorumdur 😬
00 Yorumla - 1 ay
Bunu sorgulardim kendisine de sorardım
00 Yorumla - u1 ay
Nedenini sorardım sadece
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. yalan söylediğini düşünürüm
00 Yorumla- 1 ay
Neden yalan söylediğini sorarım
00 Yorumla - 1 ay
ne gerek var
girecekse girecem desin00 Yorumla - 1 ay
bende online olurum mesaj atinca ona cevap yazmam
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 691 cevap paylaştı. tovbe korkulur
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı. Sürekli tekrarlanan bir şeyse düşündürür
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nedenini sorarım kendisine
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bana uyumuş da kimlerle ayakta kim bilir
00 Yorumla- 1 ay
her şey biter. Yalanın sanal versiyonu.
00 Yorumla - m1 ay
Foto hoşuma gitti😂😂 harbi
00 Yorumla - 1 ay
Sana öyle mi yaptılar
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. psikolojim bozulur
00 Yorumla- 1 ay
Ayrılırım :d
10 Yorumla - 1 ay
Ona sorarım
10 Yorumla - 1 ay
Geberdirin
10 Yorumla Yeni sevgili bakardım
00 YorumlaKızarım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. Olabilir
00 Yorumla- 1 ay
Neden olduğunu sorarım
00 Yorumla - 1 ay
İsteyen her türlü yapar, gözümden kaçmaz deme..
00 Yorumla Eğer geçerli sebebi yoksa sakasiz ayrılırım hemen
00 Yorumlaartık sevgilim olmaz
10 Yorumla- 1 ay
Naoiyon ulan
00 Yorumla - 1 ay
Engel
00 Yorumla - 1 ay
Net aldatıyordur
00 Yorumla
Detaylı bilgi