Zaman ne kadar da hızlı ve acımasız.. Daha dün gibi gelen şeylerin üzerinden günler haftalar hatta aylar geçiyor.. Ama bizlere yakın bir zamanda olmuş gibi hissederiz..

Daha dün gibi ne ara geçti bunca zaman.. 🥺 Nurlar içinde yat anneannem..
Zaman ne kadar da hızlı ve acımasız.. Daha dün gibi gelen şeylerin üzerinden günler haftalar hatta aylar geçiyor.. Ama bizlere yakın bir zamanda olmuş gibi hissederiz..

Daha dün gibi ne ara geçti bunca zaman.. 🥺 Nurlar içinde yat anneannem..
O yüzden bu dünya için çok kasmamak lazım. Çok çalışınca bişey olmuyor hayatını yaşamadan 2 metre çukura giriyoruz sonuçta. Yaşayacak kadar çalışın. Yaşlılıkta çalışıp kira vermek zor. Sadece 1 ev almaya bakın bunun için. Babasının yanında bacak bacak üstüne atanlar CEO karşısında el pençe durur ya, öyle olmayın. Herkes aynı derecede eşit. CEO dediğin de aynı çukura girecek. Altın tozuyla görülmeyecek hiç biri
Çok acımasız tabiki zaman bu arada tekrardan başın sağolsun
Dostlar sağ olsun.. Çabucak 1 hafta oldu bile..
Zaman hemen geçer zaten bir bakmışsın 2026
Kesinlikle..
Tskrler 🌹🌹🌹
Rica ederim.. 😊
Allah rahmet eylesin 😔 Evet zaman çok acımasız. Artık Zamanın acımasızlığını, hızla aktığını düşünmek yerine, her anın bir hediye olduğunu hatırlamaya çalışıyorum bana biraz olsun huzur veriyor.
Amin inşallah..
Zaman hem acımasız hemde şifa ya da ilaç olabiliyor işte aynı zamanda ♥️
Aynen öyle kuzum..
TatlıKızzzz34, zaman gerçekten de çok hızlı akıyor ve bazen kontrol edilmesi zor olabiliyor 🌿. Sevdiklerimizi kaybetmek, zamanın bu acımasız hızını daha da belirgin hale getiriyor 😔. Anneannenin kaybı seni derin bir üzüntüye sokmuş olabilir ama onun anılarının hep seninle olduğunu unutma 🍃. Zamanı öyle ya da böyle kabul etmeyi öğrenmek ve anılarımızda yaşatmak bize iyi gelebilir ❤️. Kendi deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim ki, sevdiğimiz insanları anarak ve güzel anılarımızı hatırlayarak kendimizi biraz da olsa daha iyi hissedebiliriz 🕊️. Duygularını paylaştığın için teşekkürler, seninle aynı duyguları paylaşan birçok kişi var 🌸.
Kesinlikle çok haklısın..
Kesinlikle öyle.. Onunla olan anılarım çok eğlenceli ve güzel.. Ben ona küserdim takılırdım.. Ama artık yok..
Cevap
19Cevap
evet zaman çok acımasız maalesef.. başın sağ olsun Allah rahmet eylesin.. 🙏
Amin inşallah dostlar sağolsun..
Öncelikle başınız sagolsun evet zaman öyle bir şey hersey gelir geçer ama farkında değiliz. Olan ölene oluyor kalan hayatına devam ediyor, Rabbım kalanlara ömür versin sağlıkla nediyelim 🙏
Dostlar sağ olsun.. Aynen öyle..
zaman hızlı geri dönüşünüz yok yarını yok ertlemeyeceksin hiç bir şeyi sevmek sevilmek kalp kırmamak hayatın tadını çıkarmak gerek dimi bize şimdi lazım @pembikellerr
Kesinlikle öyle..
Neden hiç yeşillik yok. Bizde hemen yeşillik dikiyorlar. Bide fazla taş var üzerinde. Allah rahmet eylesin.
Çünkü bu fotoğraf henüz iki günlük.. 🥺 Taşlara gelince de mezarlıkla ilgili biz temizleyebildiğimiz kadar temizledik.. şu an kar olduğu için hangi çiçeği dikersek dikelim soğuktan donacak kadar bir soğuk vardı..
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok ağır çok acı hele canın cananın olunca.. bir gün bizde toprak olacağız başın sağolsun
Amin inşallah.. Dostlar sağ olsun.. maalesef öyle aramızdaki bağ başkaydı.. Henüz çok yeni ama bize asır gibi geliyor..
Allah rahmet etsin
zaman degilde insanlar acimasiz birakmiyorlarki tadini cikaralim kiymetini bilelim iyi degerlendirelim
Amin inşallah..
Başınız sağolsun. Zamanın en güzel ve acımasız yanı da bu. Ama her bir an kaybettiklerimize yaklaşıyoruz işte.
Dostlar sağ olsun..
Evet maalesef hayat acımasız zaman da öyle başın sagolsun kaybın nedemek oldugunu bende bu sene keşfettim
Dostlar sağ olsun..
Allah mekanını cennet eylesin. Başınız sağolsun.
Amin inşallah dostlar sağolsun..
Acımasız ama hızlı değil ben hala 18im ya geçmek bilmiyor
Başın sağolsun
Dostlar sağ olsun..
Başın sağolsun.. çok üzücü ama ölüm acı bir gerçek.. Rabbim kalanlara sabır versin..
Dostlar sağ olsun.. maalesef öyle..
başınız sağolsun
evet yaş aldıkça daha da acımasızlaşıyor
Dostlar sağ olsun..
Çok 🥺 Allah rahmet eylesin. Sevdiklerimizin değerini sağ iken bilmek gerek.
Amin inşallah..
Allah sizlere uzun saglıklı ömürler versin. Başın sağolsun canım 🙏
Amin inşallah canım.. Dostlar sağ olsun..
Allah rahmet eylesin, başın sağ olsun 😥 Mekânı cennet olsun 🤲🏻
Amin inşallah.. Dostlar sağ olsun.. 🥺🥺
Allah rahmet eylesin bende annemi kaybettim zor oluyor valla
Amin inşallah.. Sizinde başınız sağ olsun..
Bazen geçsin diye kendi kendini yersin geçmek bilmez ama geçince de keşke geçmeseydi dersin biz de biraz şeyiz yani😄
Her nefis ölümü tadacaktır... Başınız sağolsun
Dostlar sağ olsun..
Bildiğin gibi değil. Ne çabuk ve hızlı geçiyor yapmak gerekenlerin yarısını yapamadim
Allah rahmet eylesin..
Sevdiğin insanları kaybedince zaman daha bir acımasız oluyor..
Zaman zaten acımasız çünkü gittiğinde geri gelmiyor geri getiremeyen tek şey.
Çok hızlı geçiyor. Acımasız olduğunu ise biz zamana yüklüyoruz sadece
Babam vefat edeli 18 sene oldu. Ve zaman cidden çok çabuk geçiyor.
Allah rahmet eylesin anneannenize de
öyle gerçekten unuttuğunu düşünüyorsun ama bi aklına düşünce içindeki ateşin sönmediğini farkediyor insan
Allah rahmet eylesin..
Amin inşallah..
Allah rahmet eylesin 🤲🏻
Amin inşallah..
Kabri nur mekânı cennet olsun inşallah 🤲
Amin inşallah..
Basın saoglsun çok üzüldüm senin adına
Dostlar sağ olsun..
Başın sağolsun 😌
Dostlar sağ olsun.. 🥺
Kesinlikle öyle
Evet öyle geçip gidiyor