2015 e gireli 8 sene olacak bu bilgiyi kabul edemiyorum 😂
1 ay
Zaman sizi şaşirtiyor mu?

Benim için Zamanın gözlerimin önünden boşu boşuna akıp gitmesini izlemek ve hiç bir şey yapamamış olmak, olduğum yerde saymak çok kötü bir duygu ve durum
Geçip gitti çogu o zaman animizi degerlendirmeliyiz
Görüş
5Görüş
He ya şaşırtıyo. Az önce haluk bilginerin gençliğini görmüştüm. O zamanlar ilkokul bebesiydim.
Hadi ya acimasiz hayat
hepimiz ölüp çürücez
Onuda tattil
Tattık
Senin yaşın küçük ben zamanın hızlı geçtiğini 25 ten sonra anladım 😄
Ben erken anlamisim demekki djdnwjnx
Evet çok iyi bir şey ben mesela geç kaldım ama olsun hayata tutunuyorum öyle böyle zamanın değerini anladıktan sonra 😄
Bize erken tattirdi maalesef
Maalesef deme nimet bu ona göre geç kalma ben biraz geç kaldım ama toparlanır ahahhs
Ölümle yüzleştim geç anlamayi tercih edereim
Ya ahaha ölüm her an kapı da sen yaşamını iyi geçirmek için çabala
Çabaliyorum zaten de güç kalmadi
Kalacak abi başka çare yok 😄
Psikologluk oldum lan ben 😂
Geçer geçer daha neler görecen dur hele ahhahs
Kanka gordum diyom inanmiyom
İnanmiyon
Bir şey demedim tamam ahahhs
Derdim aşk meşk olsa keske oyle diyim sana
Olur olr daha 20 30 yaş arası var uzun zaman
Kanka önce dedem öldü babam çok uzuldu sonra babama iftira attilar hak yiyor diye ki babam karincayi bile incitmez adami işten ettiler o ara bizim bi magazamiz vardi ortaklar yari yolda birakti biz cok zengindik onlar oyle yapinca elde avuçtakini kaybettik kaç sene oldu hala borcunu oduyoruz babam camilerde çorap satti üzüntüden şeker hastasi oldu neyse sonra babam mahkemede temiz olduguna karar verilip tazminatla geri döndü işine o ara babaannemde öldü işte sonrada bizi korona vurdu geçdn sene babami kaybettim oyle olunca annemler annanemin yanina gittiler ben yalniz kaldim birden maddi olarakta toparlamiştik babam gidince tekrar eksilere düstuk ne bileyim kafayi yicem ya istemiyorum ilerisini gormek
Vay bee zor gerçekten ama yaşamayıp nr yapacaksın mecbur hayat ne kadar darbe vursa da kalkıp ayağa kalkmak gerek yoksa daha beter oluyor maalesef hayat böyle acımaz o yüzden üzülmeyi bırak desem olmaz ama rn azından kendini batırma yine bir şeylerin peşinden koş hayatın zaten sonu var kimi iyi geçirir kimi kötü ama sen bu zamana kadar kötü geçirdin şimdi mücadele etki gelecek iyi olsun
Ediyorum. işte bu sene okulu bitirirsem mezun olursam kurtulmuş olacahim sonra bildigin he rinsan gibi evlenme cocuk kaygisi vs fslsn
Ee tamam işte gayet iyi bende öyleyim 😌
hayırdır 2015 te neyi beğendin
Liseye yeni baslamiştim
benimde üniversitede hazırlık sınıfı yıllarımdı :D
şu an iş hayatinda 4. Senen o zaman
yoo, geçen sene mezun oldum ben,1 ay çalıştım özelde, işten çıkarıldım şimdi evde oturuyorum işsiz :D
Okulu mu uzattin
2 sene
Nedenn
Makine mühendisliği okudum, uzatmayan pek yoktur, bölüm zordu bende biraz sosyal yaşamak istedim
Bu mühendislikler mimarliklar hep boyle galiba bende mimarlik son sinifim uykusuzluktan hastanelik oldum
uykusuzluk kaçınılmaz bişey, bende çok sabahladım öyle, kolay gelsin
Kolay gelir mi dersin djdncj
parça parça geçtikçe bitecektir okul, mezuniyet için ders say :)
Son 10 ders 😂
iyi o zaman, bir an önce kurtulmaya bak ama mezun olduktan sonra bu sefer de işsiz kalıcan ailen baskı yapıcak moralin yine bozulacak, evde yalnızlaşacan
Baski yapmazlar
Bazen ben de böyle duygulara kapılıyorum
Fazlasıyla zaman cabum geçiyor
2015...🥲
Anisi var karşim
Neden nasildi
Aa ayniyiz
2019 girişliysen 23 mezunu olman gerek miyor mu ben mi yanlis anladim djdnc
Hay maşallah allah korusun hahaha
2015 ne alaka
En net hatirladigim en gecmiş tarih
He bende 2019 u hatırlıyom