Kayınbabam sürekli şehir şehir geziyor eşim de anca onun yol parasını ödüyor?

merhaba arkadaşlar. Olaya şöyle başlayayım. Eşim 2 erkek 5 kız kardeş. Kayınbabam düşük maaşla geçinemediği için 2 oğlunu 10 yaşından itibaren okutmamıs ve konfeksiyorlarda çalıstırmıs ve ailesini geçindirmiş. Kayınbiraderim 19 yaşında evlenmiş ve eşiyle 10 yıl aile içinde yaşamış. Kayınbiraderim ailesinden ayrılıp ayrı evde yaşayınca artık eşim çalısmıs ve ailesini geçindirmeye başlamıs. Daha sonra kayınbiraderim bakmıs bir birikimleri olmuyor anca yiyorlar krediyle ev almak istemiş ve o zamanın parasıyla 250.000 tl eşimle ortaklaşa ev almıslar. Eşim gece gündüz çalısıp hem krediye düşen payı ödemiş hem de ailesini geçindirmiş. Bu arada da 100 gr altın biriktirmiş daha sonra benle tanıştı nişan vs oldu. O sırada da kayınbabam emekli oluyor ve ikramıyesiyle yaklaşık 80 gr altın alıyor. daha sonraları eşimin işleri iyi gitmemiş ve karttan yemeye başlamıslar babası emekli maaşını hiç eve harcamaz kendine bırakırmıs eşim de karttan evi geçindirirmiş. kayınbabam ve kayınvalidem umreye gitmek isteyip o altınların bir kısmını bozdular geri kalanını büyük oğullarının ihtiyacı oldğu için vermişler vs. bizim de ev eşyası almaya sıra geldi eşimin biriktirdiği 100 gram altınla ev eşyasını aldık. Eşimin payın düşen daireyinin hissesini satıp düğün için altın aldık düğünden sonra bozup araba alırız diye düşünüyorduk. Düğünü de düğünden gelen takılarla yaptık takıların %90 ını benim ailem getirdi ama ailem hiç dokunmadı ve düğün masrafların karşıladık. Her neyse düğünden birkaç gün sonra eşim kredi kartında 300.000 tl borç oluğunu her ay 13.000 tl faizi olduğunu ve altınları bozup borcu ödemeyi teklif etti ben asla kabul etmedim ve kayınvalidemi aradım, kayınvalidemin bana söylediği tek cümle o borç sizin siz ödeyeceksiniz. Eşim o sıralarda maaşı 25.000 kiraya 10.000 veriyoruz 13.000 de faize veriyorduk birkaç ay idare etmeye çalıstık baktım ki olmuyor el mahkum borcu verdik geri kalanla da orta düzey bir araba aldık. Konuya gelecek olursam kayıbabamların faturalrını eşim, kirayı da kayınbiraderim ödüyor. 2 görümcem çalısıyor ama asla eve katkı sağlamıyorlar paralarını biriktiyorlar. bu 2 aydır kayınbabamın gezme aşkı tuttu nereye istese biletini vs altık gitti geldi her şey çok güzel bu ay eşimin işi iyi değildi daha 2 gün önce gezmeden döndü bugun antalyaya biletmi alın ablamı çok özledim oraya gidicem dedi ben de dayanamadım bunay çok sıkışığz herkesten borç alfık kirayı veremedik diye yakındım. Biz eve dönmek için kalkarken kayınvalidem eşimin eline 1 gram altın tutuşturmus. Eve gelince eşimle çok kötü kavga ettik ben onu ailesinin yanında rezil etmişim onu işe yaramz göstermiş ve küçük düşürmüşüm vs. Şu an küsüsüz ben artık çok bunaldım yoruldum. Borcumuz var diye o kadar çok çocuk sevememe rağmen çocuk yapmadık. Eşim beni anlamıyor ne yapacağımı bilmiyorum

Kayınbabam sürekli şehir şehir geziyor eşim de anca onun yol parasını ödüyor?