İnsanlar neden kendilerini gömme ihtiyacı hissederler?
Bu sorunu çözmeden başarılı şekilde iletişim kurması mümkün mü?
İnsanlar neden kendilerini gömme ihtiyacı hissederler?
Bu sorunu çözmeden başarılı şekilde iletişim kurması mümkün mü?
özgüven sorunu olan bir kişinin ilişkilerde sürekli değişim yaşaması kısa vadede faydalı gibi görünebilir ancak uzun vadede kişisel gelişim ve sağlıklı bağlar kurma açısından olumsuz etkiler yaratabilir diye düşünüyorum. Bunum farkında olunursa belki düzeltilebilir
şimdi bir insanda özgüven sorunu varsa farklı bir ilişki değil hiç ilişki yapamaz
çünkü özgüvensizlik insanın kendine güvensizlik demektir
kendine güvenemeyen bir insana bir başkası neden güvensin de ilişki yapalım desin
doğru değildir
eğer insan bunu yapıyorsa doğru bildiği için yapıyordur
doğru bilinen bir yanlıştır yani
özgüvenin böyle sağlanacağını sanıyordur
halbuki bu durum sadece kendini daha çekilmez biri yapıyordur
kısacası araba kullanmasını bilmiyorsan direksiyona geçme
Yani sonuca ulaşmak için yanlış tabi ki çünkü olmaz.
Gömme ihtiyacı da aslında kendini gerçekleştiren kehanet gibi, onun aslında faekındadır ve kendini o gerçekliğe çeker. Onu yaşamak ister.
Fakat şurada iyi bir nokta var. Eğer kendisini geliştirebilen birisi ise bu şekilde denemeler yaparak özgüven kazanabilir. Tabi ki eksik olan noktalarını da kapatarak. Geliştirmiyorsa bu da fayda etmez.
Güzel analizler.
Beğenmek kolay sjj
Çünkü doğru😄
Yok alevlenene kadar tutarsın en fazla 😂
Şu sitede doğru tahminde bulunamayacağım tek mavilisin🤣
O topa girmem sjj
Ben de solağım zaten onu bi ben anlarım sjj
Tüh! Bi ateşi yakamadık. Bize yazıklar olsun (!)
Sağlık olsun. Önümüzdeki maçlara pardon sorulara artık 😂
Ama o evli sjj
@wouldliketobelulu bu ihtiyar bizi kıskanıyor bence.
Sence😂
Ben olsam ben de sen gibi bir arkadaşımı kıskanabilirim güzellik ajdjdjf hak verdiğim için çok bir şey diyemiyorum 😂😂
Neyse ofsayta düştük sjj
Olur öyle arada😂
Yoo kıskanmana hak veriyorum @OrganIQ beycim o yüzden söylediklerine he deyip geçiyorum ajdkfkf odağım tatlı ve güzel @Firu_Zen de 😝😂
Alıştırma turlarındayız efennim önümüzdeki maçlara bakıciiiz 😂😂
Dur ya daha baklava yiyecektik🤣
İstedikleri şeyin iletişim olduğunu düşünmüyorum ben o kişilerin. Her birinden aldığı ilgiye odaklı bence kafaları. Karşılarındaki çıkarcı tipleri amaçları doğrultusunda kullanmak gibi bir şey bu.
Olayların sonunda da onca flörtün içinden çıkıp iletişimle doyuran biri elbet çıkıyor. Böyle bir durumda afallarlar. Zaten beklediği böyle bir şey olmadığı için orada büyük bir bozguna uğrayabiliyorlar.
Hanimiş hanimiş😄2. eic de buradaymış🤣
Yiaa tişikkirlir 🥰
Ricalar bebişim😍
Cevap
7Cevap
Herkes kendini yüksek egolu olarak göstermiyor mu zaten yazık karşısındaki insanı anlayacak kadar aklı başında olan biri bile olsa insanlar özgüven eksikliğini fazla profesyonelce gizliyor.
Benden gizleyemiyorlar o zaman 😄
Ne kadar şanslısınız madam 😄
Başka şeylerde şanslı olmayı dilerdim matmazel 😄
Ne yazık ki her zaman arzularımız gerçekleşmiyor Kraliçem 😄
Özgüveni yüksek olmayan kişiler özgüvenlerini başkaları yardımı ile kazanmak ya da özgüvenli görünmek için farklı insanlarla farklı ilişkiler yaşayabilir. Ne kadar sağlıklı olur ne kazanır ne kaybeder burası tartışılır.
Doğru bir tarafı yok maalesef karşı tarafa sıkıntı aktarıyor adeta bir virüs gibi
Aynen öyle.
İyice yalama oluyorlar farkında değiller
Demek ki bundan haz alıyor
Böyle böyle öğrenecek
Bunu daha çok kadınlar yapıyorlar
Erkekler zaten her konuda kadınları kopyalıyorlar son dönemde.
Yoo. Birileri internette öyle bir şey yazdı, siz de işinize geldiği için, erkekleri kötülemek için atladiniz. Erkekler yumuşak geliyorsa ortamınızı değiştirip daha fakir, varoş, sert yerlerde yaşayin. Oralarda erkekler prenseslesmeyi geçtim eski erkeklere göre bile daha sertler.
Senden tavsiye isteyen olmadı. Ayrıca soruda erkekler de yazmıyor. Cinsiyetçi düşüncelerini kendine sakla.
Erkekler son dönemde kadınları kopyalamaya başladı derken sen cinsiyetçilik yaptın
Bunu daha çok kadınlar yapıyor dersen cevap da böyle olur.
İstediğini söyleyen istemediğini işitir.
İyi bi ilişki yararlı olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?