Aile baskısından nasıl kurtulurum?

Aslında rahat bir ailem var ama bu benim onların istediği şekilde olmamdan kaynaklı çocuklarının arasında en hayırlısı en istedikleri şekilde benim fakat her şeyim batıyor onlara sadece iş yapınca beni seviyorlar gibi yüz ifadeleri öyle iğrenç şeye bakıyor gibiler ki sanki suç işlemişim telefona bu yuzden çok bakıyorum ailede en küçük benim ve herkes yaşadı bitti onlar aile ama ben ne gerçek bir aile ortamında büyüdüm ne de gördüm sürekli bir yerlerdeydiler ve bende yatılı gitmeye başladım şimdi ise evdeyim ama boğuluyorum ozguvensizligim yüzünden evden de çıkamıyorum çıksam da onlar için iş yaptığım sürece her şeyi yapabilirim defalarca sinirden yapmasaydınız beni dedim gerçekten beni sevmediklerini düşünüyorum kafanda kuruyorsun diyorlar ne yapmam lazım susmalarini istiyorum sadece bana karışmasınlar annem heleki onun için düşmandan bir çare gibiyim benim gibi yaşayanlar varsa ne yaptıklarını söylerlerse çok sevinirim evlenip gitmek istemiyorum sadece beni kurtarıcı bir şey istiyorym

Aile baskısından nasıl kurtulurum?