Eşim sürekli ailesinin yanına gitmek istiyor bende çok üzülüyorum ne yapmalıyım?

Eşimle evlenmeden bir ameliyat geçirdi. Ve o ameliyata ailesi geç geldi. Doktoru ameliyat için beklettik bari gelsinler bi görsün öyle başlayın die. Kardeşleri ise gelmedi bile. Bi kardeşi tek geldi oda eşimin yemek yemesi yasaktı ameliyattan 3 gün önce yemek yemedi ve doktor ameliyat sonrasıda hemen yeme içmeye başlanmayacak demesine rağmen kardeşi odaya yemeğini söyledi ve yedi. O koku odaya sindi eşim geldiğinde de canım yemek çekti be dedi. O zaman çok üzülmüştü. Fakat ameliyattan sonra bizimkiler alışık hastalıklara kimse takmaz diip geçiştirdi. Şimdi evlendik. Benim işim öyle zırt pırt farklı ile geçip çalışabileceğim bir iş değil. Eşim evlenmeden biliyodu fakat şimdi yapışıyo illa işini ailemin olduğu şehirde yap diyo orada yaşayalım yarın çocuk düşünüp yapsak başka şehir zor orada ailemiz bakar diyo hep bu konuda baskı yapıyo. Hep ailesine gidelim istiyo. Herşeyi onlarla paylaşıyor ama benimle sınırlı paylaşıyor. 6 aydır evliyiz aile olduk gibi hissedemiyorum ben. Sanki onun bir ailesi var zaten bende ev arkadaşıyım gibi hissediyorum. Ne yapmalıyımda bilmiyorum. Bunu defalarca konuştum onunla fakat aynı hiç bişey değişmiyo

Eşim sürekli ailesinin yanına gitmek istiyor bende çok üzülüyorum ne yapmalıyım?