Ben eşimin ailesine gidiyorum ama eşim benim aileme gelmiyor ne yapmalıyım?
Genelde öyle oluyor
İnatla bu işi çöz
boş ver böyle gelmiş böyle gider
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eşin aile bağları nedir nasıl işler nasıl olmalı gibi şeylerden habersiz.. Gelişi güzel, canı nasıl isterse öyle yaşayan, sorumluk nedir v. s bilmeyen bir tip olarak yaşamış. Değiştirmende mümkün değil ailene gelirse renksizlik gelmezse tatsızlık çıkarır kısa ve öz asi bir karaktere sahip. Evlenirken uzun boynuna, kariyerine, şiir okuyan, şarkılar dinleten, söyleyen, hep iyi davranan hali ile tanıdın kabullendin. Şimdi kendine bir iyilik yap sakın değiştirmeye çalışma bunu denedikçe sana sert davranı kırar üzer uzaklaşır biraz zaman tanı baskısızca
Durumu açık bir şekilde eşinizle paylaşın ve hislerinizi ifade edin. Onun da neden ailenize gelmek istemediğini anlamaya çalışın. Açık bir iletişim, sorunları çözmek için önemli bir adımdır. Eşinizin ailesiyle ilgili endişelerini veya rahatsızlıklarını anlamaya çalışın. Belki de onlarla yaşadığı geçmiş deneyimler veya başka nedenlerle ilgili bazı endişeleri vardır. Eşinizle birlikte, her iki aileyle de eşit ve adil bir şekilde zaman geçirme konusunda bir anlaşmaya varmaya çalışın. Ailelerinizi bir araya getirecek ortak etkinlikler veya buluşma noktaları bulmak için fikirler paylaşın. Eşinizin ailesiyle ilişkisini güçlendirmek için destek olun. Onları aramaya veya ziyaret etmeye teşvik edebilirsiniz. Aynı zamanda, eşinizin ailesiyle daha fazla etkileşimde bulunmasına olanak tanıyacak uygun fırsatlar yaratmaya çalışabilirsiniz.
Eğer durum böyleyse sende gitmeyeceksin böyle şeylerde kısasa kısas olur sıkılıyorsa bile sırf senin için gelmeli o gelmiyorsa sende gitmemelisin diye düşünüyorum.
Cevap
13Cevap
Neden gelmiyor acaba diye bi olayı çözmeye çalış? Ailen mutlaka hoşuna gitmeyen şeyler/sözler sarfediyor olabilir... karşılıklı empati kavramını uygulayabildiğiniz zaman bu durumu çözebilirsiniz👍🏻
Diplomasi her şeyin çözümüdür. Eşinizle uzlaşmanın bir yolunu bulun. Talebe karşı kendi taleplerinizi söyleyin ve uzlaşmanın bir yolunu bulun. 😊✌️Saygılarımla✌️😊
Kimse zorla hiç bir yere gitmek zorunda değil. Kendi evine mutluluğuna eğlencene sohbetine ve seksine bak. Bunlar yolundaysa ailelere gerek yok.
Çok saçma eş dediğin iştirak etmeli ortak bir hayat diyorsan eşe riayet edilmeli
#Mirliva
Yapacak bir şey yok be ya Böyle Gelmiş Böyle Gider
Konuşarak ortak noktada buluşulmalı.
Bende onun ailesine gitmem öyle yaparsa
Gelmezsen gelmeee nsnfsj
@LeeCooper2002 sen niye maydanoz oluyon
Şarjı söylüyom sanananeeee
@LeeCooper2002 git başka yerde söyle bücür
Gelmesen gelme
bizde de tam tersi kadinligini kullan
Eşin riayet etmeli sana
#Hükümdar