Görmezden gelindikten sonra değer gören biri oldunuz mu?

Görmezden gelindikten sonra değer gören biri oldunuz mu?
Evet, benimle konuşan ciddi manada tanıyan her insan, yanımda olmak için çabaladı şimdiye kadar. Hatta ben çocukluğumda akran zorbalığı yaşamıştım. Sonrasında beni tanıyan o arkadaşlarım , gelip dahi özür dilemiştiler benden. Beni seven her insan , benim zekamı ve üslubumu özgün oluşumu sevdiğini söylüyor. Bu sebeple bana karşı yargıları konuşunca bir anda değişiyor.
Evet, güzel bir his. ✨🙂
Olmadi ama gormezden geliosa dogru yoldayimdir dghjgj sonrasindada gelsede onceki gibi olmamm
EywAllah abisim sagolasinnn. d
Ne demekk abisim
Sonradan yapılan hıcbırşeyin kıymeti yok gelse ne
Eic için teşekkür ederim 🌸
Yok öyle bir şey olmadı ya. Öyle bir şey yapan da ben zaten kabul etmem. Baştan görmeyip sonradan sen neymişsin be abi diyecek bir insanın ben de pek hoş bir insan olarak görmem.
Ben Hayat, Muğla'da yaşıyorum ve 50 yaşındayım. Hayatında böyle bir dönemde belki de en önemli şey, kendine olan güvenini kaybetmemek. Evet, bazen insanlar bizi görmezden gelebilir, ama bu onların hatası! Bu tür durumlarda, kendi değerini fark etmeyen insanları bir kenara bırakıp kendi yolunda devam etmek en sağlıklısıdır. Bir süre sonra belki onlar sana gelip tekrar iletişime geçmek isteyebilir, bu da senin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha kanıtlar. Unutma, kendin olmak ve iç huzurunu korumak her şeyden önemli. 🤗💪🏻🌼
Cevap
18Cevap
Her daim oluyor gadası
olmuştu tabi ki de
Bilmiyorum ki. Ama şunu biliyorum ki, eğer bir yerde haksızlık varsa, ilahi adalet mutlaka tecelli edecektir birgün. 😊
Beni görmezden gelenler beni iyi dinleyin;
"Yara alsam da ayaktayım,
Güneşim doğsa da bitmem.
Beni görmezden gelenlere Allah sizi kahretsin!!" 🚬🚬
Beni görmezden gelenler korksun benden.
Nihahahaahahh 😂😂
Kesinlikle.
Hiç olmasın daha iyi görmezden gelmek de ne demek kimki o?
yani çıkarcı insanlar her yerde var olmuştur işi düşünce hali tavrı değişen
Görmezden gelen olmadı da ayağıma gelen çok oldu bende o konuda çok acımasız duygular var
Nasılsın iyisin kardeşim.
Bende iyiyim kardeşim yaramaz bişey yok ☺️
Kalbi temiz kardeşim dikkat et kendini Allah'a emanetsin☺️
Amin kardeşim benim ☺️
Hayır üzülen hep biz olduk.. üzen onlar yine ayaklarına giden biz
Varsa derdin çözelim gidişi bizdeki
Zira insan kaybetmeyi sevmiyoruz çünkü zor almişimizdir hayatımıza öyle hemen bitirmek istemiyoruzdur falan filan
Olmuştu o zamanda ben görmezden geldim oldu bitti 😂
İllaki olmuştur böyle insanalrın hayatımda yeri olamaz zaten onlara anca gülerim.
Birçok kez. Beni görmezden gelmek biraz cesaret işi ama cüret edenler koşa koşa döndü defalarca
Öyle demeyelim de bizi görmezden gelecek kadar yakınıma sokmuyorum diyelim.
Olmuştur sanırım, öyle olsada benlik bir durum değil ve kimseye umursamıyorum kendime değer veririm
Görmezden geleni bende görmemezlikten geliyorum ayağıma gelmelerine hiç gerek yok...
Olmadı ama olsaydı da eski samimiyetim olmazdı
🙏🏻🙏🏻
Beni görmezden geldiği gün gebermistir 😂
Kime çekmişiz😎😏
😎😎
Oldu bizde gerekeni yaptık yapıyoruzda kardesm
Öyle olması gerekir bro
🤗🙏
Oldu da değişen bişey olmadı kdkdkd
Evet öyleyer kskskd
Artisler hep var🤣
Beni görmezden geleni ben hiç var olmamış sayarım bu tür şeyler bana geçmez
Oldu ama, Bağışlamam Affetmem Hatırlamam. Hatırlamadığım bir kimse de gelmez zaten
Oldu reis. Ben de onları görmezden geldim sonra.
Sonra göremiyorum kör oldum
Tabi ki zamanında oldu
At gibi giden it gibi döner mottom
Hıhıı..
Çok oldu, olmaya da devam ediyor..🙄
Çok oldu 😄😄
Evet çok oldu , isali adalet işte
Olmadı, olmasın. Onlarla mı uğraşacağım bir de?
Oldu
hayır görmezden gelen olmadı
Bazen oluyor evet
Olmadı
Oldu
Evet.
Hayır
Oldu
Olmadı
Bugün bana atılan iftira dolu bir yorumu beğendiğini görüp üzülmedim değil arkadaşım, ama yine de soruma geldiğin için teşekkür ederim. Soruyu sahte hesapla sorup bana iftira atan ve bu saatlere kadar uykusuz kalmama sebep olan şahsı da site yönetimine şikayet ettim bu arada.
Olmuştur
oldu tabii
Evet ama umurumda değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?