PolyannaLisa | Aşk İlişkileri konusunda 474 görüş paylaştı.
Bilge
6 ay
Hayır, hiç öyle bir derdim olmadı. Olmazların, olmayacak olanların, olmaması ihtimal olanların dahi baştan anlayıp hiç o yola girmedim. Hee baştan bilmiyorumdur, sonradan öğrenmişimdir ama adamı da seviyorumdur, o zaman elini sımsıkı tutup sahip çıkarım. Olmaz birine tutulursam bile, elimden geldiğince oldurmaya çalışırım. Aşk insanın başına her zaman gelmiyor ve ben olmaz olanları her zaman zorlayıp sınırları aşmayı seven, zoru seven biriyimdir.
Olmayacağını bildiğim şeylerin peşinden sürüklenmem. Neden sonradan kendime acı çektireyim ki. Olmuyorsa olanla değiştiririz bizde. 😄 Bile bile kendimi ateşe atacak kadar aptl değilim. Olmayacağını anladığım an orada bırakırım, ilerletmem. Hayat kısa, olmazların peşinden koşarak vakit kaybetmeye gerek yokkkk.
AşkıÖldürmek | Aşk İlişkileri konusunda 3,7b görüş paylaştı.
Fenomen
6 ay
Bir müddet oldu. Sonrasında hayır gitmedim. Hayattaki tek yaşam hakkını olmazlar ickn tüketmemeli insan. Olurlara yönelmeli bence. Çünkü hayat sevince güzel olduğu kadar sevilince de güzel.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
Hayatİstanbul77 | Aşk İlişkileri konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Fenomen
6 ay
Evet olmazım peşimde bir kez sürüklendim, pişman mıyım hayır değilim. Yaşamam gerekiyormuş ve yaşadım. Hee tekrarına müsaade edermiyim? Tabii ki etmem işte buna tecrübe diyorum.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
movie_colic | Aşk İlişkileri konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Fenomen
6 ay
Hayatımızın bir döneminde hepimizin başına gelmiştir ama bundan ders alıp bir imkansızı denememek için acı bir deneym olmadıda değil..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
_Elyise | Aşk İlişkileri konusunda 584 görüş paylaştı.
Yoda
6 ay
Hayat bazen seni öyle yerlere sürükler ki kendine şaşırırsın✌️
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Façaşahin | Aşk İlişkileri konusunda 979 görüş paylaştı.
Yoda
6 ay
Gerçekten istediğim şeyin olması olmadığına ikna olana kadar
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
aloneenolaa | Aşk İlişkileri konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş