AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Yaşanmadan bilinmez tabi, imzalardan sonra her şey degişebilir de.
Yaşarsınız abla çünku sen haklı olsan bile annesini tutacaği için sizin aranız bozulur
Nişanlın nesli tükenen adam gibi adamlardanmış
Anne seven biriyse annesiyle yakın ol aklını kullan daha çok mutlu olursun.
Tatlim bende Nisan attim 2 sene zor dayandim. Oda anneciydi inan anneci olunca sorunlar bitmiyor. Tekrar dusun derim ben dayanamadim.
Sorunun en üst seviyesini yaşarsın hemde ama şunu söyliyim erkekler hep böyle evliliğin ilerleyen yıllarında eşini tamamen benimseyince o huyunu bırakıyorlar.
Benim eski eşimde böyleydi adı üstünde eski oldu 2.5 yıl katlandım izin versem aç gece anasıyla yatardı. Yatak odamıza kadar karışıyordu. 10 aylık kızımla terkettim. Böyleleriyle olmaz olmuyor benden bir abla tavsiyesi ama sen bilirsin
Farklı şehirlerdeyseniz pek sıkıntı olmaz ya. Aynı şehir olursa ve sürekli seni oraya götürmeye zorlansa sıkıntı
Bir erkekle nişanlı aynı zamanda dul, evli karılar ilgisini çekiyor 😃
Sanane
Tamam Bekir abi kizma 😄
Allah yardımcın olsun nur topu gibi bir 'anne kuzusu' ile nişanlısın. Ayrılık tek çözüm yoludur her ne kadar sevsen de..
Annesiyle sevgilisin sen onunla değil. Umarım doğru yolu bulursun
Aytül aynı sorunu yaşıyorum hayatının mahvolmasına istemiyorsan ayrıl
Evlenmeok pişman olursun ben nişan atmaktan çekindim çevrem ne der de evlenince hiç boşanmadım çok pişmanım şimdi 1çocuğum var hiç boşanamıyorum çok xor bu durum sakın evlenme
Yaşarsın bence şu an böyleyse haklıdan yana olurum deseydi farklı
Tabiki de yaşarsın deli misin kaç öylesinden asıl erkek dediğin karısını savunur o eve sonradan gelen gelin ailesine başkasına ezdirmez onun tarafını tutar sakın evlenme.
dürüst olması güzel aslında... onu tutarım değil de onu tutar gibi görünmek zorundayım sonuçta annem demek istediyse yine sorun yok ama evli insanlara en yakın kimse eşidir
o cümleyi duyduğum an tekmeyi basarım, hiç umursamam. anasının şeyine kadar yolu var. Böyleleri ne erkek olur ne baba ne başka bir şey. Ana kuzusu bir canlı sadece.
Sence yaşamazmısın? Ne mantıksız sorular var ya ınanamıyor ınsan
yol yakınken henüz evlenmemişken vazgeç, ne kadar sevsen de. Yoksa ilerde çok pişman olursun, sen de her şeyin farkındasın bence de kendine itiraf edemiyosun
Abla direkt terket asssslaaa geçmiyor hayatım sömürüldü bide haksız olsa bile mi diyor bıraksanaaaaa çok büyük bir hata yaprsın
AYRIL, KISA VE NET CEVAP. AÇIKLAMA YOK.. BASKA BİRŞEY DEMİYORUM. NEDENİNİ SORMA. ACİL DİYORUM EN ACİLİNDEN!!!
(Yatırım tavsiyesi değildir)
Haksizda olsa neden annesinin tarafini tutuyor ki. Annesiyle otursun omru boyunca seninle evlenmeye neden gerek duyuyor ki 🤔
Arkana bakmadan kaç canim öyle insanla geçinmek bir hayat kurmak çok zor onlar hiç bir zaman kendine ait bir hayat kuramazlar
Anlatıyorum dinle : Bir insanın ailesine deger vermesi çok güzel birşeydir. Ailesine deger vermiyorsa problem vardır annesi ile arasını düzeltmen gerekiyor. ayrıca sen gelinsin sana böyle bir şey dediyse yolun başındayken vazgeç.
of seviyorum ama demissin bir de yorumlarda ondan hayir gelmeyecegi cok belli mantiken uzaklas ondan
Direk by yap
Ama seviyorum
Boşverin by yap yarın unutursun sanki o çok seviyo ya
Seviyor bence
Ama en ufak bişide çocuk gibi anne dıcek özellikle annesi kötü biri ise kısacası hayatın kararır
Öyle şimdiden de
Demiştim ya vaz geç ya da Allah yardım etsin
Çok teşekkür ederim
:))
Sorun yaşarsın.
Ne gibi sorun
Annesini sevmeyen kimeyi sevemez.
Mesele kesinlikle sevgi değil
Kim haklıysa ona hak verilir ve orta yol bulunmaya çalışılır
Seçip kurduğun aileye saygısızlık merhametsizlik etme hakkı kimsede yoktur
Siz sevgi , saygı , adalet kavramlarını maalesef ayırt edemiyorsunuz
@Fanininsesi hayır sizdende daha iyi ayırt edebilcek kapasiteye sahibim ha haksız bi durumda desteklemesini desteklemiyorum ama illaki karısıyım nişanlısıyım diye beni destekleyemez
Tabii ki yaşarsın annesi durmadan eve çar kapı gelir anlaşmazlık çıkar
Anasını seven Karısına tapar tapar
Annesini haksizken haklı duruma düşüren?
Anası el bebek gül bebek büyütmüş biraz tamamen anasının hatası ama sen onu avcunun içine alırsın düzene koyarsın
Nasıl olacak akıl lütfen
Onun hoşuna git koklat ama gösterme misali koştur peşinden bir şey yap ama %100 yapma eksik bırak
Hmm denerim cik saol
Cik sağoldum :D
😅😅😅
Mutsuz olursun
Seviyorum ama
Sevgi biryere kadar
Bilmiyorum artık
O kadar anneci olmak iyi bisey değil
Neden peki
Bunu mesajla anlatsam olmazmi
burada anlat
Şimdi tm herkes annesini sever ama her aldığın her yediğin içtiğin hersey anneye söylenmez ilerde evlendiğinizde de aynı şeyler olursa bu herseyi annesine söyler en ufak tartışmayı gider söyler kendi aranızda cözemezsiniz
Çözemiyorum bazı şeyleri
Çözülecek gibi değil zaten
Aynen öyle
Hani çok şey karı koca arasında kalır
Büyük olasılıkla evet. Evlilikte karı koca arasına kimse girmemelidir.
sen sen ol nişanlını seninle ailesi arasında bırakma
Annesinden vaz geçmez yolun sonuna gelmeden dönmelisin
Sıkıntı olur boşuna evlenme ilk başta zaten hersey güzel gelir seviyorsan evlen ama sıkıntı olur
Ben yaşıyorum sorunlarca hiç bi zaman da sorun çözülmüyor coook zor yani seni değilde annesini seçiyorlar
Arkana bakmadan kaç. Nişanı at ve bununla kurtuldugun için şükret şekerim
Ablacım soruyormusun bide ya, böyle erkeği kim ne yapsn bırak annesiyle evlensin canım mı ne
Yani evli biriyle evlenmek senin sorun olmuyorsa evlen. Sonuçta nişanlın da annesinden boşanamamış.
Anneci erkekle yaşamak zordur, hele ki haksız bile olsa onu tutarım diyorsa. İyi düşün zor olacak
Geçmiş olsun
Çok mu kötü ya
Evliliğinde hep bu konudan tartışacaksın
Şimdiden tartışıyoruz
Yaşarsın anneci erkek hiç çekilmez
Derhal Bırak o adamı
Yapamazsın böyle giderse
Bundan bir szkim olmaz
bırak annesinin dizinde büyüsün sonra alırsın..
Onunla evlenmek aptallık olur lafa bak hele
Aman kalsın baştan belli bu sorun.
Bilmiyorum denemek lazım
Net sorun yaşarsın "haksız olduğu halde bile" onu tutarım diyor
Bence yaşarsın
Nisanlin dogamamis hala
arkana bile bakmadan kaç
Hem de çok sorun yaşarsın, şimdiden ayrıl
Hayatının en büyük hatasını yapmadan uzaklaş.
Sorun sinyal vermiş ayrıl tabi ki
yaşarsınız , olmaz bundan ele bunu
Çok ezerler seni
Evliliklerde büyük sorunlardan birisi, hatta bana göre en büyüğü.
Baştan söylemiş