Merhabalar öncelikle ben nişanlıyım tamam herkes annesini sever ve anneci olur ama nişanlım aşırı anneci yediğimiz yemeğe kadar aldığımız şeye kadar herşeyi annesine söyler.., geçen ona benle annen tartışsak kimin tarafını tutarsın annemin dedi haksizda olsa. ilerde evlenirsem sorun yaşar mıyım lütfen erkekler daha çok cevaplasın?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Annesinin dizinin dibinde kalsın madem annesi her zaman bir numara olacaksa.
Ebevynler önemli ama nedense bu erkeklerde çok var yuvadan ayrılmaya tahammül edemiyorlar. 🙄
Artık bir eşin var hani ve belki çocuklarınız da olucak, annen nasıl sana ve babana kendi anne babasına göre daha fazla fedakarlık yapıyor ise sen de eşine aynısını yapmalısın değil mi.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılşimdi bu anne aile sorunları bende ne var kendimden biliyorum nişanlinin nasıl bir durumda olduğunu. fakat bir erkeğin görevi annesi ailesi ve sevdiği kadıni falan o dengeyi kurabilmesi. haklıya haklı haksıza haksız demek zorunda.
seni annen baban Bu yaşına kadar büyütmüş beslemiş Sen el kapısında ezil diye değil seni korumak zorunda senin arkanda durmak zorunda her ne kadar o onun annesi ailesi de olsa yeri geldiği yerde senin arkanda durmakta mecbur onu erkeklik görevi onun kocalık görevi siz yine de dizgin edebiilirsen onu ne ala ama edemezsen yolun başındasın gençliğini yakma derim
10 Yorumla
Annesi ile tartışmazsın, kendi annen gibi ona saygı duyar ve uyum sağlarsın, birlikte fikir alış verişinde bulunursunuz sürekli, sen de o annenin bir evladı gibi hareket edersen sorun olmaz.
Başka türlü ise daima sorun olur ve evliliğin sürekli çatırdar. Kilit sensin yine...
10 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 428 cevap paylaştı. Elbette sorun yaşarsın. Anneyi babayı boş ver şimdi. Adam en nihayetinde haksız olan bir insanın tarafını tutuyor. Adalet duygusu bu kadar ilkel ve kör olan insanlarla muhatap olmazdım ben olsam.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Hayat 😊 Öncelikle duygularını anlıyorum ve bu tür bir durumla başa çıkmanın kolay olmadığını biliyorum. Nişanlının annesine olan bağlığını anlıyorum; ancak, dengeli bir ilişki kurmak evlilikte çok önemli! Aşırı anneci bir tutum, ileride bağımsız kararlar almanı zorlaştırabilir ve aranızda bazı sorunlara yol açabilir 😕 Bu konuda nişanlınla açık bir şekilde konuşmanı öneririm. İkinizin de duygularını, beklentilerini ve sınırlarını anlamanız, ilişkinizi güçlendirecektir 💪 Açık iletişim ve karşılıklı anlayışla her şeyin üstesinden gelebilirsiniz 🤗 Umarım bu süreçte seni rahatlatacak bir çözüm bulabilirsin!
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
99
Cevap
71Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılsorun yaşarsın direk kaç bundan
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
s 1 yılHaksız da olsa annemi tutarım demiş? Hala sorun yaşar mıyım diye soruyorsun, soğuk havalar aklını başından aldı sanırım acile gitmeni tavsiye ediyorum
141 Yorumla- 1 yıl
Seviyorum ama
Bakın bir erkek annesine baglıysa bu evliliktede böyle olucak anneme gidelim annemler gelsin sizin özeliniz kalmıycak bırakın önce annesinden boşansın bu arkadaş bu evlilik hayır getirmez şunu dese annem haksız yere seni üzdüyse annemle konulurum ama sen anneme saygısızlık edip kalbini kırdıysan bunun da hesabını sorarım dese anlarım ama bu direk annem diyo sevgi aşk bazı şeyleri kurtarmaya yetmez
52 YorumlaUzaklassssssssss kacccccc mutlulugu unut.. hayati unut yasamayi unutttt.. dunyadayken cehennemi yasayacaksan evlen..
415 Yorumla- 1 yıl
Canisi bende cok seviyordum. Annesi iki agladi yalandan nisanlin soyle boyle saygisiz dedi iftira atti. Annemden ozur dileyeceksin dedi. Halbuki bisey yapmadim. anne o gucun elind eoldugunu biliyor. Sen kaynanaya omur boyu yaranabilecekmisin. Ben iki sene yaranamadim. Anneci oglan annesi ne derse onu yapiyor. Esyadada kaynanamin dedigi oldu. Salon tutmam gelinligi gt 5 bine bul dedi. Gelinligimi istedigimi sectim. Oglunu gidip skistrmis oda geldi bana laflandi. Bu omur boyu surecek. Maasini vermek istemeyecekler bunlar iyi gunlerin haberin olsun. Kaynananda kotuyse bi nebze kaynanalik varsa vay haline yasin 23 bak cok kucuksun bu sorunlar artip devam ediyor. Nisanlin arkanda durmali evlenince de. Yoksa itin kopegim elinde azar yiyorsun. Beni kaynanam eltim herkes azarlardi hepde ben ozur diledim sucum yokken niye seviyorum diye. Baktim ozsaygimi yitirmisim paspas olmusum. Bana dedigi lafta aileme hizmet edeceksin herkes ne derse yapcaksin dedi. Kopardim yeter dedim. Katlanabilecekmisim seviyorum diye katlaninca oylr oluyor. Bencr kac ciddiyim ben bekledim duzelmedi. İlk zaman aglayip pisman oluyorsun ama sonradan gozun aciliyor. Daha esya adet dugun konusu gecsin ezecekler emin ol
Hemde büyük sorun yaşarsın. Annesi ile değil seninle aynı evi paylaşacak. Dengeyi iyi kurmak lazım bu durumlarda. Senin yanında olup seni kimseye ezdirmemesi lazım. Böyle düşüncesi olan ile bir ömür geçmez olan sana olur. Tavrını net bir şekilde en baştan ortaya koy
30 Yorumla
1 yılöncelikle sevgi migdeyi doyurmuyor annesi kocani doldursa yine sen kotu olcaksin bukadar anneci olan biriyke evlenmeni tavsiye etmem yine hayat senin hayatin ama evlenip bosanmaktansa yol yakinken birseyleri bitirmek daha kolay Allah yardimcin olsun
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 1 yılEşim annesini sever, düşkündür ama anneci değildir. Bir keresinde bir sorun olduğunda "sana bunu bir kez diyeceğim, evet ailem çok önemli ama benim ailem sensin artık, sen hariç herkesi silebilirim, kimse canını sıkamaz" demişti. Ve her zaman da karım da karım modundadır, kayınvalidem de dalga geçiyor "aman iyi ki bi karısı olmuş" diye. Ha evet kayınvalidem hiç haddini aşmadı ama aştığında koruyacağını bilmek yeterli. Ben olsam öyle diyen biriyle evlenmezdim.
15 Yorumla- 1 yıl
Bacım vallahi yanlış anlama da enişteye maşallah dedim sen iyisin de esin de adam çıktı olayı buna örnek siniz resmen maşallah diyim de nazar değmesin nazar boncuğu bulamadim 😅
- 1 yıl
Ahahah neden yanlış anlayım, teşekkür ederim 💖 darısı isteyen herkesin başına
- 1 yıl
Ya şimdi herkes sanki kocasına yürümek için diğer kadınlar varmış gibi davraniyo ondan bi söylerken gerildim 😅mutluluğunuz daim olsun inşallah
- 1 yıl
Ay yok be daha neler😅💖 teşekkür ederim canım benim
- 1 yıl
😊😊😇😇🩵🩵🩷🩷
Gizli Üye(25-29)1 yılKeşke şu yaşlarda daha mantıklı düşünebiliyor olsak ama kadınlar olarak duygusalız, aşk adı altında a*ptal oluyoruz ne yazık ki.. Bizler burada ne desek boş sen kafana koyduğunu yapacaksın ve ileride pişman olduğunda tecrübe kazanmış olacaksın. Sende başka kızlara “ben yaptım sen yapma” diye akıl vereceksin birgün 😄
20 Yorumla
1 yılDüşünsene , kadın seni başkasının gelini ile , eltin varsa onunla kıyas yapsa bile annesi haklı olacak. Burada kıyas yapma sadece bir örnekti. Başka ve çok zoruna giden bir şey de yapsa yine annesi haklı. Nereye kadar sabredeceksin?
10 Yorumla
1 yılEvliliklerde ailelerden uzak olmak bana kalırsa en doğrusu. Her konuyu aileye anlatmak yanlıştır. Çiftler bütün sorunlarını 3. herhangi bir kişiyi katmadan çözmeliler. Ayrıca dakika başı ailesine evde olan biteni anlatmamalı.
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. - Evlenince seni sahiplenmeyecek
- Hep ailesi haklı olacak
- Sürekli her dakika gidelim, gelelim diyecek
- Konuştuğunuz her şeyi annesine aktaracak (Yaşadım asla evlenme derim intihar olur bu evlilik kesinlikle)
45 Yorumla- 1 yıl
Oyle haklisinkiiiii. Peki bisey sorcam ben nisani attim kendi kuzeniyle hemen nisanlandi ondada boyle yaparmi kaynana kendi yegeni olan geline
- 1 yıl
@KatilAdam bizde baris olmasi gunesle ayin kavusmasi kadar zor ve imkansiz. Ne ben barisirim cok klabim kirildi defteri kapattim ama sinirim gecmedi. Onlardada bana doncek yuz yok
bende bu yoldan geçtim nişanlınız ilk önce ailesinden ayrılmalı sonra evlenmeli çok sıkıntı yaşarsınız. evet annelerimiz başımızın tacı ama annenşn yeri ayrı eşin yeri ayrı olmalı sorumluluk bilincinde değilse ailesinden kopamıyorsa sıkıntı olur yaşadığım için biliyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBacım sen bile bile ateşe yürüyosun hiç bu kadar anaci adamla evlenilir mi adam resmen seni asla korumayacagini ezdirecegini söylüyo sen de hala nişanlı duruyosun bak ben de evliyim söylediklerimi yabana Atma inan evlendiğine evleneceğine pişman olursun çocuğun olur bosanamazain da nisanlilikta bunu söyleyen adam evlilikte senin canını çıkartır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşarsın yani üzgünüm ama kendisi itiraf etmiş zaten
Evlilik hayat net burnundan gelecek
Bir süre sonra boşanmasan bile duyguların yok olacak hissizleseceksin
Yani üzgünüm ama kayınvalidem erkenden ölürse belki o sorun kalkar onda da küçük kardeş ya da ne bileyim kayınpeder başına kalır
Evlenirsen haber et ayrılacağını hiç düşünmüyorum ama üzgünüm sıkıntılı bir evlilik olacak
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBenim eski ex öyleydi boşadım gitti. Kadında bile tahammül edilmiyor erkeğin annecisini düşünemiyorum. Analar baş tacıdır tamam ama siz kendiniz bir aile olacaksınız. Haklıya da hakkını vermek lazım
40 Yorumla
1 yılteşekkür mi geçiyorsun. Nişanlın resmen seni iplemem sen kimsin diye açık açık kendini belli etmiş git evlen de gör
50 YorumlaKesinlikle arada kalırsın hele bir de annesi kıskançsa yandın olmaz böyle yol yakınken konuş hallet seni önceliği yapmayacaksa haklı olduğun yerde arkanda durmayacaksa işin olmasın derim ben
12 YorumlaTabiki çok sorun yaşarsın resmen sana evlilikten evvel sinyaller veriliyor ilerisi için sıkıntı yaşayacağına dair iyi düşün
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ben de anneciyim. Anasını tutmayan erkekle evlenmeyin bence.
15 Yorumla
1 yılDoğru olanı yapıyor nisanliniz sonuçta siz yarın öbür gün onu terk edip bosayabilirsiniz ama annesi asla onu bırakmaz her ne yaparsa yapsın karşılıksız sever ve asla çocuğunun kötülüğünü istemez.
00 Yorumla
1 yılEvet, hem de çok. İşin sonu ondan nefret etmene kadar gider. Hayatın sürekli stresli geçer. Annesi her şeye karışacak ve senin söz hakkın olmayacak.
10 Yorumla
1 yılErkeklerin cevaplamasına gerek yok. Bütün kadınlar olarak ne denli çile çekeceğini hepimiz anlamışızdır. Biz söyleriz de sen gene evlenirsin zaten.
10 Yorumla
1 yılSen haklıysan seni tutacak tabiki kimseden annesi ne saygısızlık yapması beklenmez ama bi tarafı tutmak yerine arayı bulmaya çalışmalı ve hakkını savunmalı
10 YorumlaKardeşim. Benim esim benden bosandi. Yakin zmnda hmde. Amlim gitti. Benzer seyler yasadim. Nisanlinin drdigi cok yanlis. Ancak sen bu seyleri soyleme ve durust kisilik sergile. O seyler sanki ailesine dusmansin gibi hisseder zamanla sorun olur. Bizde de oldu. Once dile dustuk. Sonra sonumuz oldu. Asla laf soz pesinde kosmayin. Diger seyleri ise zmnla otomotik cozulur. Belli gorucu usulusunuz bizim gibi.
00 YorumlaSenin kararın arkadaşım, sen ne hissediyorsan o, ben bu evliliği yürütürüm ve bunu basaracak gucteyim diyorsan devam edebilirsin kaldığın yerden.
00 YorumlaNişanlına mantık çerçevesi dahilinde unu da düşündüğünü bellir ederek ve Annen annemdir de ama haksızsa haklı olan tarafında olması gerektiğini anlat ona
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBirde soruyor cahillik işte. Kucağında bebekle ilk fırsatta mahkeme yolunu tutuyor bu ülkede senin gibi kafalar. Bile bile at kendini ateşe hadi durma 😅
31 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
1 yılGelecekte babanla eşin tartışsa ve baban haksız olsa, yine de onun tarafını tutar mıydın? Cevabın evetse ilişkiye devam et, hayırsa ayrıl.
10 Yorumla
1 yılNe anneci olucaksın nede hanımcı tamamen kendin olucaksın..
13 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kızım sen iyi misin Allah aşkına ya bela geliyorum diye bağırıyor resmen hâlâ nişanlım mı diyeceksin sen buna pess ya
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 679 cevap paylaştı.
1 yılEvet, annem asla böyle bir cümle kurmamı istemez. Hatta birkaç defa haklı olmadığım konuda asla beni tutma dediğini hatırlıyorum.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. adam cigiyi cekmis.. annemi rakip alma iyi gecin he hii de cok takilma.. takilirsan senin canin yanar.. anamdan vaz gecmem demis
00 Yorumla
1 yılAnneci bir erkekle olmaz oradan hemen uzaklaş arkana bile bakma erkek dediğin karısı ve annesi arasındaki dengeyi kurmalı gerisi boş yapmak tamamen
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı.
1 yılSorunun kralını yaşarsın şimdiden geçmiş olsun... Seviyorum ama! demişsin de o seni bu kadar seviyor mu bir otur düşün istersen...
00 Yorumla
1 yılOha lan artık :))
Ablacın, bi abi tavsiyesi, hiç dewam etme. tecrübelerle sabit. feci üzülürsün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılArkana bile bakmadan kaç. Kesinlikle kendinize ait bi hayatınız olmayacak. Sürekli iç içe olacaksınız ve bi süre sonra evine girene çıkana alınan verilene herşeye karışılır. Yapma bunu kendine karşındaki ne kadar sevsen de olmaz
00 YorumlaKardeş uzaklaş ondan derim inan pişman olursun adam baştan demiş açıkça ve davranışı ile de belli etmiş mutsuz olursun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılHaksız da olsa annesini tutacak adam resmen ben seni s.. klemiyorum demiş zaten daha nesini sorguluyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEğer annesi anlayışlı biriyse sen de huyuna gidersin bir şey olmaz ama huysuz biriyse her kavganız da annesini tutar belki evinizin anahtarını bile verir bir bakmışsın karşında kaynanan kocanın donlarını katlıyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Haksızlık karşısında sırf daha yakın diye birini tutuyorsa o varlıktan hayır gelmez.
10 Yorumla
1 yılAnnesiyle çok iyi anlaşman lazım yoksa sorun yaşayacağınızı düşünüyorum
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
1 yılŞimdiden böyle konulara girdiyseniz geçmiş olsun zaten 🤠
10 Yorumla Evlenme ilerde çok sıkıntı yaşarsın. Ablam böyle virisiyle evlendi hayatı mahfoldu
10 YorumlaHaksız bile olsa annemi tutarım diyen birinden olmaz bacım kendini yorma yok yakınken dön yoksa çok sorun yaşarsin
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılSen seviyorsan sorun olmaz sevmen önemli yeter
00 Yorumla
1 yılNişanlın çok tehlikeli cümle kurmuş. Sorun yaşarsın, hem de âlâsını...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 427 cevap paylaştı. Ben anneme böyle desem, sen haksız olsan seni tutarım diye. Annem kızar bu dediğime. Yetiştirilme hoş değil o adamın.
11 Yorumla- 1 yıl
Evet benim annem de kayın valide ama gelini benden daha düşkün çünkü durması gereken yeri de yürümesi gereken yeri de bilir
Oğlunun artık birinci ailesinin karısı ve çocuğu olduğunu bilir
Maalesef bazı anneler cahildir ve o cehalet de nesiller boyu devam etsin ister
Ne yazık Allah böyle insanlardan korusun
Belki huzurla geçecek bir ömrü bile bile zehir ederler
Yaşayamadıklarinin yahut yaşadıklarının hıncını almak ister zincir kırılana kadar mutsuz zehirli bir nesil yürüyüp çoğalmaya devam eder
1 yılBu yolun sonu apaçık görünüyor onun için geç olmadan yolundan dön
00 YorumlaBence bir an önce ilişkiyi sonlandırnalisin böyle saçmalık mi olur
00 Yorumla
1 yılHaksız bile olsa tutarım ne demek ya çok sorun yaşarsın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 750 cevap paylaştı.
1 yılAnnesinden ayırma oğluşunu bence senin akıl sağlığın içinde en iyisi bu hibi
00 Yorumla
1 yılayrıl demek haddime degil ama evlenirseniz çok sorun yasarsin
00 Yorumla
1 yılO zaman sen aradan çekil ben annenle yaşayım direk ilişkiyi diyebilirsin ajdjjf
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılkörmüsün bacım tabiki yaşarsın her şey gün gibi ortada anneci erkek Allah'ım düşman başına
00 Yorumla Ajajshsh tam anne kuzusuymuş. Neden evleniyor acaba?
00 YorumlaAçık açık söylemiş zaten evlilik düşünmek saçma olur böyle biriyle
00 Yorumla
1 yılBöyle biriyle evlenmeden önce birkaç defa daha sorgula kendini
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılEşiniz karımın yemekleri daha güzel diyemeyecekse evlenmeyin aşkım
00 Yorumla
1 yılhem de nasıl sorun yaşarsın yol yakınken vazgeç
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 758 cevap paylaştı. Açıkça belli ediyor işte , evlenince de değişmez beter olur.
00 Yorumla- Devamını Gör (110)
Devamını Gör(155)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Nişanlım, "annem haksız bile olsa onu tutarım" dedi. Evlenince çok sorun yaşar mıyız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler