Annemle Sürekli Kavga ediyorum?

Arkadaşlar merhaba kimseye anlatamadığımdan ötürü buraya yazıyorum 5 senelik bir ilişkim vardı nişanım oldu aralığın sonunda düğünüm olucak fakat annem normalde de sinirli bir insan kardeşleri ile de tartışır sürekli babamlada öyle bu evde bi sorun olursa çoğunlukla annemden kaynaklı çünkü hem bayatlayıp bayatlayıp üstümüze seriyor bi hatamız varsa veya durduk yere azarlıyor gerçekten bazen içine cinler kaçtı sanıyorum iki tane hasta kardeşim var onları çok seviyorum evimizin neşeleri bundan kaykanlı olarak ta psikolojik sıkıntısı ola bilir ama gerçekten normal değil kişilik bozukluğundan mı artık bilmiyorum bana her allahın günü sen bir baltaya sap olamadın ki dünkü bok gelip bana akıl mı vericek hiç dinleme yok hep yanlış anlıyorum gerçekten bıktım. Küfürler argolar edip daha sonra babamı arayıp senin bu kızın böyle şöyle diyor yani üstüne üstüne ekliyor ben anlamıyorum sinirim çok bozuk ve az önce de tartıştık benim annemin ailesi bana yapmadığını bırakmadı 5 senelik ilişkimin içine ettiler teyzem bana iftiralar attı annem inanmadı ben intihara kalkıştım. Annem beni hastaneye götürdü inanmadı ya bunlar hiç bir şey bugün kardeşim dediki abla ben gelirsem benden sıkılır mısın yeni evine bende yok ablacım dedim annemde dedi ki çağırmasanda çokta olmayan şeyimde de dedi bende biz kardeşim ablacım bizim aramızda gurur olmasın bu konuda anneni dinleme annen öyle yapa yapa kardeşleri ile sürekli tartışıyor zaten dedim annemde kalkıp senin yüzünden oldu her şey diyip bağırıyor Allah’ta benim belamı verseydi de geberip gitseydim o gün onlara bana hiç bir şey yapmadı ben yaptım sanki hiç bir şey de yapmadım iyi niyetimden oluyor her ne oluyorsa
Annemle Sürekli Kavga ediyorum?