Çocuk Yaşta Zorla Evlendirilmiş Bir Kadın Yıllar Sonra Kocasından Şikayetçi Olabiliyor mu?

Şimdi çok yakın arkadaşım ile konuştuk bugün onları ziyaret ettim. Bunun anne ve babası ayrı. Annesi 13 yaşındayken babasının zoruyla ş*refsizin biriyle evlendirilmiş. Bugün arkadaşım beni aradı kız ağladı çok affedersiniz bunun ş**efsiz babası, kızın annesini tehdit ediyormuş öldürmekle. Ben de yanlarına gittim. Kadının anlattıkları karşında kanım dondu ya en büyük kızı benden bile büyük ve onu 14 yaşında doğurmuş zaten 3 tane çocuğu var en kücük çocuğu erkek 18 yaşında. Kadın yıllar sonra oğlunu doğurduktan 2 yıl sonra boşanmış. Kadına baktığımda kendi kız kardeşimi gördüm yüzünde. İnsanlık bitmiş be. Aradan yıllar geçmiş olsa da burada bir kız çocuğu istismar edilmiş. Bu kadın bu ş*r*fsiz tarafından istismar edildiği için şikayetçi olabiliyor mu? Kızının kimliği ve kadının kimliği olsa bazı testler yapılsa bu ş*refsiz cezasını çeker mi?

Çocuk Yaşta Zorla Evlendirilmiş Bir Kadın Yıllar Sonra Kocasından Şikayetçi Olabiliyor mu?