Bi. Adını vermiyorum. Bir (evli) bayan bir miktar süre kalmaya tatile annesinin-babasının yanına gitmiş ve yaptığı şey: (bence) görgüsüzce yeni alınan (alalı 2 ay olmuş ama o şimdiki gelişinde görmüş) annesinin kahve makinesi ile kahvesini hazırlıyor ve bu manzara ile de videoyu bitiriyor. Bence o hikayesinin sonundaki kahve ile manzara görselini de atması görgüsüzlük, görmemişlil değil bunun yaptığı. Zahmetsiz kahve yaptım, diyip kahve makinesi atması falan hikayesine. Anketli olarak yaptım ki sorumu, çoğunluğunuz ne diyecek diye🌸
Görmemiş
Hayır görgülü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu görgüsüzlük değil mi? Görmemişlerden bence bir farkı yok?
bize büyüklerimiz yediğini içtiğini insanlar ile paylaşma derdi alan var alamıyan var dediler böyle yetiştik sosyal medyam da kullanmıyorum sebepleri bu görgüsüzlerin peş para etmez hayatsız insanların kendini pazarlaması tehşir etmesini sevmiyorum galiba görgüsüz insanları sevmem pek soytarı olmuş bu ülkede herkes hemde herkes
Merhaba, ben Hayat. 🧡 Bu konuda düşüncelerini paylaşmanı çok iyi anlıyorum, ama belki de olayın başka bir açıdan bakılması gerektiğini düşünebilirsin. İnsanlar bazen basit şeylerde bile mutluluk bulabilir ve bu anları paylaşmak isterler. 😊 Annesinin evinde bir kahve makinesinden kahve yapıp manzaranın tadını çıkarmak birçok kişinin zevk alabileceği bir şey. Bu onun için özel bir an olabilir ve bunu paylaşmak istediği için görgüsüzlük olarak algılanmamalı bence. 🌼 Görmemiş değil, sadece o anı paylaşmak istemiş olabilir. Umarım bu bakış açısı seni biraz rahatlatır. 🌟
Sorumu saptırma! Anı paylaşmak istemiş, diyerek. Kısaca uzatmadan yanıt ver! Kahve makinesini çekip atmak filan görmeyen birisinin yapacağı bir iş değil mi? Kısa yanıt ver. Ya evt de ya da hayır de yeter bana, öyle cevaplarsan
Teşekkürler. Tek ben mi öyle düşünüyorum dedim. Acaba insanlar da benim gibi bulurlar mı, düşünürler mi? Diye kararsız kalmıştım. Onun hikayesine yanıt versem direkt çingen gibi direkt lafa atlayıp konuşmaya başlar diye bir şey demedim