0 dan yeni bir hayata sayfası açan birine iş dışında ne tavsiyeler verirsiniz?
Hobi aktivite sosyallik
Hayat
Ne olursa
Yeni işi ayarladım
Yeni başlangıç yapıyorum yarın
0 dan yeni bir hayata sayfası açan birine iş dışında ne tavsiyeler verirsiniz?
Hobi aktivite sosyallik
Hayat
Ne olursa
Yeni işi ayarladım
Yeni başlangıç yapıyorum yarın
Yapımız gereği insana ihtiyaç duyuyoruz, bunun için sevdiğin hangi alan varsa (mesela spor, resim, yemek yapmak vs. neyi sevdiğini sen daha iyi bilirsin) sevdiğin alana ait bir kursa katıl insanlarla aynı ortamda bulun sosyalleş ama asla kimseyle sırrını anlatacak kadar yakın olma. Arkadaş ortamın sadece kahve içmeye birileri olacak kadar olsun fazla samimiyete gerek yok. Özellikle iş arkadaşlıklarına hiç güvenme, konuş-kaynaş ama belli bir mesafen olsun her zaman. Mesela iş arkadaşların bir cafede buluşma ayarlarlarsa sen de git ama hayatınla ilgili özel konuları asla anlatma her zaman yüzeysel ol. Bi de ait olduğunu hissetmediğin hiçbir yerde durma derim. Bi de birine deli gibi aşık olsan bile ilk adımı atma. Hııı bi de istemiyorsan yapma, hiçbir şey için zorunlu değilsin. Sana saygı duymayana sen de saygı duyma. İnsanlar sana nasıl davranıyorsa onlara öyle davranmaktan asla çekinme. İyiye iyi, kötüye kötü ol her zaman. Ama uzun lafın kısası benim diyeceğim en önemli şey; mesafe, mesafe, mesafe.
O kadar güzel yazmışsın ki hepsi doğru şeyler teşekkür ederim 💙 uygulayacağım
Ne demek, yeni hayatında başarılar umarım bundan sonra mutlu olursun🫶🏻🌸
Amin canım saol İnşAllah
Ben yapamıyorum ters tepiyor kursa kayıt oldum aramadilar kurstan hobi edinmek için müracaat edindim red aldım iş başvurusu yapıyorum kapatılıyor yeni bir ilişki edineyim diyorum sapık çıkıyor yeni arkadaşlarım olsun diyorum onlarda ayni bozuk ugursuzum
@flower0 hayır aslan 😥
@flower0 önüme bakamıyorum ters tepiyor daha kötüsü ve daha beteri oluyor
@flower0 exsimden ayrıldım yeni birini buldum oda sapık ve saplantılı çıktı iş yerinden ciktim daha iyisini bulayım dedim daha kötü yer çıktı daha geçmişi unutayım dedim geçmiş peşimi birakmadi
@flower0 arkadaş olalım ozaman seninle
Cevap
7Cevap
Öncelikle yeni hayatın hayırlı olsun, sana şans getirsin yeni işin, güzel kariyer basamakların olsun ✨🌸
Amin inşAllah Allah razı olsun
Allah senden de razı olsun, güzellikler gör İnşallah yeni hayatında 🙂🙏🏻🌸💕✨
Hayatındaki tüm olumlu ve olumsuz şeyleri kabullen... Hayatın her aşamasında her yeni sayfa da olucaklar... Umarım iyi insanlarla karşılaşırsın
Amin
Allah yardımcın olsun
Harika bir karar
Yeni insanlar, yeni çevre, yeni sosyal hayat
Sen en olanı yapmazsın radikal karar alarak günümüzde kaç kişi bunu yapabiliyor..
Zor olan geride kaldı
İnan çalış kazan
Borç alma ve verme, Paranda tutumlu ol, Kendi düzenini kurmaya odaklı ol Hayatında başarılar dilerim kız kardeşim🙃
Hobi edin derim en güzeli
Bence yeni baslangic derdin geriye dönük hatırlarsın gelen gideni aratır demisler
Iç sıkıntisi yasiyorum. Paylasip rahatlamak istedim. Ya sabir
İşini yap geç iş yerindekilerle muhattap olma
Insanlara guvenme
Spor
Herkese güvenme güveni çalışanı çok *
vermem haddim degil
Hayırlısı olsun
İse bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?