Sevgilimin ailesi ve benim ailem evlenmemizi istemiyor, ?

2 senelik ilişkimiz var. Her şeyi ikimiz kendimiz hallettik eşyalarımızı bile aldık. İlk başlarda benim ailem istemiyor du uzak mesafe diye. Sonra kabul ettiler bu süre zarfında erkek arkadaşım annemin soylemlerine kulak asmayip hic ayrilik konusmasi yapmadi. Tanışma oldu tanışma günü erkek arkadaşımın annesi diğer gelinini öpüp kolayıp benim gelin olduğumu onun kızı olduğumu söyledi. Ailemin istediği birtakım istekleri diğer gelinine yapmadığı için yapamayacağını söyledi. Nişan günü kuaföre gittiğimde erkek arkadaşımla bizi aradı ve mersine geri döndüğünü yolda oldugunu söyledi. Biz bir şekilde kuaför de hazırlıklarımızı yaptık ve nişan mekanına gittik. Nişan akşam 7 de başladı ailesi 9 da geldi çamaşır suyulu tişört pijama gelini aynı şekilde babası özensiz diğer oğlu da. Kimse ile konuşmadılar ikramları kabul etmediler fotoğraf çektirmediler el opturmediler herkes anladı misafirden. Herkes dağıldı erkek arkadaşımın annesi nişanı bozdu babası babama istemediğini söyledi. Bu arada daha öncesinde isteme oldu. Ve aramızda h9c bir konuşma tartışma olmadı. Ben en başta ertelemek istediğimde kesinlikle olmaz biz geliyoruz demişlerdi.. benim en güzel gecem mahvoldu.. erkek arkadaşım hüngür hüngür ağladı desem abartısız olur. Ama sesini çıkarıp bir şey demedi. Herkes ertesi günü mersine geri döndü fakat erkek arkadaşım gitmedi 4-5 gün İstanbul'da kaldı. İstemiyorum olmaz diyip terketmeme rağmen babamı arayıp vazgeçemediğini ve ailesinden bağımsız hareket edeceğini söyledi. Babam istemedigini olmayacagini söyledi bana da gorusmemem gerektiğini soyeldi. Biz nikahı yaptık herkesten habersiz esyaler hazır sadece elimizdeki her seyi nişan hazırlıklarına kullandığımız için birikimimiz kalmadı çünkü iki taraf ds yardimci olmadi. şu an birikim yapıyoruz. Sormak istediğim şu ki sizce ben mersine gitmelimiyim? O burya gelemiyor çünkü maddi açıdan imkanımız buraya elverişli değil. Ne yapamayacağımı bilmiyorum ve boşanma davası açıp uzaklasmalimiyim yoksa devam mı etmeliyim

Sevgilimin ailesi ve benim ailem evlenmemizi istemiyor, ?