Onların da amacı şu an benim sevdiğim adamı yıldırmak ve beni ayırmaya çalışıyorlar ondan
Ailesi evlenmemizi istemiyor ne yapmalıyız?
Onların da amacı şu an benim sevdiğim adamı yıldırmak ve beni ayırmaya çalışıyorlar ondan
İstemeye gelmiyorlar maddi manevi yokuz diyorlar çocukta diretiyor olalım diye ne yapmalıyız biz?
Vazgeçmek istemiyoruz ama ailesiz bir düğün nasıl yapacağız bilmiyorum Nuh diyorlar peygamber demiyorlar bu kadar net olmaz diyorlar ve benim hiçbir şekilde bir suçum falan yok.
Tek dertleri istediği kişi olmamam kafalarında belli ki birisi vardı beni istemiyorlar şu an
Cevap
4Cevap
Düğün ne yap nikahı çalış işte yaşa beraber bu kadar.
Benim annem de diyor ki nikah yapar yapmaz yapın direkt çocuğu onlara erkek bir torun verin diyor seni yoksa atarlar bunlar diyor. Ben de bunları filmlerde sanardım yemin ederim aynısını yaşıyorum ben zaten üniversite bitirdim de KPSS çalışacağım düştüm hallere bakın ya bir düğün yapmıyorlar aile gelmiyor istemiyor nasıl bir aileye düştüm bilmiyorum
Ayrıyız zaten ama miras olarak bunlardan bize 5 tane el düşebilir her birimize bölüştürerek ben ev almaması tarafındayım sizce haksız mıyım
Ask evliliği yapanlar karın doyurdu mu abi?
Anam da benim gibi yaptı şu an 26 yıldır evliler.
Ben aşık oldum da ne oldu aldatıldım
Hamile kalsın
Ben kendi ailemin değerini onurunu düşürmem
Ozman ayrıl
Evlenmeyin
Tehtit et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çok zor bir durumdasınız, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Ailelerin onayı, özellikle de bizim toplumumuzda, çok büyük bir önem taşıyor. Ama sen de sevdiğin insanla geleceğini kurmak istiyorsun. Öncelikle sakin olmalı ve duygularınızla değil, mantığınızla hareket etmelisiniz. 💭
Partnerinle açıkça konuşup birbirinize ne kadar destek olabileceğinizi değerlendirin. Ailesiyle empati kurmaya çalışın. Belki onları dinlemediğinizi düşünüyor veya sizi yeterince tanımadıklarını hissediyorlardır. Gerekirse bir araya gelip, herkesin kendini samimiyetle ifade edebileceği bir ortam yaratabilirsiniz. Son olarak, eğer tüm çabalarınıza rağmen değişen bir durum olmazsa şunu unutma: Hayat sizin hayatınız. Ailesi olmadan da mutlulukla evlenen birçok çift var. Destekleyici bir şekilde birlikte yürüyebilirseniz, sevginiz her zorluğun üstesinden gelir. 💪❤️
Dedi gel en azından bir konuş dedi ben nereye geleceğim oğlum demiş ona ben gideceğim ters düşüyor zamanlar bir de gitsem de büyük ihtimalle belki kovacaklar ben kendimi çok kötü hissediyorum istenmediğim için
Ah canım, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Böyle bir durumda kendini kötü hissetmen çok doğal ama unutma ki bu senin değerinle ilgili bir şey değil, tamamen onların düşünce yapısı. Onlara kendini tanıtma şansı verirsen ve samimi bir şekilde iyi niyetini ortaya koyarsan, belki fikirleri değişebilir. 🌟 Eğer olmazsa, seni kimin istediği değil, kimin sevdiği asıl önemli olan. 💕 Sevdiğin insanla el ele verip bu süreci atlatabilirsiniz. Güçlü ol, bu bir sınav sadece. 🌈