Erkek arkadaşım özgüvensiz mi?

Benim ve erkek arkadaşımın arasındaki yaş farkı oldukça fazla. Bu konuda yargılanmak adına sormadım bu soruyu o yüzden bu kısma takılmasanız sevinirim. Onu çok seviyorum onun da aynı hisleri paylaştığını biliyorum. Ama dışarı çıktığımızda özgüven eksikliği yaşadığını hissedebiliyorum. Bunu sorun etmesi bile beni paramparça eder. Onunla el ele yürüdüğümüz zamanlarda tüm insanların bakışlarını üzerinde hissettikçe geri çekilmeye başladı. Hala onun özgüven eksikliği yaşadığını düşündüğümü bilmiyor çünkü çok duygusal bunu dile getirirsem bile “evet o da böyle düşünüyormuş demek ki” diye düşünme ihtimali bile olmaması adına hiç belli etmiyorum. Bu durum onun bana olan sevgisini değiştirir mi? Ben onu her haliyle sevdiğimi ona sürekli hatırlatıyorum. Başkasını görmek istemediğimi ve yalnızca ona ait olduğumu sık sık söylüyorum. Gerçekten böyle düşünüyorum ve onun da aklında şüphe kalmasını istemiyorum. Sizce de anlattıklarım bağlantılı mı? Dışarı çıkmayı istememesinin sebebi özgüven kaynaklı mı? Bu durum beni daha az sevmesine sebep olur mu?

Erkek arkadaşım özgüvensiz mi?