Sabah 9 da kalkıp kral tv de oynayan klipleri görünce televizyonun içinde insanlar var sanıyordum. Ya sizin çocukken akıl sır erdiremediğiniz saçma komk şeyler neydi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılSınıfımızdan bir çocuğun vücudundan sürekli kötü kokular geliyordu. Ben onun gerçekte bir insan değil dışkı formunda olduğuna inanıyordum. Kendini gizlemek için insan suretinde geziyordu. Bir şekilde onu çok sinirlendirirsem tekrardan dışkıya dönüşeceğine inanıyordum. Evet, insanlık namına onun gerçek yüzünü ortaya çıkarmalıydım. Hemen işe koyuldum ve sinirlenmesi için omzuna ve sırt bölgesine elimin iç tarafıyla vurmaya başladım. Feryad ediyordu, "yapma! yapma!" diyordu. O karşı koymaya çalıştıkça inancım daha da kuvvetleniyordu, çünkü bu onun son haykırışlarıydı. Kolumu kaldırmaya mecalim kalmayana kadar devam ettim. Bitkin düştüm, ama pes etmemeliydim. O hâla insan formundaydı ve çok öfkeli görünüyordu, bunu yüz ifadesinden de anlayabiliyordum. En sonunda yüksek ve gür bir sesle haykırdı,
-Kes artık şu saçmalığı!
- O hâlde herkesin önünde itiraf et, bu pis koku da nedir?
-Seni ahmak! Sürekli terliyorum ve istemsizce kokuyorum. Bunun için vurman mı gerekiyor?
Evet, bu neden daha önce aklıma gelmemişti? Sadece farklı bir ter kokusuna sahipti ve öyle dışkı gibi de değildi. Olay mahallinden usulca ayrıldım. Utanıyordum ve yalnız kalmaya ihtiyacım vardı...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılYalovayi yabanci ulke saniyordum. Ayın beni surekli takip ettigini dusunuyordum.
Dizilerde opusunce sevgili olundugu icin bir sure opusunce sevgili olundugunu sandim ve kucukken hoslandigim cocuklari opsem sevgili olur muyuz diye dusunuyordum. Birine yeltendigimde oldu ama cocuk korktu geri cekilmisti bir de aglamisti. Biraz daha buyuk olsam bu nazına suratina bir tane tokat yapistirirdim😅
Benim kusak sihirli dizilerle yetistigi icin bir sure bende sihir yapabilecegime inandim. Evde calismalar yapiyordum. Bir nesneyi oynatmak, yok etmek, isinlanmak gibi. Gozlerimi kapatip isinlandigimi dusunup diger odaya gecebilecegimi falan dusunuyordum. Sonra bu tarz hareketler yaparken anneme yakalandim senin psikolojin bozulmus, bir daha o dizileri izlemek yok dedi. Ama yine de izledim.
Dizilerde oyuncu/karakter ölünce gercekten öldü saniyordum. Magazinde cikinca ya da ayni oyuncuyu baska dizide gorunce e hani ölmustu bu diye şok geciriyordum.
Bir sure de selena dizisindeki selenayi, selena gomez sandim.(tabi o zaman sinem kobalin gercek ismini haliyle bilmiyorum) Internete selena yazinca selena gomezde cikiyordu ve ben baska selena olabilecegini hic dusunmemistim. Selena ismi ilk kez duydugum bir isimdi. Dusundugum sey su oldu.
Artik ne kadar yaraticiysam selena dizisindeki kiz aslinda ameliyat olmus, yuzunu degistirmis ve siyah saclarini sari yapmis. Arkadaslarima da selena gercek selena degil. Kendini degistirmis, saclari eskiden siyahmis, yuzu de boyle degilmis diye anlattigimi hatirliyorum.
Bu senaryomun bir sebebi de su olabilir. Kadin isterse dizisinde hulya avsar estetik olup, kendini degistirip eski kocasinin karsisina tekrar cikiyordu ya. Benimde o cocuk aklimla iki selena hakkinda farkli kisiler oldugunu dusunmeden kurdugum senaryo buydu.
Bir sure de oteki dunyaya gidince cinsiyet degistirebecegimizi dusunuyordum. Dunyaya kiz olarak geldim ama giderken secenegim var ve istedigimi secebiliyorum diye dusundum. Neden bilmiyorum. Sonra gercek olmadigini ogrendigim gibi erkeklere de huriler falan verilecegini ogrenince baya uzulmustum. Simdi aklima gelince yine uzuldum. Biz kadinlarin yuzu ne bu dunyada ne digerbdunyada gulmuyor galiba. Bize de soyle yakisikli, kasli nuriler olsa fena miydi😅(bu konuda degisik gorusler var. Hangisi dogru bilmiyorum)
Belki de annem hakliydi. Gercekten psikolojim bozuktu. Biraz daha dusunsem daha cok sey yazarim. Çocukların fazla dizi izlememesi lazim galiba. Yeni nesil anneler tv ye bakmasin diye cildiriyor ama belki de haklilar😊
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHa bir de kucukken yengem erkek kuzenimin altini yanimda degistirdi. Bende ilk kez pipi gordugumden hasta zannettim. Kendimden cok emin ve duygusal bir tavirla gecmis olsun orasi şişmiş galiba. Krem getireyim mi demistim. Yengem cok gulmustu. O erkek ya o yuzden demisti ama yine anlamamistim durumu
- 1 yıl
Çok iyi 😅😂 bu arada katılıyorum fazla çizgi filmi izlemek hayal gücünü olumsuz da etkiliyor yaşantısını etkiliyor çocuğun sende bunun zararını görmüşsün.. az önce kurduğun cümle çok yanlış evet biz kadınların bu dünyada yüzü gülmüyor olabilir ama bu cennette de gulmeyecegi anlamına gelmiyor cennette hüzün üzüntü duyguları yok ve Allah dünyada bizi imtihan eder canım 🙌🏻😊
Gizli Üye(25-29)1 yılÇocuk yapımını dağa farklı sanıyordum çokken yer yataklarında yatardık bi oda da annem sabahları sobayi yakmaya kalkardı. Ben o tikirtiya uyanırdım annem sobayi yaktiktan sonra babam annemi gel biraz buraya derdi 😂 annem giderdi sesiz sesiz babam annemi sıkıştırdı herhalde annem yapma kalkarım bak diyordu bende yorganın içinde ağlıyordum😂 hep anneme babamın yanına giyme diyordum neden dediğinde gidersen yorganın altında ısınırsıniz sobada yanıyor çok sıcak olursa hamile kalırsın diyordum 😂😂
Rahmetli babama hep kızardım içten içe ağlardım annemi sıkıştırıyor diye. Şimdi düşünüyorum da kendimi çok harap etmişim bırak sıkıştırsın banane çocukluk aklı işte 🤣🤣02 Yorumla
1 yılDizilerde/filmlerde ölen insanların para için gerçekten öldüğünü sanıyordum. Para için insan neden ölür ki diye düşünüp izliyordum ve sevdiğim karakterlerin ölmesine ağlıyordum. Ta ki Kurtlar vadisi izleyene kadar, Polat’ın bir türlü ölmediğini görünce gerçekleri öğrendim.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
17Cevap
- Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı.
1 yılBen türkiyeyi süpergüç zannediyordum muasır medeniyetler seviyesi, İngilizleri, rumları denize döktük falan almanya, rusya ve amerika müttefikimiz ne söylersek yapıyorlar vs koreyi kurtarmışız falan filan fransa, italya vs bunlar kim geri kalmış ülkeler TBMM heyt büyük millet meclisi diyor meclis başkanı türkiyenin başkanı ve bütün ülkelerin başkanı sağında solundaki oturanlar müttefikimiz amerika, almanya ve rusya aşağıda oturanlarda TBMM üyesi diğer ülkeler😄
10 yaşıma geldiğimde anladım bir poke değilmişiz yarı sömürge bir ülkeymişiz🥺10 Yorumla Hayal kurduğum şeyler büyüyünce gerçekleştirebilceğimi düşünüyordum
Öpüşmekle çocuk oluyor sanıyordum ya da birini çok sevmekle o yüzden duygularımı bastırıyordum hamile kalırsam o çocuğu çok sevdiğimi anlarlar diye aklıma gelince o konuyu düşünmemeye çalışıyordum jdjdj
Bide hergün dua ediyordum sihirlerim olsun diye kanatlarım olsun uçayım filan
00 Yorumla
1 yılKendimi peygamber sanıyordum. TV problemi çoğumuz da vardı. Elektrikler gittiğinde sürekli izlendiğimi hissediyordum. Ve 26 yaş bana çok yaşlı geliyordu. O yaşa geldiğimde izlediğim gençlik dizisi gibi bir hayatımın olacağını sanıyordum.
01 YorumlaÇocukken ölünce başka birisi olarak tekrar doğacağımızı ve ailemizle karşılaşsak bile tanımayacağımızı zannediyorum. Hatta ünlü biri (Adriana Lima vs.) olarak doğmak için hemen ölmek istiyordum. 😅😅😅
01 Yorumla
1 yılBen direkt televizyonun içindeyim sanıyordum Truman Show gibi (aslına bakılırsa halen ihtimal vermiyorum değil) Birde hep Allah yukarda bizi izliyor dendiği için uzunca bir süre bulutları Allah sanmıştım.
00 YorumlaÖlünce tekrar ama farklı bir yerde tekrar dünyaya geleceğimizi sanıyordum biliyorum imkansız gibi bir şey ama halen de bir umut var içimde, bide cenneti pembe jöleli bir yer sanıyordum içindeki her şey yüzüyordu, yer çekimsiz yani
02 Yorumla- 1 yıl
Zaten öyle, ölünce tekrardan başka bir alemde ahirette dirileceğiz
TV izlerken annem üstümü değiştiriyordu 4-5 yaşlarındaydım sanırım tv dekiler beni görecek diye kaçmıştım. Zeki Müren de bizi görecek sanıyordum :D
02 Yorumla
1 yılBende öyle zannederdim
Mozaik taşlı binalar görünce onları tek tek yerleştiren işçilere çok üzülürdüm
Tek tek yapistirmiyorlarmis 😄12 Yorumla- 1 yıl
Bende öyle sanıyordum😄
1 yılBen ezanı Allah okuyor zannediyordum, hatta çok küçükken rabbimizin sesi ne güzel deyip duygulanmıştım
01 Yorumla
1 yılSamanyolunda bir adam vardı. Ölenleri hesaba çekiyordu. Onu Allah sanıyordum ne kadar nur yüzlü diyordum
02 Yorumla- 1 yıl
Hangimiz sanmadık ki. Kaç kişiden duydum ben bunu
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılKirazı çekirdekleri ile yersem içimden ağaç çıkacağını düşünürdüm.
Renkli gözlü insanların dünyayı o renklerle gördüğünü düşünürdüm.03 Yorumla- 1 yıl
:)
1 yılBulutların pamuktan yapıldığını, uçup bir avuç toplayabileceğimi düşünürdüm... Sonra hayatın sert rüzgarlarıyla tanıştım.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 351 cevap paylaştı.
1 yılBende çocukken Fatih Ürek'i Hülya Avşar'ın annesi sanıyordum 😄 Sonradan öyle olmadığını, durumların farklı olduğunu öğrendim 😄
00 Yorumla Bende koridorda beni bekleyen canavar var sanırdım
01 Yorumla
1 yılKapı deliğinden bakınca dışarıdakinin de gördüğünü zannederdim sdfsdfdf 😅
03 Yorumla- 1 yıl
😅😅
1 yılKlozette çok oturursam el çıkacak popomu parcalıcak sanırdım
01 YorumlaBinadan atlasan bile yere düşmiyeceğimiii.. Yerçekimini inkar ediyordum😂😂 ilk isyanım😂😂
010 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHamile kalan kadınların Allah karnına bebeği koyuyor zannediyordum. Evlenmeden hamile kalan kadın için Allah neden şimdi koymuş diye sorguluyordum 😂😂
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAnnemle babam Evlenince Allah o zaman istemiş koymuş diye düşünürdüm başka öyle saf düşüncem olmadı.😂
1 yılÇok küçükken bizim mahalle dışında bir şey yok sanıyordum.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGüneş açtığı zaman Allah gülümsüyo bize yağmur yağdığı zaman aglıyo bulutlu olduğu zaman üzgün şimşek gök gürültüsü olunca sinirli oluyo sanıyodum Allah affetsin 😂
05 Yorumla- 1 yıl
Bu diziyle alakalı değil ama büyüklerimiz hep bunu söylerlerdi, gök gürlediğinde şehirdeki insanlar çok günah işlediği için Allah sinirleniyor kızıyor derlerdi.
Cevap sahibi1 yıl@Aristokratımsı ben öyle bişey hiç duymadım açıkçası bizimkilerin de o tarz. Düşünceleri yoktur
- 1 yıl
Biz dindar olduğumuz için sanırım, Allahu ekber.
Cevap sahibi1 yıl@Aristokratımsı 😅🙂
1 yılBende küçük insanların radyonun içinde olduğunu zanediyordum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 688 cevap paylaştı.
1 yılUçaklara görsünler diye el sallıyordum. Oysa binince gerçeği anladım
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yıl1950 lerde güneş yok sanıyordum, çünkü dedemin babamın fotoğrafları hep siyah beyazdı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAynısını bende düşünürdüm.
Saçma ve cinsel olacak ama küçükken kuzenlerle falan su savaşı yapardık, üstümüzü çıkardığımızda kuzenlerime niye pipiniz yok derdim😂00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılElektrik kesilince TV nin arkasına bir kaç mum 🕯️ koyuncu çalışır diye düşünüyordum 🙄🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSüpürge tohumuyla mı beslediler seni birader. Tv nin içinde insan var sanmak nasıl Bi çocukluk 😂
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılKasadaki paraların artık kasiyerlere ait olduklarını zannediyor idim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılsinifta kalınca yaş ilerlemiyor sanıyordum... hatta bizim mahalledeki bir çocuğu 10 yaşında kaldı sandım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılşimşek çakınca Allah fotoprafımızı çekiyor sanıyordum ksksksk
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKucuken ucak evin önune gelip oyle binildigini sanirdim
00 Yorumla
1 yılGökkuşağının altından geçersem cinsiyetimin değişeceği
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇocukken şarkıcıların şarkıları kendilerinin söylemediğini sanıyordum
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çocuk doğarken popodan çıkıyor sanıyordum🤣
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAllah afetsin lambayı Allah sanıyordum disardakj sokak lambasini ama çok küçüktüm
01 YorumlaBende öyle sanardım🤭
02 Yorumla
1 yılHep aynı yaşta kalıcak herkes sanıyordum.
00 Yorumla
1 yılAllah kızdığında şimşek çakar gök gürler sanardm
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEskiden dünyanın siyah beyaz olduğunu sanıyordum aile fotoğrafları siyah beyaz olduğu için 😂
00 YorumlaCami minarelerini Allah sanıyordum
00 Yorumla
1 yılEvet öyle sanardım bende
00 YorumlaDünya'da sadece iyiler var sanıyordum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. allah herkesin evine kuran koyuyor sanıyordum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBebekler kıyafetle doğuyor sanıyordum 🤣
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTelevizyonun içinde insan var zanneden biri de şaşırmasın 🤣
Cevap sahibi1 yıl🤣
Gizli Üye(18-24)1 yılAyı Allah sanıyordum kxxmxl
00 YorumlaMenfaatsiz Aşka inandım...
12 Yorumla- 1 yıl
@ilginfulyaa yorum bekleniyor :)
Ezanı Allah okuyor sanıyordum.
02 Yorumla
1 yılZeki Müren de bizi görecek mi
00 Yorumla
1 yılEzanı Allah okuyor sanıyordum 🤣
00 YorumlaSay say bitmez baya vardır yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSadece ben terlerdim sanıyordum.
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Çocukken televizyonun içinde insanlar var sanıyordum.Sizin saçma düşünceleriniz nelerdi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım