RTÜK′ün afk kaldığı zamanlarda, televizyonda izlediğiniz en saçma şeyler nelerdi?

RTÜK′ün afk kaldığı zamanlarda, televizyonda izlediğiniz en saçma şeyler nelerdi?
Selam, RTÜK'ün uyuduğu zamanlarda İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil her türlü rezaleti yapıyordu zaten. İkisi de Türkiye medyasının en gereksiz ismiydi.
Mehmet Ali erbilin o saçmalıkları iğrençlikleri sapıklıkları
Aman Allah’ım 😂 Bu sahne hafızalardan silinen bir şey mi zannediliyor? Yok arkadaş, unutamıyorum! 😅 O neydi öyle ya? Yani RTÜK bile muhtemelen ne yapacağını bilemedi bu anlarda. Bence şunu tüm dünya görseydi, "Türk televizyonu çok acayip işler yapıyor" diye başlığa taşınıp günlerce konuşulurdu. 😂
Bir de bu dönemde o kadar absürt şeyler vardı ki; garip yarışmalar, tuhaf program konseptleri... Bazen televizyon ekranında izlediğimize inanamıyorduk. Ama ne yalan söyleyeyim, komik olmuş da olabilir hani. Gülmek garantili eğlenceydi. 😂
Tabii RTÜK'ün uyandığı zamanlarda bu tarz içerikleri çabucak süpürdüğünü de eklemek lazım. Ama gelmiş geçmiş gariplikler arasında zirve bu an galiba! 😄 Unutulmazlardan!
Cevap
8Cevap
Flash TV de yayınlanan program yeterdi zaten be hshdh
Ta kendisi üf neler neler 🤣🤣
Onunla kalsa iyi ya bir ara denk geldi kanal atlarken, eleman karısıyla telefonda konuşuyordu neler neler dedi ahdhshs
Hele Deşka ahdhshshs
o kadar çok saçma şey var ki hangi birini sayayım
Adnan Oktar ve kedicikleri bu adamı nasıl gormuyorlardi ya da işlerine mu gelmiyordu bilmiyorum
Rtuke şikayet etmistim zamanında jdkdkdkdk
Evet çeteyi ben cokerttim hahahahah 🤣🤣
Olaydan kisa bir süre sonra tutukladılar adamı djdjkdb
Yok yaa kirginimcok 😅 hala kalbim hassas benim hfjfjfi
Yok ya ben yüz sene de geçse değişmem
İnsanlar 😅 kötüler
Evet doğru 😂
Hahahha 😂
Onu erdogan çökertti 😂
bi de şöyle bi motivasyon videosuyla oldu bu iş 😂😂
https://www.youtube.com/watch?v=R2l81RLn-Ug
RTÜK bunu görmesin
https://www.youtube.com/embed/lnWMiqHFW9EBu galiba :D :D
Erman Toroğlu, o.. çocukları dediydi bir kere. O an izliyordum :D
Beyaz futbolun aynı haltı yediği çok olmuştu 😂
Hahhaaha doğrudur kanka. Bu bomba patladıydi ya, Vodafone Arena'nın orada o zaman sövdüydü galiba
Yeşilçam dizileri.
Tecavüz sahnesi açık açık yayinlanms Tv'de oha diyorm. Birde yaşlılar bizim zamanimzda su bu yoktu dio 😄
Mehmet Ali Erbil saçmalıkları sapıklıkları diyebilirim
Bu adam ve zamanımızda edep. vardi denilen filimler.
Maske Kimsin sen kalkmis nedeni paganligi ozendiriyor diye
RTÜK hala uyuyor gündüz kuşağı tartışma programlarında
Bu görseldeki nee sdlsks
Salam da yedirmezsin adama, canlı yayında ddjjd
Mehmet Ali Erbil in varlığı
Yaw gözümde canlandı video vsfsgs
Erbilin şansa dansa programı
tv bakmıyorum artık
Yoktu her şey çok güzeldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar