Senaristlerin yine içip içip yazdığı sahnelerden biriydi sanırım. 😄

Şimdi senaristte kızma. O bir yere kadar yazar. Yönetmen ister de kurguyu değiştirip yeni sahne ekler ya da çıkarır.
Saçmalığı gelirsek hemen bütün diziler saçma. Özellikle Sen Asla Bir Daha Anlatma Karadeniz.
😄Gerçekten iğrenç bir diziydi sjajaja
Herzaman değil arada işte. Sjsja
🙏Amin
Selamlar,
Yerli dizi izliyorsak zaten çok fazla bir mantık beklemek o diziye haksızlık olur bana göre. Özellikle kurtlar vadisinde Polat'ın sürekli delik deşik olması ve hiç ölmemesi. Arka sokaklar dizisinden sürekli bir çatışma sahnesi olması. Bunlar başlı başına saçmalık bana göre.
😄Çok haklısın yaaa.
Polisler o kadar çatışmaya girmiyordur muhtemelen.
Polatta h ölmüyordu.
Teşekkürler efenim :)
Ricalar bayım 😊🎉
Anam babam usulü menemenden erotik sahne yapmaya çalışıp romantizmin ortasina yumurta kırmış bir senarist vardı, heh o evet işte ona nolduu...
https://www.youtube.com/embed/ySSxUU0IoS8(0:36 dakika)
Ohaaa 😂
Kırgın çiçeklerde cemre uçurumdan düştüğünde ölmemiş birde üstüne gözleri açılmıştı
Kız körmüydü?
Evet
😄Harbiden şaçmaymış djsjajs
Teşekkürler efem
Rica ederim 😊
Cevap
8Cevap
Bunun kadar çok sahne oldu. 😂 😂 😂
Dizilerin hepsinde zengin iş adamları iş yapana kadar kadın peşimde koşuyor arada düşümüyorum acaba hiçmi şirkete uğramıyo bumlar? Zemginlik böyle bir şey olsa gerek🤣
Trilyonerler heralde sjsjsja
Aynen
Ben bütün yerli dizilerdeki bütün saçma sahnelerden de kayıtsız şartsız nefret ediyorum nefffreeeeett!
Söz verilmiş rol verilmemiş gibi bu şiddet bu ne celal sjsjsjs
yerlilerin her dizisi aynı ve saçma knk valla dün öldür beni sevgilim diye bir film izledim iğrençti
Komikti yaa 😄
Seviyorum ben o diziyi, seda bakana hayranım tatliş geldi bana
#Bonjour
Yasak Elma için bu çok sıradan bir olay :-D izlenme rekoru kırmıştı ve bir hafta trend olmuştu :-D
Hangi birisini yazıyım. Siz kardeşiniz repliği dizilere bile girmeye başladı. Sonra zengin kız fakir oğlan, kenarmahalle dilberi olayları.
bilmiyorum çünkü yerli dizi izlemiyorum :)
Müzik dinlemez dizi izlemez kitap okumazsın 😄
Ne yapıyorsun sen söyle bakiyim sjajaja
Olmazsa olmaz sjsjsjs
😂Anlıyorum ajajaja
En son izlediğim yerli dizi kardeş payıydı
Zirvede bırakmışsın 👍
Bi onceki de işler güçlerdi baska da izlemedim
Ahmet kuralın dizi ve filmlerini ben de severim. 😊
yerli dizi izlemeyeli 15 sen olmuştur
Kaybettiğin bir şey yok😄
Bombastik bir sahneydi ama bu 😀😀
sanırım yasak elmanın bu sahnesi sjsj