Romandan alıntı olan diziler haric tüm diziler özellikle yaz dizileri tadında olan cıvık cıvık aşk konulu diziler birde dizi harici yemek programları gelin kaynana programları çok saçma eger bunlar kadınlarin tercih ettiği programlar ise ben kadın değilim sanırım..
Oflu hoca serisi , Her türlü şive komedisi , Kuzey Yıldızı dizisi saçmalığı , Her yaz dizisiKızın zengin erkeğin fakir ya da tam tersi durumları olan diziler, Tecavüz ve şiddetin sansurlenmeyip bir bardak v*skinin sansürlenmesi, Komedi diye küfür edilmesi, Dini alet eden korku ve komedi filmler/diziler, transeksüelliği özendiren film diziler, her aşk dizisi , kadınların metalastirilip erkeklerin kas kütlesi ve paradan ibaret olduğu diziler, hayata dair mesaj vermeyen pragmatik olmayan her dizi.
Bahtiyar Ölmez mi ne öyle bir dizi vardı, adamlar milletin aklıyla alay edercesine yardır Allah deyip dizi yapmışlar. nasködkd Absürt tarafı final bölümüydü, bir yere bağlanmadan bitirmişlerdi
@sadfragile katılıyorum, Recep İvedik serisini hiç sevemedim... Hanzoluğun, kabalığın pek matah bir şey gibi gösterilmesi, herkes karakterde kendinden bir parça gördüğü için tuttu zaten.
1- ismi bile aklıma gelmeyen, vine videosu çekip, film çekme cüretini kendisinde bulan Cumali midir nedir! 2- Recep İvedik 3-yasak elma kiraz mevsimi çilek reçeli gibi iğrenç sosyetik ve vıcık vıcık aşk dizileri
3 kız kardes, ihanet, survivor isimlerini bildiklerim bunlar. Izlemedigim için bilmiyorum. Hayattan kopmamak adına masumlar apartmanı ve camdaki kızı takip ediyorum. Ama ertesi gün internetten atlayarak izliyorum o şekilde 😁😂
yasak elma ve oyuncuları nasıl boyle bukadar populer ve odul kazanıyorlar... sen ızledıysen anlatsana bana.. sadece kadınlara hıtap eden bombos dızı..15 dakıka zor dayandım terazı hanım
Şey vardı türk dizisi süper kahraman atvdeydi çok saçmaydı 😅😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Alemin kralı. Saçma sapan efektler. Saçma konular. Şiddetim her türlüsü tam ekran. Özellikle kadına şiddeti gösterirken olan komedi tarzı durumlar normalleştirme çabası. Tamamen rezalet bi durum