Dizilerde veya filmlerdeki o saçmalık?

Türk yapımında yaz dizilerinde daha çok varda gerçi başka ülkerde de var başrol erkek oluyor zengin yakışıklı gerçi çok yakışıklı olmasa da oluyor birde peşinde 2 tane kadın oluyor yan karakter erkek daha yakışıklıyken başrol daha yakışıklı lanse edilebiliyor neyse bu adamın biri eski sevgilisi ya da takıldığı kişi öbürüde masum saf iyi kalpliyi gururluyu oynayan ve başrol erkek eski sevgilisini genelde istemez mecburdur ve eski sevgilisinin sevgisi duyguları hiçe sayılır hastalıklı gösterilir ve başrol erkek oyuncak bebek seçer gibi kadın seçer ve seçtiği kadın ise daha özel değerlidir seçilmeyen ise önemsiz bir çöpmüş gibi yansıtılır mesela sen çal kapımı izledim bugün biraz ve eski sevgilisi ile aynı evde duruyorlarmış başrol olan erkek ve sanki kadın zoraki duruyormuş gibi yansıtılıyor erkek ustemese duramaz eski sevgilisi olan sonrada sarhoşmuş başrol erkek başrol olana aşıkmış falan onu çağırıyor telefonla sonra o çağırdığı değerli olan gece yarısı koşturarak gururunu unutup evine gidiyor eski sevgilisini görünce gururlu oluyor burada hala ne işin var diye hesap soruyor erkeğe sormak yerine kadına hesap soruyor başrol değerli erkekte ben seni istiyorum sen kalacaksın diyerek diğer eski sevgilisinede çık git diyor ve bunuda aşk diye yutturuyorlar erkek ne derse o oluyor erkek için gereksiz bir savaş veriliyor adı da aşk bunun insan sevdiği için elbette mücadele ederde seni umursamayan saygısı olmayan net tavırlar içinde olmayan aşktan ziyade kendine oyuncak arayan birisinin sadece egosuna hitap edip onun tercih ettiği oyuncağı olmak için mücadele edilmez

Dizilerde veya filmlerdeki o saçmalık?