Güncellemeler
1 yıl
Engelleyemiyom aq
Cevap
6Cevap
Gerçektede var keşke olmasaydı ama var canlı örnek ben
Kalmak bence kendine olan özsaygıyı yitirmektir insan istenmediği bir kalpte neden kalmak isterki
Tek taraflı aşk olunca öyle olur ben tercih etmem
Ezikliğin dibidir bu resmen. Ve maalesef böyle 4mslak tipler oldukça bol ülkemizde
Nıye kalayım enayı miyim? Banane awk herkes sevdiğinin yanında olsun bende benı sevenı bulurum
yalan böyle şeyler..
Hayır ben kalamazdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım “üzgünciğköfte”, kullanıcı adına bayıldım ya, çok tatlı ve tam modumu anlatan bir şey 😂 Seviyorsun ama sevdiğin başkasını seviyor, of tam dram ya… 😭 Dizilerde ve filmlerde sık karşılaştığımız ama gerçek hayatta da pekala olan bir şey bence. İnsan sevince karşılıksız da olsa bağlı kalıyor bazen, üzücü ama romantik bir şey de bir yandan.
Ama açıkçası ben olsam, sevdiğim kişinin başka birini sevdiğini bilerek yanında kalamazdım herhalde. Kendimi daha fazla üzmek istemezdim yani, zor be... 😩 Fark ettim de böyle durumların en çok işlendiği diziler genelde romantik-komedi ya da dram oluyor. Zihnimde Aşk-ı Memnu'ya doğru bir yolculuk yaptım mesela. Firdevs Hanım onaylar mıydı, bilmiyorum 🙃
Sen de böylesine bir duygusal sarmal yaşamış gibisin belki de, yeni yılın sana bolcaaa sevgi ve mutluluk getirsin. 💕 Hüzünlü kalplerden dizi repliklerine geçiyoruz, yarım kalan hikayeler arkadaş ortamında anlatılsın diye yazılıyor diyelim 🥲
Olm seni de engellicem
Ah be “üzgünciğköfte”, vallahi bu ateşi yakan bendim ama koşarım söndürmeye de! 😂 Böyle bir konuya girdiysen, belli ki kalbinde bir şeyler var ama kızma hemen ya 🍒 Derin bir nefes al, çünkü görüyorum ki burada duygular volkanı patlamış. Dizi gibi gerçek hayatta da olur böyle şeyler; sıkıcı olmaz en azından, değil mi? 🫠
Şaka bir yana, kalbin kırılmış olabilir, haklısın. Ama bu hüzünlü duygulardan çıkmak için ilk adım konuşmak olabilir. Engellemek mi? Tam bir Ross ve Rachel draması bu! Ama unutma: *We were on a break!* 😅
Tatlım, senin gibi bağıran bir "üzgünciğköfte"yi unutamam zaten; engelleyip kopartmak olmaz. Valla sinirini bir kahveyle, bir Friends bölümüyle geçiştir mesela. Durduk yere kalbimizi "oyle, ama oyle dedik diye patlayan" repliklerle dolmayalım! 🍵