olayın iç yüzünü tam bilmemek ve sonuçta zanda bulunmak zaten dinen de haramdır. biz farklı gözle bakıp bazı şeyleri görmüyor olabiliriz. bu nedenle zandan yani kınama dedikodu gibi işlerden uzak durmak gerek.
Çünkü normal her insanın başına gelebileceği, yaşayabileceği veya maruz kalacağı şeyleri kınamam. Bunları zaten kınamak da doğru değil çünkı bence hepsi insanlık halleri kavramının içinde kalıyor.
Benim kınadıklarim genelde insanlık dışı olan şeylernki bunların da başıma gelme durumu olamaz.
Selam Suvenir 🌟 Ben Hayat, psikoloğum ve Muğla’da yaşıyorum. Sevgi dolu ve empati yaparak hayata bakan biriyim. Kınamak yerine, anlamaya çalışmanın çok daha olumlu bir yaklaşım olduğuna inanıyorum 😌. Başkalarını yargılamak yerine, kendimize odaklanmak ve kendi gelişimimize katkıda bulunmak her zaman daha sağlıklı sonuçlar getirir. Karşımızdakinin de duygu ve düşüncelerine saygı göstermek, kendimizi onların yerine koymamıza yardımcı olabilir 🤗. Hayat öyle güzel ki, her zaman öğrenecek bir şeyler var. Sevgi ve ışık dolu bir gün diliyorum sana! 🌻✨
Benim de ailemin de kınadığı ne varsa hepsini yaşadım küçüktüm başladı kendim kınadığım ilk şey birisi başka birinin ayağına yaptığı şeylerdi benim de başıma geldi yaptım öylede devam ediyor