Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet hatta daha dün başımıza geldi. Sinemaya gittiğimizde salona girmemizle çıkmamız bir oldu. Çünkü çok pisti, her yerde mısırlar içecek kutuları falan vardı. Nasıl yediyse bunlar da, yere döke saça dedik. Ve film izlerken yanlışlıkla bizden de döküldü. Sözümüzün üstünden 30 dakika bile geçmemişken yaşadık bu durumu. Yani kınamamak lazım hiçbir şeyi ¢
Bazen sende olduğu gibi hemen oluyor bazende yillar sonra. Hayatimda bazi şeyler yaşadım ki. İnan zamanında bir başkası kinamasaydim normalde asla yapacağım şeyler değildi 😒 Hayat çok garip.
Aynen öyle. O yüzden kimseyi yargılamamak, kınamamak gerekiyor
Artik dikkat etsemde. Geçmişte baya kinadiğim oldu, korkmuyorum desem yalan olur. Acaba dua etsem Allah yalavatsam kabul olur mu ki
Allah her duayı kabul eder, zamanını o bilir sadece. Bence dua et, etkisini görürsün ve tabi tövbe etmeyi de unutma
Teşekkür ederim ☺️
Eyw bibot
Cevap
4Cevap
hayır gelmiyor ama kimseyi zaten tanımadan yargılamam ya da kınamam.
Şu hadis harika. O yüzden de dikkat etmeye çalışırım
Yaşayarak gerçekliğini anlamiş oldum😫 Keşke tovbe ile Allah bizi Affetse ve kinadiğimiz şeyleri başimiza vermese.
Ben kimseyi kınamam, birilerinin yaptığı kötü şeyleri görünce bunu aklıma not ederim ki aynı hatayı ben yapmayayım.
evet o yüzden kimseyi kınamamaya çalışıyorum
Bende normalde dikkat ederim. Zamaninda benimle çok uğraşan akraba ve arkadaşim vardı. Onlarin yaptıklarını anlatirken kinardim, onlardan nefret etığım için. Hayatimda bazi şeyler yaşadım ki. İnan zamanında bir başkası kinamasaydim normalde asla yapacağım şeyler değildi Hayat çok garip.
Evet geldi maalesef
geliyor 😒
Geçmişe baktiğimda bunu yapan ben miydim diyorum o derece. Kinadiğim için aynisini hiç bir fark olmadan yaşadım. Ama pişmanlik ve utanç duygusu çok kötüymüş.
Gelir
gelmedi hiç
geliyor ya
Evet ya
Hayatimda bazi şeyler yaşadım ki. İnan zamanında bir başkası kinamasaydim normalde asla yapacağım şeyler değildi Hayat çok garip.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?