Evet beyler şişmanım hatta obezim öncelikle şunu belirteyim ki troid bezlerim çalışmadığı için kiloluyum ve ilaç kullanıyorum her neyse :D ne yani şişmanız diye sevip sevilemez miyiz neden burada iğreniyoruz falan diyorsunuz insan değil miyiz l*n biz :D
Cevabın nedir?
Hayır tabi ki sevilmek, aşık olmak insanların kilosuna ve fiziğine göre olunabilecek şeyler değil. Ayrıca kilolu olmakta bir kusur değil. Fizik ilk aşamada önemli olabilir fakat genel itibari ile çokta önemli değildir. Bir insana fiziği için aşık olunmaz, olunamaz! Böyle karaktere sahip birileride varsa amaçları bariz bir şekilde bellidir. Karşınızda ki kişinin duygularını okşayabiliyorsanız, yanınızda mutlu edebiliyorsanız, güldürebiliyorsanız, iyi zamanında neşesine ortak, kötü zamanında hüznüne ortak olabiliyorsanız ne mutlu size -ki zaten bu aşama iş bitmiştir demek. =) Bunların hiç birisini fizik kendi başına ne yazık ki yapamaz...
01 Yorumla- +1 yıl
çok haklısın :)
En İyi Cevaplar
Egolarından dolayı öyle diyorlar. Ayrıca öyle düşünmeyenler de var haklarını yemeyelim. Çevrede gördüğüm tanıdığım yüz güzelliği ile beni mest eden çok güzel kilolu kızlar var. Açıkçası fiziği incecik olanlara tercih ederdim dediklerim.
"Burada ben çok zayıfım bak ben beğeniyorum" havalarına girmiyorum yanlış anlaşılmasın. Demek istediğim zayıflık şişmanlık bir kızdan hoşlanıp hoşlanmadığımı belirlemedi hiçbir zaman. Tabi şişmanlıktan kastım da sizin profil resminiz den görebildiğim kadarıyla koyduğum ortalamaya göre.02 Yorumla- +1 yıl
gıdım var ama burada pek belli olmamış demek sitediğini anladım teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi burada sana " ayy haklısın evet canım üzülme yaaa "
falan derler. İçlerinden " yerken bana mı sordun " derler ya da yolda görseler uzaylıymışsın gibi bakarlar.
Çoğu kişi şişman insanı tercih etmez güzel bulmaz. Bazıları yapmıcıklığını belli ederek ; " çok tatlısın sen, çok güzel bir yüzün var " der. Yalan inanma.
Yarın ola birgün zayıflarsan kimseye de pas verme ( şimdi seni takmayanlar için diyorum )01 Yorumla- +1 yıl
umarım bir gün zayıflarsam :x
vallahi iğrenilcek bir durum yok. benim de sevgilim obezdi ama şerefsizlik yaptı diye ayrıldım yani kilolarından dolayı değil. bence çok tatlı böyle pofidik pofidik yastık gibi :)) en güzel tarafı da nerde ne yemek yenir çok iyi biliyorlar. yemek yemeyi seven adam candır caaan :)))
05 Yorumla- +1 yıl
ha ıı işte o yemek yeme olayı bende yok ama erkek bakımından bilemem tabi :x
- +1 yıl
bence obez olup çok yakışıklı erkekler var ama gerçi kilolu seven erkekte çok var tipe bakmayıp seninle vakit geçirmekten hoşlanan bir arkadaşın bile senden hoşlanabilir yani bir çok neden vardır seni sevmek için :) çünkü kendinle barışık bir insansın. bence erkekler kendine güvenen kızlardan çok hoşlanır:) ben biraz dalgınım bugün seni erkek sandım ona göre yorum yazdım kusura bakma :))
- +1 yıl
ahaha sorun değil :D de kendime özgüvenim pek yok ama bilmiyorum işte :x
- +1 yıl
adamın iyisinden anlıyor mübarek
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
54Cevap
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/040jWo.jpg
Atara bak sen. Şu kuzuya bak sen. Seni sevmeyen ölsün kuzu. ¦¬)
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif02 Yorumla- +1 yıl
sağolasın be abi :D
- +1 yıl
Rica ederim. :):
+1 yılKendinle barışık olman gerçekten çok güzel , kilolu olman senin bir yerde dans etmeni engellemez ya da bir yerde hoplamanı zıplamanı engellemez ya da hayat neşeni kaçırmaz.. Şunu da yersem bir şey olur mu be insanlar ne der diye düşünmeyip kendinle barışık olduğun sürece yarım dünyada olsan senden kıyagı yok babaoli :)
03 Yorumla- +1 yıl
kendimle barışık dğeilim aksine dışarda da bişey yemeyi içmeyi hiç sevmem su hariç :D
- +1 yıl
beter ol o zaman :) arkadaş bu kadar takıntılı olmayın kurban olayım , şuram kötü diye kjafasını makyaj kutusuna sokan kızlar , popoları dik görünsün diye takma bandaj takan kadınlar , kilo tripleri vs ne tür bir kafa var insanlarda şaşkınım
- +1 yıl
töbe desene :x
Kilonun ağırlığına değil karakterinin ağırlığına bakarım. İnsansan gözüm de bir numarasındır zaten.
32 Yorumla- +1 yıl
uuuuu :D
+1 yılŞişman insan sevilmez die bir kaide yok. Şahsen ben de şişmanım. Şişmanlık sağlıksız yaşamın göstergesidir. Bu da insanın bilinçaltında kötü etki yaratıyor. Tıpkı dişlerin renginin sarı olması gibi.
01 Yorumla- +1 yıl
sen kaç kilosun ki :x
Gizli Üye(30-35)+1 yıltek sorunun kilo olsun bebeğim bir şekil verilir o kilo :D ve kilosu olup sevgilisi olan çok hatta çok yakışıklı buluyolar :D benim sevgiliminde kilosu var ama benim hoşuma gidiyo sarılması filan güzel oluyo :D
04 Yorumla- +1 yıl
ahahaha :D allah ayırmasın :D
Cevap sahibi+1 yılamin :D benim sevgilimde obez diyebiliriz baya kilosu var 5 yıl oldu umarım aşkını bulursun sende :D
- +1 yıl
umarım :D hayırlısı artık :D
Cevap sahibi+1 yılamin :D
Benimde tiroid bezlerim hızlı çalıştığı için zayıfım, elinde olan birşey değil anlıyorum seni ayrıca;
Onlar insan değil ve insan olmayan kişilerin düşüncelerini umursama bile :d03 Yorumla- +1 yıl
troid bezleri yönünden çok şanslısın :D
- +1 yıl
keşke benimde çalışsa :D
+1 yılGeçmiş olsun. Kim dediyse onu tez kellesini getirin :)) emin ol kimse öyle birşeyi ima etmek istememiştir. Kimse de 4'4lük değil. sen de sev sevil tabi takıntılarınla boğuşma.
03 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler de buradan biri sabah bir soru şeyapmış ondan şeyaptım bende :D
- +1 yıl
Şeyapma koy ver gitsin. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Kimin ne olacagı belli mi ki.
- +1 yıl
o da doğru :x
Hastalığı söyledikten sonra ne dememizi bekliyorsun ki sen? Yeterince acındırdın kendini, haydi aşağılamıyorum rahat uyu..
01 Yorumla- +1 yıl
acındırmak mı :D görende kanserim dedim sanacak :D
+1 yılkız ben şişman balık etli kızları severim hem bütün kadınlar dogumdan sonra kilo alıyorlar zayıflar sevinmesinlr üzülme ben seviyom ve benim gibi bir sürü erkek var
02 Yorumla- +1 yıl
abi bahsettiğim cinsel yönden değil ki yani ne bileyim :D
- +1 yıl
ben cinsel yöndn dmedimki zaten gerçegi dedim erkekler şişmanlıgı kalça ve gögüs bölümünde ve birazda göbek varsa bu tür kızları daha çok severler etkileyici bulurlar hani yemegin salçalısı kadının kalçalısı hesabı
Benim sevgilinde 135 kilo ama seviliyor :) iğrenenleri takma sen onlar kendilerini tatmin ediyor
01 Yorumla- +1 yıl
Allah mutlu etsin :)
+1 yılNeden Kendini Tatmin Ediyorsun Bacım? İnsan İnsandır. İnsanların Fiziki Halleri İle Dalga Geçmek Eleştirmek Kimsenin Haddine Değildir.
12 Yorumla- +1 yıl
tatmin mi tatmin etmiyorum ki merak etme kilo vermek için elimden gelenide yapıyorum :d
- +1 yıl
:) İnanırsan Olur.
Evet İnsansınız :D
https://i.hizliresim.com/D8DQ6o.gif02 Yorumla- +1 yıl
ya bu adam çok karizma be :D
+1 yılİnsanların nasıl baktığına takılarak yaşlanandan daha cahili yoktur benim gözümde.
04 Yorumla- +1 yıl
sende buna göre yaşıyorsun bir bakıma :)
- +1 yıl
Neden peki?
- +1 yıl
sırf insanlar şuna bak ne biçim giyinmiş demesinler diye özene bezene çıkmıyor musun dışarıya :)
- +1 yıl
Yok wallahi öyle bir şey yapmıyorum, direk önyargılı yorum yanlış bence :) tabi bilemez kimse kimseyi bişiy demiyorum sana :/ İnsanların nasıl gördüğü değil ALLAH'ın seni nasıl gördüğü önemlidir kardeşim tabi dışarı çıkarken normal iyi giyinyorum ama kendimi iyi hissetmek için
+1 yılkendimizi saldıkça tabi alıyoruz işin yoğunluğu ve sporu bırakmamdan dolayı bende aldım ama bu hiç iyi bir olay değil bir an önce sağlığımıza kavuşmamız dileğiyle... başkası için değil kendin için yanlış anlama bu çok önemli
00 Yorumlaİnsan olmak cinsiyet, boy, kilo meselesi değildir, şahsiyet meselesidir.
05 Yorumla- +1 yıl
öyle ama aması var işte...
- +1 yıl
herkes öyle düşünmüyor sorun bu
- +1 yıl
nasıl takmayayım Allah aşkına kiloma bakmadana sla giyinmedim yani açık seçik ya da kiloluyum ama şort giymeye hakım var gibisinden asla düşünüpte giymedim bunu kendime yakıştırmadığım için yaptım insanalr ne der diye dğeil ama hep soyutladım kendimi dışarda bir şeyler yerken utanmak gibi
+1 yılİnsanları fiziksel özelliklerine göre taçlandırmıyorum. No problem -,-
01 Yorumla- +1 yıl
ne güzel bir şey :)
Tatlidir onlar, hossohbet, bol kahkahadir. Severim.
02 Yorumla- +1 yıl
eyvallaaah :D
+1 yıltalibin çok olmaz. ama bu demek değildir ki sevip sevilmeye hakkınız yok. bu tabi hakkınız :))
02 Yorumla- +1 yıl
en azından bu hakkı sundunuz sağolun :P :D
- +1 yıl
bu bizim sana sunduğumuz bir hak değil. bu senin tabi hakkın. :))
En yakın arkadaşlarım kilolu insanlar :D severim kendilerini. Ben de çirozum yani kilo almak istiyorum kimse memnun değil halinden
02 Yorumla- +1 yıl
öyle tabi ya kısa saçlı uzun saç ister kıvırcık düz düz kıvırcık dalgalı karma karışık insanlar neyden memnun ki :)
+1 yılRahatsızlık varsa sorun yok, onun dısında hareket etmeden sürekli yiyenleri ben sevmiyorum, seven sevebilir
02 Yorumla- +1 yıl
iyi de burada iğreniyorum falan diyolar kırıcı oluyo yani :)
- +1 yıl
İğrenebilirler herkes aynı değil
+1 yılKimse kusursuz değildir zaten, fakat önemli olan bir şeyleri başarabilmek. Sen de uygun duruma gelmek için çaba sarfetmiyorsan tabii ki beğenmeyiz.
00 Yorumla
+1 yılSırf şişman olduğu için iğrenenlerden nefret ederim...
041 Yorumla- +1 yıl
bende :x
- +1 yıl
O resimde ki sensen pek bir şey göremesekte obez gibide değilsin.
- +1 yıl
resimdeki benim de yüzüm zayıf gibi yani yanaklarımb iraz dolgun güldüğümde gözlerimi kapatacak kadar iri değiller ve gıdı var ama orda pek görünmüyor o kadar gerçi gıdımda gitti biraz :x
- +1 yıl
Kendinle barışık olman çok güzel. :D Yiyerek şişmanlasan azarlardım seni ama şişman olunca hayat durmuyor. :D Sevgilin olmaz belki, olurda yakışıklı fit olmaz ama arkadaşın filan bol olur. :D En basitinden bak Ferah Zeydan'a. Samimiyetinden dolayı herkes onu kucakladı resmen. ^^
- +1 yıl
ya iştahımda var ama abur cubura yönelik neyse işte de bakalım hayırlısı olsun ya babama bende o ses türkiyeye çıkcam diyom adam kimse dönmesinde bir möt ol gel diyo ahahaha :D:D:D
- +1 yıl
Sesin güzel değilse zaten sokmazlar seni oraya. :D
- +1 yıl
beğenirler açıkcası oraya falan çıkan insanalra abkıyom neyim eksik diyom :D sadece aileme karşı çekiniyorum şarkıs öylemeye ama belli bir kitleye utanmam heycanlanırım o kadar :D
- +1 yıl
Nickin şimdi dikkatimi çekti bayağı iddialı bakıyorumda. :D
- +1 yıl
bilmem :D:D:D yani ne bileyim bana öyle gelmiyor :D
- +1 yıl
AçılınHatunGeldi :D iddialı :D
- +1 yıl
bilmem yani pekte öyle değil gibime geiyor :D:D:
- +1 yıl
Bu nick nereden aklına geldi yahu :D
- +1 yıl
ne bileyim aslında şeyşe atarlı hatun yapaydım :D
- +1 yıl
Ateşli hatun yapaydın direk te Allahım :D
- +1 yıl
niye ateşli diilim ki :D:D:D:D::D:D
- +1 yıl
Alev atmanı beklemiyoruz herhalde. :D farklı hesap ^^
- +1 yıl
diğer hesaplarımda hatunlu falan filandı :D
- +1 yıl
Kızım yanlış anlamada kendine hatun diye birini görünce erkekte de bir kıpırdanma oluyor yani. :D En azından bende. :D
- +1 yıl
puahahahaha :D ya :D:D
- +1 yıl
sen bayagi kafa birine benziyon be hatun :D
- +1 yıl
bilmem ki :D
- +1 yıl
Oylesin oyle. Temasi kesmiyelim biz senle. :D
- +1 yıl
öyle mi yapalım peki :D
- +1 yıl
face linkini atabilir misin? :D
- +1 yıl
mümkün değil :D
- +1 yıl
neden ki :D buradan mesaj da atamazsin
- +1 yıl
benim xper yarın birgün çoğalır yazarım sana :D
- +1 yıl
yazmayan? :D
- +1 yıl
ne dersen o :D
- +1 yıl
Cok guzel seyler dedim şu an :D
- +1 yıl
ne gibi d:D:D:D::D:D:D:D::DD
- +1 yıl
Mesaj at soylerim yorumu kaldirmasinlar simdi :D
- +1 yıl
puahaha :D xper 2 olmadı la :D
- +1 yıl
opecem xperini artik :D
- +1 yıl
aaahaha :D
- +1 yıl
tanitiminina face linkini ekliyeyim sonra s :D
- +1 yıl
yooooo :D
- +1 yıl
neden ki
- +1 yıl
olmazda ondan D:D:D:d
- +1 yıl
neden :/
- +1 yıl
çümkü öyle az sabır sabaha 2 olur herhalde bugün pek bir gevezelik ettim burlarda :D
Insanız tabii de boyle ozguvensiz olursan kimse insan yerine koymaz seni Dip Not: 1.90cm 145kg
04 Yorumla- +1 yıl
iyi de senin boyun var bende o yok :D
- +1 yıl
değilim ama ben obezim yani sen tahmin et :D
Yasasin sismanlar oley tabi insansin nolmus yani kilolusan bnde zayifim boleyiz diye olek mi agliyak mi :D
02 Yorumla- +1 yıl
ahaha :D de mi yani :D
+1 yılInsansın hastalıklıı olanlara dersem bu benim saygısızlığımdır.
Ama kilolu yedikçe yerse oturup şişerse derim ona zayıfla kötü gözüküyorsun diye.02 Yorumla- +1 yıl
ya uygun bir dille elbet söylenir de yani işte bir söylemek var bir de söylemek var anladın :D
- +1 yıl
Aslında bir yandan Kırıyorlar ama bunları duyduktan sonra daha çok Zayıflamak uğraşmaları Lazım.
Ama neyse ya kendi Hayatları.
Hiçte bile tombişleri seviyoruz hastalık varmış sonuçta elinde olan bir şey değil ki bu
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler :x :D
- Aile & Toplum konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılsaçmalama yaaaaa öyle şey olur mu geçmiş olsun sevmek sevilmek seninde hakkın tabi ki
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederiiim :X
- +1 yıl
rica ederim kiloluyum diye üzülme tek derdin kilolu olmak olsun boşver kiloluların da sevgilisi var takma buna eminim seninde olur
Bende obezim l*n var mı lafı olan gel kardesim yeter daha aaaaaaaaaa
16 Yorumla- +1 yıl
bizi de seven çıkar elbet ya :D sen kaç kilosun :D
- +1 yıl
sen obez olmuyorsun :D benim boyum 1.50 kilomda 106
- +1 yıl
anladım ama çekinmemelisin :)
+1 yılinsansınız cansınız bir tanesiniz siz kimse kilolulara laf söylemez mikerim :D
03 Yorumla- +1 yıl
vay anam benim :D:D:
- +1 yıl
sonucta o kadar akrabamız var hangisi zayıf tabi savunucam :D
- +1 yıl
ya :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:
+1 yılaa kılolu mılolu fark etmez nefes alıyorsa sıkıntı yok yanı kadın bakımından :D
09 Yorumla- +1 yıl
ya :D:D:D:D:D:D::D
- +1 yıl
:D ne yası :D
- +1 yıl
yaş kaç senın bıde derlerkı yemegın salcalısı kadının kalcalısı mechulmus kalcaların ıyıse sıkıntı yok :D bide bıyıgın felan olmasın tabıkı
- +1 yıl
puahaha :D yaş 18 :D
- +1 yıl
hosunamı gıdıyor oor benı delı edıyorrr yorr yor :D tamam yasta ıyımıs kılo sıkıntı degıl nefes alıyonmu alıyorsan sıkıntı yok hobaa :D
- +1 yıl
yokluk :( :D:D:D:D::D:D
- +1 yıl
su sıralar evet yokluk ama hıc sevgılım olmadı degıl alaha sukur hıc degılse opustum yanı bunları yapamayanlar var ama senı daha yakından tanımak ısterım eger sende ıstersen e postamı verım maılleselım kotu bı nıyetım yok sadece arkadas edınmek ıstıyorum senı :)? sende ıstermısın guzel kız
- +1 yıl
yok almıyım ben :D
- +1 yıl
:D neden ya gercekten yasım 16 arkadas olurduk gercekten ıyı bı dostumdur arkads olarak
+1 yılEger zayif olsaydin sende insan secerdin eminim benimde troitler ferrari gibi
03 Yorumla- +1 yıl
Yanlis anlama kimseyle dalga gecmem yadirhamam
- +1 yıl
yok yanlış anlamadım ama dediğin gibi olurdu belkide bilmyiorum troit yönünden şanslısın :D
- +1 yıl
Erkek oldugum icin sanssizim iste bende zayifim igne yiyorum ama dedigim gibi zayif olsaydin boyle soru sormazdin seni seveni bile begenmiyosan iterdin boyun kilon kacki benim 181 67 zayifim
Sadece şişman insan oluyorsunuz
31 Yorumla- +1 yıl
iyi bari insan statüsüne girebilmişiz :)
Herkes şişman olabilir ama insan olmak tercih meselesi.. =)
00 Yorumla
+1 yılSen bitanesin canini sikmaa sisman candir gerisi heycandrr okaadr..
00 Yorumlaİnsan dan baska seye benzeyebilirsin heralde bilemiorum,:)
01 Yorumla- +1 yıl
hmm :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılTiroid bezlerinin çalışmadığı nerden anlaşılıyo? Yemediğin halde kilo mu alıyorsun?
02 Yorumla- +1 yıl
tahlilde çıkıyor canım yemediğim halde değil yediklerimi eritemiyorum
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm canım inşallah veririz şu kiloları ne diyim :(
ne demek hemde çok güzel insanız.. :)
02 Yorumla- +1 yıl
biz bizler :) :D
birazcık az ye be camııışşşşşş !!!
02 Yorumla- +1 yıl
peki canım :D
Ben takmıyorum sende takma kilon kaç bu arada
05 Yorumla- +1 yıl
çok kiloluyum 1.50 boy 106 kilo :x
- +1 yıl
troid bezlerim çalışmıyor 3 tane ilaç kullanıyorum bir troid hapı bir yemekelrden önce birde yemekelrden sonra çok afedersin bu haplar beni ishal yapıp bağırsaklarımı çalıştırıyor ve bu haplar sayesinde kilo verebiliyorum 1 haftada 7 kilo verdim
- +1 yıl
işte her hafta o kadar veremem ama
+1 yılne yani sanki burdaki bütün erkekler fit mi:))))
11 Yorumla- +1 yıl
işin bir de o yanı var :D
Öyle diyen insanlar var mı harbiden ya
02 Yorumla- +1 yıl
gördük bu sabah :D
Seven her türlü sever canım hiç takma
01 Yorumla- +1 yıl
de mi de mi :)
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYanaklarini sikarim l*n :-D
02 Yorumla- +1 yıl
hıağğğğ teşekkürler :D
- +1 yıl
:-D
+1 yılknk bende sismanim bosver:)
01 Yorumla- +1 yıl
öyle yapmaya çalışıyorum da olmuyor :D
- Aile & Toplum konusunda 503 cevap paylaştı.
+1 yılUmarım İyileşip zayıflar mutlu olursun
01 Yorumla- +1 yıl
çok teşekkür ederim umarım :)
+1 yılİyi arkadaşım olsan alay ederdim
03 Yorumla- +1 yıl
niçün :D
- +1 yıl
İnsanları sinirlendirmeyi seviyorum ama kırmak amaçlı şeyetmem işte
- +1 yıl
haaa :D
bugün de herkes şişmanlığa takmış :))
01 Yorumla- +1 yıl
daha önce soracaktımda soru sürem şeyolmamış :D
+1 yılDouble insan oluyorlar o zaman jkhgj
01 Yorumla- +1 yıl
gülme şifresi : laugh 68828
+1 yıl:)))))) ya sizde dikkat edin yediğinize içtiğinize
06 Yorumla- +1 yıl
peki :D
- +1 yıl
ben şişko olsam hangi kız bakar bana :)))9
- +1 yıl
güzellik göreceli bir kavram :D
- +1 yıl
şişkoluk görecelideğil ama:))))))))))))9
- +1 yıl
kendi adıma demiyorum iştahlı bir insanım fakat kilo vermek içinde çabalıyorum ama kilolu insanalr sadece yemekten kilolu değiller ilaçlardan kilo alanda tonlarca insan var unutma :D beni yargılama diye demiyorumd ediğim gibi iştahlı bir insanımdır :D
- +1 yıl
bende çok ihtaşlıydım hala öleyim ama şişkoydum önceden ama kendime yakıştıramadım bunu ve çaba sarfettim zayıfldım hem zayıf hem iştahlı olunabiliyo istersen arkadaşlarıma sor benim iştahımı bazen bir oturuşta 4 kişilik yiyorumm
+1 yılAğzın bozuk şişkosun. Sevilmek için nedenin yok:-D
012 Yorumla- +1 yıl
ağzımın bozukluğu l*n demem mi :D:D:D aslında etrafıma bakıyorum da o kadar gudubet ve her haltı yemiş insanlar bile seviliyorsa benimde bir şansım var he ne dersin? bu açıdan bakınca :D:D:D:D
- +1 yıl
Haklısın sanki :-D
- +1 yıl
:D :D
- +1 yıl
Yine de dolmaları yiyebileceğin anlamı çıkmasın:-D
- +1 yıl
ahahaha :D ya :D:D:D ben genelde çikolata ve kola ama 1 haftada 7 kilo verdiğim doğrudur :D
- +1 yıl
Allah için kilo ver. İnşallah o halinle bir de tayt giymiyorsundur :-S
- +1 yıl
o kadar da mal değiliz herhalde :)
- +1 yıl
Sevdim seni. Şişkolar tatlı oluyor aslında ama yine de pek yaklaşmam arada beni de yer düşüncesi öldürüyor :-D
- +1 yıl
teşekkür ederim de ayıp oluyo demesene öyle :x :D
- +1 yıl
Hahaha:-D
Tatlısın tatlı;-) - +1 yıl
teşekkürler :x
- +1 yıl
;-)
+1 yılSefiyoz şismanları <3
01 Yorumla- +1 yıl
Şisman da neyse jdhhdhd
şişman var şişman var kaç kilosun amigo?
02 Yorumla- +1 yıl
farkeder mi şişmanız sonuçta :D
Herkes sevilmeyi hakeder
03 Yorumla- +1 yıl
öyle tabii :)
- +1 yıl
buradaki abazalardan sakladım ben onu :D
Sen şöyle bir gelsene 😀
012 Yorumla- +1 yıl
niçüün :x
- +1 yıl
xperim yok :D:D:D
- +1 yıl
yaaaaz :D
- +1 yıl
ben balık etliliği geçiyom onu diymde
- +1 yıl
yok balık etliden fazlayım ben
- +1 yıl
fotoğraf atacağımı mı sanıyorsun yanılıyorsun :D:D:DD
+1 yılben kıloluları severım yalnış anlama sakınn...
04 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederiz o halde :D
- +1 yıl
onmlı degıl kadın dedınmı kucagıda oturup senı onunu kapatacak :)))
- +1 yıl
töbee :D
- +1 yıl
hahahahahaha :) noldukı:)))))
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanımsın sıkıntı yapma
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler ciğerim :D
Cevap sahibi+1 yılsende bobregım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepimiz gardaşız
21 Yorumla- +1 yıl
sağoluun :D
her kilonun kendine göre güzelliği var...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendin gibi şişman bulacan canım
03 Yorumla- +1 yıl
niçün belki gönlüm zayıfa kayacak :D
- +1 yıl
@srtiker10 keşke ben beynine kayaydım
veriyosa sıkıntı yok
17 Yorumla- +1 yıl
kilo mu :D
- +1 yıl
kilo vermek bana görede diğeriyle işim olmaz :D
- +1 yıl
en azından eşime vericem ona buna değil :)
- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem