1 yılYok canım kesinlikle öyle bir şey yapmam. Yanımdaki insanı insan olduğu için severim ve onunla o yüzden takılırım. İster yakışıklı olsun ister çirkin olsun yeter ki benimle anlaşsın ben de onunla anlaşayım. Birbirimize zor günde, kötü günde yardım edelim iyi günde yanında olalım. Tüm her şeyiyle benim için tek önemli olan kriterler bunlar.
02 Yorumla- 1 yıl
Her zaman iyi birine ihtiyaç var 😊
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılTabiki hayır, her insan güzel ve özeldir. Önemli olan onda güzel taraflar bulabilmek ; güzel bakmak, güzel görmek.. Her insan başaramaz bunu kimilerinin Dünya'ya bakan penceresi kirli olduğu için dünya'ya ve insanlara siyah bir çerçevede bakıp da durur. Çiçekleri bile fark etmez, en önemlisi kendini fark etmez. İnsanları mukayese eder, saygısı olmaz. Davranışlarıyla kendini küçültür. Bence Dünya'ya güzel bir pencereden bakalım ben öyle insanlara çok saygı duyarım. ✨🎐
116 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle 👌🌠🙂
- 1 yıl
Yaaa Cansın 🙏hangi şarkı bu , Güzelmiş sözler 🌟
- 1 yıl
Açıp dinliyorum şimdi. Teşekkür ederim 🎗✨👼
- 1 yıl
Hklşş
- 1 yıl
Dinledim Musa Eroğlu'na ait çok güzel bir türkü 🌠
- 1 yıl
- 1 yıl
Tabi ki dinlerim✨ , kısaltmalar yok bende doğrudan anlatımı tercih ediyorum, dolaylama bana göre işler değil.😀
- 1 yıl
Eic için teşekkür ederim 🪁🎐
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılİnsanları güzel çirkin diye kategorilendirecek kadar aşağılık biri hiç olmadım. Kimse kendi seçmiyor dünyaya nasıl geleceğini. Bunun dışında kendimi iyi hissetmek için birilerini ezmek isteyecek bir dürtüm yok. Aşağılık kompleksi olan insanlar bunu yapar.
00 Yorumla
1 yılHer türlü ederim ki kendimi iyi hissetmek için değil, severim kanım kaynamıştır
03 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,2b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır böyle bir şey hiç yapmadım yapmam da
12 Yorumla
u 1 yılyap çabuk
- 1 yıl
yaparım sdfdf
- Aile & Toplum konusunda 16,2b cevap paylaştı.
1 yılBenim için samimiyet daha önemli gadası
00 Yorumla
1 yılİlgi budalası benim için sırf kendini hisseteceksin diye değer arkadaşını mi kurban edeceksin öyle düşüncesi yoksa eğer sırf samimiyeti ve iyi arkadaşlığı için yanındaysa sorun yoktur ama değer türlü olduğu an yaptığı doğru değildir
11 Yorumla
1 yılBizim güzellikle ilgili kaygımız yok o yüzden biz hep iyi hissederiz
12 Yorumla- 1 yıl
😎😎😎✌️
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılAy ne kadar sacma bir durum.
Bunu yapan var mı yahu? Aklima gelmez.
12 Yorumla- 1 yıl
olasiliklar...
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Ortalama olarak bir insandaki kılcal kan damarlarının toplam uzunluğu yaklaşık 40.000 kilometredir. Kılcal kan damarları dışındaki diğer damarların uzunluğu da toplamda 60.000 kilometreyi bulmaktadır.
Keşke güzelliğin görece olduğu bir konu da. İnsan hakkın da çirkin terimini kullanmasaydınız Ben kendi adıma üzüldüm05 Yorumla- 1 yıl
Ani o biraz yalanmış. 11000 km imiş. Bi youtube kanalı o efsanenin peşine düşmüş. 1929da bi herif hesaplamış eksik verilerle, oradsn kalmış.
- 1 yıl
@StenkaRazin Peki bende bir bakarım verdiğiniz bilgiye teşekkür ederim ama bu sadece damarları diğerlerine hiç bakmadan bir ip alalım bundan bir yumak yapsak bu insandan kütle olarak ne kadar farklı olur sizce bu insanı mükemmel bir varlık olarak görmemize yetmez mi?
1 yılçirkinlik görecelidir. her şey den önce insanlık yönü gelişmiş insanlar önceliğimdir. bunun dışında kalanlar sadece tanıdık olurlar. sanal alem bu işin dışında. adı üstünde sanal alem.
10 Yorumla
1 yılİnsanları fiziki görünümüne göre hiçbir zaman değerlendirmem ama anlaşabildiğim insan ve birtakım uyuşabildiğim insan önemlidir ama yalnızlığı her zaman daha çok severim.
10 Yorumla
1 yılBen kendim gibi olanlarla takılıyorum zorbalık karşılıklı oluyor bu durumda o bir şey derse ben de ona aynısını diyorum
10 Yorumla
1 yılYok canım olur mu hiç öyle şey aksine benim çok yakışıklı çok erkek güzeli arkadaşlarım var yani üstelik yakışıklı güzel olan arkadaşımın birinin her şeyi her yeri çok güzel yüzü vücudu elleri ayakları bacakları kalçası mükemmel bir şey yani 😅
10 YorumlaBu bana hep saçma gelmiştir. Ben hemcinslerimde daha çok hayatıma yakışacak karakter özelliklerine bakarım. Bana kendimi bu iyi hissettirir ancak.
13 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yok, benim arkadaşlarım da en az benim kadar güzel olmalı. Özellikle güzel arkadaş seçmem ama güzel olursa kendimi daha iyi hissederim.
02 Yorumla
1 yılNasıl saçma bir düşünce, gerçekten bunu yapanlar var mı? Olmayan özgüveni bu tarz şeylerle var etmeye çalışmak.. akıl mantık önce bir sorgulanmalı
00 Yorumla
1 yılSizden daha çirkin derken burada ben de çirkinim yani🙄
Şekile göre arkadaşlık kurmuyorum.
03 Yorumla- 1 yıl
🤭😄
- Aile & Toplum konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılBence çok haklısın. Pembeli hanımefeni bir içim su iken yanında ki cadıyı ormanda görsem kalp krizinden giderim.
01 Yorumla
1 yılDış görünüşe göre arkadaşlık olmaz ki, ayrıca ben kimseyi çirkin olarak nitelendirmiyorum
13 Yorumla- 1 yıl
Öyle bir şey demediğimi biliyorsun
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılAyy yok tövbe😂 seçme şansı olsaydı ben etrafımda full güzel görmek isterdim.
05 Yorumla- 1 yıl
Protez tırnakları bozulur kavga etmez güzel kızlar 😂
- 1 yıl
Hemen babama ödemeli atayım🤭
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılArkadaşlarımı dış görünüşe göre seçmiyorum beyfenzii
011 Yorumla- 1 yıl
Kafa uyumuna bakıyorum beyfenzii
- 1 yıl
Hayır :D düşünce yapısı falan filan sanki anlamadın djkf
- 1 yıl
Yalancı 😃
- 1 yıl
Sen çaktırıyorsun
- 1 yıl
Uyuz etme tenten
- Aile & Toplum konusunda 313 cevap paylaştı.
1 yılEvet o yüzden senle arkadaş oldum enayi çaktırmasana
02 Yorumla
u 1 yıllan bende o yüzden olmuştum haydaaa güzelleştikmi biz şimdi artık arkadaş değiliz ehufef
- 1 yıl
Çok sorma mdmfmg
Arkadaş grubunun en kısası ve şişkosuyum😂😂 bence saçma
03 Yorumla
1 yılhayir o zaman ben onlardan daha cirkin olurum ki ruhu pistir o insanin
04 Yorumla- 1 yıl
pislikleri temizlesek ya
- 1 yıl
oda dogru o kadar coklar ki
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılNe kadar saçma bir şey bu. Tabiki hayır. Arkadaşlık seçimini dış görünüşten yana kullanmıyorum.
01 Yorumla Böyle bi şey cidden var bu arada yaşandı onaylandı hahah
03 YorumlaAile & Toplum konusunda 712 cevap paylaştı. Sonuçta buda bi motivasyon yani bakıp şükür ediyorsun🤭🤭🤭
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılOnlar iyi hissetsin diye arkadaslik ediyolar benimle 🥲🥲🥲
05 Yorumla
u 1 yılüğğğğğ mavim ağlattın şu an dayanamam
- 1 yıl
Mendil vereyim🤧
u 1 yılsümüksüz varsa alayım
- 1 yıl
Kalmadı maalesef
u 1 yılneyse ver idare edicez
- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u 1 yılBu çok aşağılık bir şey ya nsjsjs aklima gelmez böyle bir şey çok sahtekarca
00 Yorumla
1 yılÖzellikle o tarz bir seçimim hiç olmadı hayatıma insanları güzelliklerine göre almıyorum çünkü
00 Yorumla
1 yılArkadaşım onun hoşlandığı çocuk benden hoşlandığını duyunca için (lise dönemi) saçımı yolmuştu lavaboda halan daha unutamıyorum şaka gibi 4 yıllık arkadaşlığımız bitti halan daha kinli bana karşı
02 Yorumla- 1 yıl
Bi anda oldu ne olduğunu anlamadım düşünsene kaç yıllık arkadaşın ben elimi yıkıyordum bi anda arkadamdan gelip yapıştı şok oldum sonrada senin hakettigin bu dedi fakat benimde hiç bişeyden haberim yoktu
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHayır. Arkadaşlarımı görselliğine göre seçmem. Davranışları çirkin olmamalı.
00 Yorumla
1 yılhayır öyle bişi düşünmem bile
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılNo no arkadaşım gözüme hitap etmeli
10 Yorumla
1 yılHayır iğrenç ucube bir davranış
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılOlmadı değil ne yalan söyleyeyim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYani tipe göre arkadas seçmiyorum
10 YorumlaArkadaşlarımın arasında ne çirkin benim
12 Yorumla
1 yılBu benim aklıma gelmedi dur hemen yapayım
01 YorumlaAsla iğrenç bi davranış ya 🙄
010 YorumlaArkadaşımın dış görünüşü önemli değil
02 Yorumla
1 yılCjsjdj zamaninda bana cok yapildi bu :D
012 Yorumla- 1 yıl
Oncedendi uzulme :d
- 1 yıl
:dd
- 1 yıl
aglama gecti :d
- 1 yıl
🍺 su bulamadim bu olur mu :d
- 1 yıl
🥜🥜🥜
- 1 yıl
Xjsjdj onu veremiyoruz maalesef :d afiyet olsun
1 yılYok be reis işkence bu be :D
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 657 cevap paylaştı.
1 yılHayır tercih etmem.
10 Yorumla
1 yılherkes güzeldir nerden baktığınla ilgili
10 Yorumla
1 yılYapmam
10 Yorumla
1 yılİyi fikirmiş aslında
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 864 cevap paylaştı.
1 yılYok be 😄😄
05 Yorumla- 1 yıl
Hayır öyle seyler yapmıyoruz keısnlıkle
- 1 yıl
Eller havaya
Evet güzel tespit
00 YorumlaHayırr başka soru
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbenden cirkini yok
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılPaşa gönlüm bilir onu
02 Yorumla