Kendinizle kıyaslayıp daha iyi hissediyor musunuz?
Kızlar yapıyor bunu eminim 🤦🏻♀️Bu nası arkadaşlık aga

Kendinizle kıyaslayıp daha iyi hissediyor musunuz?
Kızlar yapıyor bunu eminim 🤦🏻♀️Bu nası arkadaşlık aga

Hiç öyle düşünmedim çünkü ben insanları tipi ile dış gör görünüşü ile hayatıma almıyorum. Karakteri duruşu ile alıyorum. O yüzden bunlar benim için çok önemsiz hatta ben hep knk çok iyisin derim sırf iyi güzel hissettin diye.
Onun dışında düşündüm de hepsi benden iyi ya maşallah hepsine ahaha.
Bu illaki oluyo ya şeytan dürtüyo. dd
öyle bir arkadaşım vardı vefat etti beni yanında istemezdi fazla kızlarla tanışacağım diye çevrede dolanırdı ben yanında durunca genelde kızlarla konuşan bendim onların bana geldiklerinden yanından uzak tutardı ama yine yanımdaydı arada yani.
Hiç aklıma böyle bisey gelmedi saf miyim neyim
Cevap
14Cevap
Ben arkadaşımın tipine göre seçmem tabi ki de..
Şimdiye kadar hiç böyle bir şey düşünmedim düşünmemde.. Arkadaşlarımın güzelliği değil karekteri önemli.. Güzellik görecelidir.. Kimine güzel gelen bir başkasına çirkin gelebilir ya da tam tersi de olabilir..
Asagilik kompleksim yok Allah Sag olsun.
Ve ne alaka? Neden kendimden cirkin birilerinin yaninda kendimi "daha cool" ya da "daha yakisikli" hissedeyim ki? Sacma.
Arkadaşlarımı tipine göre sevmiyorum bu aşağılık kompleksidir normal bir durum değil.
Asla böyle saçmalıkların içerisinde yer almam.. Ve bu kafa yapısına sahip biri değilim..
😀 O zaman haliyle rekabet ortadan kalkıyor. Aynı ligde değiller çünkü.
Arkadaşlarımın içinde en çirkin benim. Umarım bunun ekmeğini yiyorlardır
Fiziki durum ile kıyas ya da yarış içine girip de kendimi şişirdiğim asla olmadı.
Onsan dolayi guzel kizlar arkadassiz herhalde
Kendimi başkalarıyla kıyaslayıp, iyi ya da kötü hissetmem.. Ben zaten iyiyimdir, yakınımdakilerde istediği gibi olabilirler..
kızların yapmasına zaten şaşırmam kızlar sadece çirkin kız yakışıklı erkek arkadaşları olsun ister
Bilmem arkadaşlarımı çirkin yakışıklı diye değil karakterli karaktersiz diye siniflandiriyorum
Çirkin arkadaşım yok, hepsini beğenirim
hayır öyle kendimi motive etmiyorum
Öyle saçma huylarım yok.
yok be yapmam öyle bir şey
Arkadaşlarım benden daha yakışıklı
Benden daha çirkinine rastlamadım henüz.
Hayır tabi ki 😂
Vay qahpeler
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?