AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
255Cevap
erkeklerde dertleşmeyisever elbette. ancak mahrem kalması gereken bilgiyi kimse paylaşmaz
Dertleşirler, hem de çok... Konuşmanın ardından genellikle s... tir çekilir, başka konuya atlanılır.
Fazlasıyla.. Hele bir de alkollü ortam kurulursa hohhooohh...(efekti verebilmişimdir umarım :D )
Konuşuruz bir miktar dertleşme vardır ancak kızlarınki kadar duygusal değildir
üüüüü hele bide ciddi değilse vay vay vay sohbetleri hayal dahi edemezsin
Elbette dertlesilir neler yapıldığı ya da kimde hatalar varsa onları konusulur yani ben oyle yapiyorum kizlar bizde sizin gibiyiz ağlarız konuşuruz
Arkadaşlarımla gayet de dertlesirim sonuçta erkeklerin de boyle şeylere ihtiyacı olur mutlaka :)
Fazlasıyla ama bir zaman sonra belki hiç bahsetmiyede bilir. Çünkü zaman içinde kendi çözümlerini üreticek kadar olgunlaşmaya başlar
iliskimin dile gelmesine bile sinir olurum benim kadinimla sorunum sikintim iyi veya kotu ne olursa olsun ikimizin arasinda
Iliskileri konusunda benden fikir alan arkadaslarim var
Gıybet yapan sadece hatunlar değil bizimde kendimizce yöntemlerimiz var tabi
Ben sevgilim ile ilişkim hakkında derlesirim. Garip gelebilir ama biz öyle yapıyoruz birbirimize hatamızı söylüyoruz ve tekrarlamıyoruz..
kısmetse düğün ne zaman?
Davetiye filanmı bekliyorsun?
Aynn konisuruz dun mesajla çocuk ayrilmak istiyor bana sordu n yapaym diye bir sans falan ver dedim kız çatlak kıskanç çocuk ii sabrediyr oyle iste
İnsan dertlendiği zaman arkadaşına açılır açılma kişisine göre değişir bazı arkadaş baba kıvamındadır. Bazı arkadaşlarada birşey anlatınca babalara gelebilirsin
Sonunda bunu tutamazlar ve en yakin bulduğu kişiye acar kendini.
adam olan özelinden bahsetmez kimseye zaten. dertleşme ayrı birsey tabiki yaparız.
Herkesle değil . Ama guvendigim bayan veya erkek arkadasimla konusurum.
dertleşir bence zarardan çok yardımı da olur olaylara dışarıdan aklı başında birinin yorumları
Gerenk yok. Ama kiz arkadaslarima bahsederim ozetle yardim da alirim.
her haltını anlattığı bir dostu vardır. akıl alıp akıl verdiği bir dostu
Erkeklerin dertlerini açacağı kişiler nadir ve azdır. Herkesle bu diyaloglara girmezler.
Çok detaya inmeden, sorunlar hakkında çözüm yolu aranabilir. Onun dışında pek konuşulmaması gerekir diye düşünüyorum
Gonuşmak biz öyle şeyleri.. Gonuşuruk futbol, siyaset ve felan.. Gonuşuruk bir garıyı bilki sadece sokakta görmüşüktür.. 😄
Ayriliga yakinken ya da ayrildiktan sonra dertlesilir. Normalken kime ne arkadasinin sevgilisiyle diyalogundan
yakin arkadaslarla konu uzerinde kafa yorulup sana kizmi yok seklinde bol bol motive edici cumleler kurulur.
demek ki erkek arkadaşlarımızın erkek arkadaşları bizim bir nevi düşmanımız. ayırmaya teşebbüsten tutuklusunuz!
bu genelde terk edilme durumundan sonraki aşamada olur normal zamanda olmaz bu sana kizmi yok tesellisi
@remembrance
bu genelde terk edilme durumundan sonraki aşamada olur normal zamanda olmaz bu sana kizmi yok tesellisi. normal zamanda yaw seninkinin arkadasi varya neydi adi *** cok iyi kiz soylesene seninkine bizim aramizi bir yapsa falan muhabbeti olur cokta işe yarar :))
anladım pek tatmin etmedin ama yedim diyelim :D:D:D:
Dertleşir ama genelde erkekler arkadaşlarının sevgili problemlerini pek dinlemeyi sevmezler. Birşeyler söyler, şunu yap bunu yap der geçiştirirler.
Tabiki dertlesir :) erkeklerde insan neticede ama erkekler öyle her şeyi anlatmaz onun anlatmadığınıda başka bir erkek sormaz
biz erkekler genelde ayrılınca dert paylaşımı yaparız. ilişkimiz devam ederken başkasının aklıyla hareket etmeyiz genelde. ama istisnai durumlarda yapanlar var heralde.
evet dertlesiriz. ayrıca neden seviyesiz konusulsun ki sevgilim için arkadaşlarımla öyle konuşmamda mantık yok. Ama gönül eğlendirilen bir kızsa o ayrı
genellikle hayır, erkekler karşı cinsle ilgili sorunlarını başka erkeklerle konuşmazlar... bu tarz sorunları erkekelr varsa bir kız arkadaşalrıyla konuşup akıl alabilirler eğer gerekiyorsa...
daha çok gaz alış verişi yapıyoruz biz :D o kız buraya gelecekte bitiyo işte sonrasıda...
Özelimi mahremimi açmak 2 kişi arasında olan 3. ye yansimamali ne kadar yakın olursa olsun arkadaş
Bir erkek gerçekten seviyorsa çok zor durumda kalmadıkça sevgilisi ve ilişkisinin durumunu anlatmak istemez. Önce kendi içerisinde çözer, kendisinin çözemediği durumlarda yakın dost veya kuzenleriyle dertleşir. Yani en azından ben böyleyim.
Ben dertleşiyorum kız benim için çok önemliyse el elden üstündür hesabı ama diğerlerini bilemem...
başka kızlar hakkında konuşuruz.. sevgililerimiz hakkında değil !
Bu biraz karakterle de alakalı ama yine de bu konuda kızlar kadar paylaşımcı olduğumuzu düşünmüyorum.
Karşıdaki güvenini boşa çıkarmasın yeter ki. Malum bazılarına döktüğün dertlerin dönüşü çok daha beter oluyor.
hayır o benim özelim.
kızların yaptığı en büyük hata bu alıyorlar arkadaşlarından gazı kavga çıkıyor :)
tabıkı dertlesırız hata fılm veya dızılerde ıcmeye gıdıyorlar hanı oturup sorunlarını anlatıyorlar onun gıbı mesela erkeklerde oturup dertlesırler
Dertlesirler kizlar herzmn haki cikarirlar kndini erkekte erkek arkdslariyla knsr kndini hakli cikarmak icin
Ben seviyosam eğer derdimi kavgamı veyahut ilişkimi , cinsel yaşamı bir arkadaşımla paylaşmam.
Sorun varsa içime atıp kendim çözerim
yaşadığım her şey bende kalır ben özelimi hiç kimseyle paylaşamam çünkü onu dahi kıskanırım ben diğer insanlar gibi ağzı boş değilim
erkekler bu konuları rakı masasında konuşur sadece. bunun haricinde sağda solda çok konuşuyorlarsa ismen erkektirler.
İlişki iki kişi arasindadir dertlesmek istiyorsam bunu ilişki içinde bulunduğum hanimla yaparim başkasına gerek yok
ben anlatmam ama çok dinlediğim ve akıl verdiğim oluyo ;)
Paylaşan okadar çok o. ç varki zevkle yaptıkları haltı anlatıyolar
Bazen bir olaya 3'uncu kisinin bakis acisi aydinlik getirebilir, getiriyorda..
Zamansızca selamlar ansızın bir elveda
aşina bir davranış hüzünlere merhabaa
her zaman içinde tutamaz kimse, elbette. ama 1 kişi ile olması lazım.
Konusuyolar hatta sevgilimin arkadasi butun takimla oturup 2 senelik sevgikisiyle iliskisiye girdigini kan gelmedigini doktora goturdugunu bile soylemis.
o konuda genellikle bir erkekten degilde kizla ortak arkadasímiz olan kizlardan destek aliriz biz :D
En az sizin kadar yakın arkadaş ortamlarının ana konularından biridir herzaman
Kızlar kadar olmasada belli başlı konularda dertleşir
Tabii ki, ama ayrıntı sizinki gibi detaylı olmuyor tabi :)
Ben dertleşmem. Ona mı kalmış * benim problemimi çözmek.
Dertleşmeye çalışır diyelim çünkü biz erkekler de dert dinlemek yerine şamata yapmayı arkadaşlık sanan çoğunluk bir zihniyet var bide biz hemcinslerimize pek güvenmeyiz
yav hiç sorma benim bir arkadaşım var dinimiz imanımız o kız olmuş sürekli dert yanıyo :D
erkekler ilişkilerini o kadar ciddiye almaz yani alırda saatlerce konuşarak çözüm aramazlar ya da ben ve benim arkadaşlarım böyle yapıyor genelde
Kesinlikle konuşuyo iki erkek hatta eger eski sevgiliniz sizi şortla görmüşsse kesinlikle arkadasına egilip kulagına bisey demezse olmaz
kolay kolay anlatmam anlatırsam cidden alkolu kacırmısımdır ve cok kotu bır durumdayımdır...