+1 yılya konuşsam ne olacak işte çalışıyorum herkes özellikle kızlar bana acıyarak bakıyorlar zavallı olduğumu düşünüyorlar. doğrusu allah bana da akıl vermiş ama ben öyle insan değilim. kimsenin bacak arasına veya bedenine zorla sahip olamam. geçen konuştum konuştuğm kız nişanlılı. neyse ömer yalnızlık demeye başladı. konuştum konuştukça içime atıyorum. dertleşsen ne olacak ki? hadi diyelim konuştun ne oluyor sonuçta başkası sana saygı mı duyuyor? bu saate kadar hep duygularımı kullandılar. hangi kız kullanmadı ki duygularımı? hadi onu bırak kızdan hoşlasan ya da kızdan istesen vercek mi? yok dalgasını geçer zevkini alırlar hepsi o değil mi? bayan işte ya ne diyeceksin erkekler mi? evet bir tane var konuşuruz ama o da anlamaz beni ne anlasın ki? parası var babası var geleceği var işi var huzuru var. ben bir taraftan çalış bir taraftan askerlik bir taraftan borç bir taraftan anne birtaraftan kardeş asker birtaraftan gelecek bir taraftan kpss. allah yardımcın olsun oluyor şükürler olsun ne diyeceksin ki arkadaş. yazdım ne anladın ki?* boş ver ud konuşsun sen sus.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılElbette sizler (olmayanlar üzerine alınmasın) gibi "Kıızaaam , Ahmet bana naber dedıığ. Ne diyiaağm? " potansiyeli erkeklerde yoktur. Hani yalnızca böyle çok bıçak ucu bir durum olmalı ki ya da çok kritik karar gerektiren durumlar olmalı ki ancak birbirimize danışalım. Erkekler bayanlar kadar ilişkilerinde birbirlerine mahrem açmaz. Hatta neredeyse hiç açmaz. Eğer zaten delikanlıysa öpse bile kimseye öptüm demez ama bayanların büyük bir çoğunluğu en ince ayrıntısına kadar anlatır. Buradan çıkarabileceğimiz hipotez ise : Erkeklerin avcılık-toplayıcılık zamanlarından beri kadınlarına karşı hep korumacı bir tavrından kaynaklı olduğu ve daha duyguları az basan , daha basit amaçlı ve mantık kurgusu üzerinden yaşadığı olguları doğrultusunda biz hemen hemen hiç paylaşmıyoruz :) biraz uzun oldu kusura bakmayın. Iyi gunler dilerim
00 Yorumla
Bence kıskanç bir erkekse ne kadar yakın olursa olsun paylaşmaz paylaşınca karşı tarafın yanlış yönlendirip kızı elinden alacağını düşünebilir en azımdan ben öyle düşünürdüm:D
03 Yorumla- +1 yıl
erkeler arasinda oyle bir dusunce mumkun degil olmaz
+1 yılKişiye gere değişiyor kimi içine atar kimi anlatır makbul olanı paylaşan diye düşünüyorum her insanın dertleşmeye ihtiyacı vardır tabi ki belli sınırlar içinde
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
253Cevap
@Sonunudüşünenkahramn biz erkekler arkadaşlar arasında konuşulur böyle şeyler fakat yaş ve arkadaş çevresine göre değişir. Kimisi "Dün öp*ştük." derken kimisi "El ele tutuşarak (bilmem nerede) yürüdük , gezdik." bile demez , diyemez. Aslında biraz da kişilik meselesi.
Yaşa göre
14-16(17?) --> ileri gidilir , olmadık şeyler üstüne tabiri caizse m*l m*l hayal kurulur.
17-20 --> büyümenin verdiği ağırlıkla daha çok "(sevdiğinin ismi) seviyorum" derler.
22-24 --> bu konularda ciddiyet %99 oranında oturur (askerlik de bu arada disiplin vermiştir.)
+28 --> etrafındaki gençlere terbiyeli olması için nasihat verir ( her şeyi her yerde konuşma der örneğin )01 YorumlaKaraktersiz se gider herseyini anlatir. Erkekler kizlar kadar tehlikeli akil veremezler iliskide. Erkekler kadinlarin eline su dokemez o konuda. Yani gidip dertlessede akil alsada o akil bir ise yaramaz. Kadin o akli o erkegin bir tarafina sokar. Ama gidip anlatmak dertlesmek ya da yasanilani anlatmak karakter bozuklugudur. Hele hele yok ben kizla sunu yasadim yok onu yaptim optum kokladim caktim vs bunlari anlatan bile var. Ben sahsen dinlemem. Konusanida ofisimden kovmuslugum vardirm ozel iki kisi arasinda yasanir
00 YorumlaErkeklere yani bize günümüzde odun diye bir lakap taktık hepimiz yaptık bunu sadece kızlar değil ama bu odun adam dediğimiz adamların yanlarında kardeşim dedikleri bir, iki adam var onlarla bu ilişkideki iyi kötü herşeyi paylaşırlar tabii her şey nasıl her şey oluyo onuda açıklayayım mesela kavgalarını, çok mutlu geçirdikleri bir günü veya ikisinin karşılıklı ağladığı bir günü hepsini anlatırlar ama anlatılmıycak şeyler vardır kızlardada bu böylemi bilmiyorum ama sadece ikisinin arasında kalan özel anlar işte dertleşmek böyledir erkeklerde bazen bir çayla bazense bir büyük rakıyla olur sonuçsa hep * et be abi düzelir diye biter.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 446 cevap paylaştı. O kişi benim en samimi arkadaşımsa konuşurum onunla dertleşirim ama öyle normal arkadaş olanla dertleşmem akıl almaya gelince onu ailemden almaya bakarım çünkü büyükler tecrübeli oldu için büyükten gelen sözdaha iyidir aarkadaşlar bile bazen yanlış akıl vere biliyor.
00 Yorumla
+1 yılçok güvendiğin ve kardesin diye bilecegın bir arkadaş ise dertleşe biliyor insan misal..> arkadaş gibiyiz> ben ve kuzenim... kuzenim 30 yaşın da ben ise 23 yaşın dayım ve evli ben bekar ama hiç birşeyi sakalamayız iyi veya kotu ne olursa olsun.. çok özele girmiyoruz tabi?
00 Yorumla
+1 yıladamına baglı ben deger verdıgım bı kız hakkında konusmam yani birisine anlatmam , en fazla basıt seyler ıste ne hediye alsam falan , onemsemedıgım kızlara gelırsek kızlara saygıduyan bırısı olrak öyle sevmedıgım bırısıyle takılmam sadece gunluk ılıskıler oluo onlarda club da tanısıtıgım kızlarla falan yani duygusalar olarak bir yuk almıyorum
10 Yorumla
+1 yılvalla durumu mu hem okulda hem de iş yerinde bilmeyen yok ya kaçar ya da dalga geçerler. bazen onların vicdanını sızlatmak o kadar istiyorumki? bazen öyle özlem duyuyorum ki bayana. içim ağlıyor kimseye ses çıkartamıyorum herkes dalgasını geçiyor. allaha havale ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılsevgililerimiz hakkında genelde fazla ayrıntıya girmeyiz. Girdiğimizde de son derece samimiyetsiz bir konuşma olur. İlişki konusuna gelince, sanırım burada bahsedilen cinsel ilişki. Hayır bu konuda dertleşmeyiz fakat kadınlarla yatmayı apoletlerimize eklenen bir yıldız gibi gördüğümüzden skor yapmışız gibi sevimsiz sevimsiz anlatırız.
00 Yorumlasimdi bir erkek kizla yedigi herzeyi arkadaslari ile anlatinca serefsiz olur da evli kadinlar birbirlerine kocalarini anlatirken neden olmaz-ki sevgili olanlar da boyle:-)
ben de anlatiyorum. tabi cok detaya inmeden. misal nasil tanistik, arada gecen hos ya da komik diyaloglar. maksat, o arkadas da sevgilisine oyle sozler etsin ki gozune girsin:-)
dipnot, ustteki paragrafile ikincisinin arasinda zerre alaka yoktur. barzolasmasin birileri diye dedim:-)00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDostluk ve arkadaşlığına önem verdiğim kişi ile ilişkide anlayamadığım veya kendimce yanlış davrandığımda akıl alabileceğim, görüşlerine başvurduğum oluyor. Dertleşmek iyi geliyor. En azından içten dinlemesi bile insanı rahatlatıyor. Gayet normal bir durum. Paylaşmak kişinin kendi düşünce dünyasının zenginleşmesine, kişisel gelişimine katkısı oluyor.
00 Yorumla
+1 yılİlişkiler hakkında sorunların cozum noktası yıne kısılerın kendileridir ve ben dertleştığımı hiç hatırlamıyorum ne anlatırsam anlatayım bısey eksık kalacak yarım kalacak anlamayacak eksik yorum olacak ve en onemlısı o ılıskıdekı duyguları yaşayan benım ve kendim en iyi yorumlarım kendımle ılgılı durumu
00 Yorumla
+1 yıltabiki dertleşiriz. bir erkek gerçekten sevdiği bir kızla ilgili problemleri varsa tabiki dertleşir ammaa herkesle değilen yakınındaki 1-2 kişiyle. soruna çözüm bulup rahatlamak ister. tek gecelik ya da haftalık kızlar onlar için içki veya eğlence mezesidir :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılHer insan gibi erkeklerin de konuşmaya ve dertleşmeye ihtiyaçları olur. ¦¬)
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif10 Yorumla Erkeklerde tabi sevgililerini arklarina anlatır ama fark var tabi. Erkekler hel guzel anlatir.
Kizlarda tabi guzel seyleri anlatir ama aldatiklarinda arklarina anlatip destek alabilirler erkekler kendilerine saklar soyliyemezler00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet dertleşiriz.. Dedikodu olarak düşünme dertleşiriz.. Ortada bir sorun varsa bizim göremediğimiz, çözümü farklı bir gözle gören bir kişinin yorumunu isteriz.
10 Yorumla
+1 yılsevgili mi yoksa sadece ilişki mi? her ilişkide sevgi olması beklenmemeli..
ama genel olarak soruya cevap olsun erkekler yakın kankalarına sıkıntılı bir durum varsa akıl danışmak babından yardım isteyebilir. aksini düşünen vardır mutlaka.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılrivayete göre "erkekler sevdikleri kadınları arkadaşlarına anlatmazlar."
ancak çileden çıkarıyosa bir kız artık yardım ediiiiiin diyorsa erkek içinden gider malesef ki arkadaşına danışır anlatır çözüm yolu arar. çünkü yalnızdır o kızla ilişkide. tek başınadır.00 Yorumlaİlişki bu biçare delikanlıyı zindan ise evet. ama emin olun güzel ve özel olan hiçbirşey paylaşmazlar. Kızlar adamlarınızı hoş tuttuğunuz oranda özel ve gizlilisinizdir. ..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ergen ise her şeyi anlatabilir. Olgun ise hiçbir şey anlatmaz. Ama ayrılık gibi üzücü durumlarda bir masaya oturur içer dostu ile. Orada bitiyi döker içini. Hani bazen içinde tutamaz taşarsın.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bazılar.. tabi ilişki ciddiyetine göre. Sadece yatmak içinse ballandıra ballandıra anlatanları da var!!!
Ben hiç konuşmam. Konuşsam bile can ciğerim olan bayan dostlarımla konuşurum.00 YorumlaErkeklerde insandır. Yeri geldimi dertleşmeye ihtiyaç duyarlar. Yeri geldimi arkadaşlarına anlatırlar akıl alırlar. Yeri geldimi ağlarlar dert ederler. Bizde insanız dertleşmek hakkımız değil mi?
00 Yorumla
+1 yılillaki ama ben öyle herkese anlatan bir tip değilimdir en yakın 1 ya da 2 kişiye anlatırım tavsiye almaktan ziyade benim yerimde napacağını sorarım
00 Yorumla
+1 yılDertleşirler tabi ki..
Onlarda insan kabullenin artık.30 Yorumlakendine çok yakın gördüğü sır tutabilen kişiyle ve kişilerle dertleşip fikir alış verişi yapabilir bayanlar gibi herkesle dertleşemez erkek tabi gerçek bir erkekse
00 Yorumla
+1 yılDertleşen çok ancak en mantıklısı dertleşmemektir erkek erkeğe. En azından derine inmeyeceksin bu tür mevzularda. Abi tartıştık de geç, ki ona bile gerek yok.
00 YorumlaZor dertlesirler ablacim.. Erkekteki egi bambaskadir.. Onlarda hersey savasa kaba tabirle sidik yaristirmaya girer. Olgun erkekler de zaten eslerini baska adama anlatmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Ananın *mı yani dertlerimizi içimizde tutmuyoruz illaki dertleşiyoruz sende abartma
+1 yılTabiki ama erkek arkadaşla Konuşurken yüzeysel direk sonucu konuşuruz. Ama başka Bir kız arkadaşla konuyu giriş gelişme sonuç baştan sona dertleşerek konuşuruz..
10 Yorumla
+1 yılOrtada bir sıkıntı bir problem varsa yakın olan arkadaşların ile eğer sana yararı olacaksa dertleşilir, konuşulur onun haricinde gidip de ilişkini anlatmaya gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılSiz nasil kiz arkadaslarinizdan alirsaniz bizde aliriz. Ama en az 5-6 yilimi gecirdigim adamla dertlesirim. Herkesle konusmam.
10 YorumlaAlay konusu olmak istemediklerinden dertlesiceklerini zannetmiorum ayrica erkek arkadaslarinin karşısında aciz gorunmek istemiceklerini dusunuorm
14 Yorumla- +1 yıl
tecrube paylaşımida yapılır herzaman
- +1 yıl
sevginin acizliği olmaz kardeş
+1 yılAdam gibi adamlar dertleşir. Adam gibi adamlar, yok bunu yaptım, yok şunu yaptım diye övünmez. Adam gibi adamlar çözüm aramak için konuşur. Sahiplenmek için konuşur. Ayrılırsa da kaşardı zaten demez, dedirtmez. Diğerlerini erkekten sayma zaten.
00 Yorumlakonuşur ama şöyle konuşur. kardeş senin kız vardı noldu devam ediyomu hala. ediyo iyiyiz. ya da sorma ya ayrıldık. noldu kız heyecanını kalmadı bu ilişkinin dedi gitti. salla kardeş akşam okeye geliyon mu? :)
00 Yorumla
+1 yılÇok acil durumlarda sadece (aşktan ölüp gebermek üzreysek). kendi içimizde hallederiz ÇOĞU zaman tavsiye ettiğim en iyi dertleşme aracı bir kızdır
10 Yorumla
+1 yılCiddi düşündüğü bir bayan hakkında dertleşmezler genel olarak.
20 Yorumlagenelleme yapamam ama kendime adıma, istisnalar hariç herşeyimi anlattığım 1 dostum vardır sadece, yani arkadaşlarımla değil dostumla dertleşirim
00 YorumlaYani gerçekten seviyorsa çok genel şeyler hakkında konuşur sevmiyorsa valla herseyi konuşur erkek milleti bu bilirsin beyinle yönetilen bir yapıya sahip değiller
00 Yorumla
+1 yılAslında erkekler canlı değil duyguları yok sen öyle göründüklerine bakma aslında nefes bile almazlar tabiki de dertlesirler bizde İnsanız uzaylı falan değiliz
00 YorumlaElbette yardım almak için dertleşmek için hele ki o en iyi kankasıysa senden daha çok şey biliyodur. :D
00 Yorumla
+1 yılÇok güvendiği birisi olucak ben sevgilimin arkadaşlarıyla bir araya dahi gelmek istemem benim birinci ilişkim arkadaşları tarafından uyulan sözlerle bitti.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılBahseden arkadaşlarım var ben bahsetmem seviyelide olsa benim özelim niçin anlatıcam bende gizli kalsın.
00 Yorumla
+1 yılben şuana kadar 3-5 kişiden tavsiye aldım bir tanesi haricinde diğerlerinin yap dediklerini yapınca hep kaybede oldum
00 Yorumla
+1 yılErkekler dertleşmez, erkekler ağlamaz, erkekler ölmez vs vs :) Sadece annemle dertlesirim sevdigim insan hakkinda. :)
00 Yorumla
+1 yılTabii ki konuşuyoruz dertleşiyoruz. Özellikle nişan-evlilik ve bunların arefesinde olan arkadaşlar baya sıkıntılı oluyor, birimizden de tavsiye veren yol gösteren oluyor illa ki..
00 Yorumla
+1 yılmutlu isen kafanda soru işaretleri yoksa anlatma ihtiyacı duyulmaz. ama sıkıntı başlar kızın haraketlerine anlam verememeye başlarsan ya düşündüğünü tastikletmek için ya da akıl almak için konuşulur..
00 Yorumla
+1 yılBen gibi bir arkadasim var dertlesiyoruz arada. o benim kizin profil fotografini cekip ben onun ikimizinde sevgilileri eski sevgilileri engelledi daha dogrusu.
her neyse ortak noktas mizda cok kendime yakin buldugum biri kendisi :)00 Yorumla
+1 yıl10 YorumlaTabiki oluyor dertleştiğimiz, kesinlikle dertleşmek insanı rahatlatır diye düşünüyorum. Herkes biliyor zaten, bu aşk neler yaptırıyor insana.
00 YorumlaÇok yakın bir arkadaşımla dertleşirim. Burdan tanımadığım insanlarla da konuşmak iyi geliyor. Yakınlarıma anlatamadığımı burada konuşabiliyorum
00 YorumlaOlup biten herşeyi anlatmaz yani olayların içine girmeden üstünden özetini yapar sadece ben öyle yapıyorum yani
00 YorumlaErkeklerin etrafında her konuyu konuşabilceği insanlar bulunur. Ama aynı kişi olmaz her konu için farklı birileri
00 YorumlaBen tavlamayı düşündüğüm kızla alakalı kız arkadaşlarımdan tavsiyeler alarak kendimi geliştiriyorum:))
00 YorumlaDertlestigim eski bir bayan arkadasim var ,, oda evli bende evliyim bazen bir bosluk buldugumuzda hem iceriz hem dertlesiriz ,, guzel bir sey dert arkadasinin olmasi
00 Yorumladertleştiği arkadaşı ile samimiyetine bağlı ama kadınlar gibi incik cincik detaylara girilmez pek bir de ilişkinin boyutu önemli eğlencelik takılıyorsa seviye düşebilir duygu varsa özele girmez
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilim hakında burdakı arkadaslardan yardım almıstım ama düzeltemedım onun dısında realde konusunu bıle acmam insanlara neden zayıf noktamı göstermek ısteyım ki
00 YorumlaYeter ya 1 haftadır siteyi her açtığımda vu konu geliyor
00 Yorumla
+1 yılozel hayatimi kimseye sormak kimseye anlatmam anlatani sevmem hatta en yakinlarima bile.
00 YorumlaAz mı çilingir sofrası kurduk :D süpriz yapmak için bile 4kişi düşünüyoz anla gerisini :) . Tabi anlatırlar ama çok özele girmeden
10 YorumlaBen fercekten sevdiği kadinla ilgili dertleşen erkek görmedim hiç.. Benim içinde özeldir bende doğar bende ölür..
00 Yorumla
+1 yılkızların yaptıgı gibi degil çok az bahsederiz. çok da gerek yok anlatmaya.
00 YorumlaCok samimiysee paylasir. Ama yatip kalktigini degil kapciklik yapmaz kendini bilen biriyse
00 Yorumla- Devamını Gör (207)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne