Düğün sürecinde bu normal mi?

Selam erkek kardeşim evleniyor. Babam annemin durumu çok kötü, düğün için kredi çekecekler. Gelinin her istediği olsun diye uğraşıyorlar. Çok saçma sapan masraflar çıkardı sürekli hepsine okey dedi annemler. 4 tane de bilezik takacaklar düğünde annem ve babam. İlk defa gelin oluyor içinde bir şey kalmasın diye. Ama artık ipin ucu kaçtı. Söz kesiminde trabzon burması istiyormuş. Yani zaten annemler krediyle düğün yapacak bir de bu istek beni delirtti çünkü bilezik min 100 bin tl. . Erkek kardeşim her şeye tamam diyor ama yani sen annenin babanın durumunu bilmiyor musun? geçen sene ben evlendim hiçbir şey istemedim annemden babamdan, sırf onlar bir şey yapamayıp kendini kötü hissetmesin diye eşimin ailesinden de bir şey istemedim. Annem de ben kız evlendiriyorum triplerine girmedi o da neredeyse hiçbir şey istemedi ve biz minimum masrafla evlendik borçsuz harçsız ve her şey de içimize sindi. Hatta ben hiçbir şey istemediğim için ailesi varını yoğunu benim önüme döktü böyle kız az bulunur düğün yaptırmadın ne istersen yapalım, alalım diye. Hala hem bizim aramız hem ailelerin arası çok iyidir. Ama erkek kardeşim asla ailemi düşünmüyor. E bu durum ailelere de yansıyacak. Ee bi de gelin evlendikten sonra çalışmayacak bunlar nasıl borç ödeyecek. Erkek kardeşim ve gelin eşyaları alıyor şu an. Annemler bir de yıllarca bunun borcunu ödeyecek. Yani biliyorum burada erkek kardeşimin dur demesi lazım ama o da yapmıyor, sürekli gwlin ne isterse o olsun diyor. Ben de anneme "tamam o zaman kardeşim her şeyi yapsın parası varsa yoksa da yapacak bir şey yok sizin durumunuz belli sizi ilgilendiren bir konu değil bu" dedim. Bu durumu nasıl çözücez kimse kötü olmadan.

Düğün sürecinde bu normal mi?