Bu nişan düğün furyasında böyle mi yapılır?

Merhaba. Uzun ilişkim var. Evlilik hakkında konuşuluyor. Karşımdaki erkek her şeyde makul olanı yapabilecegini söylüyor bunu söylemesinin sebebi ailesi degil masrafları kendi karşılıycak. Ailesi kendine ev aldı bikaç sene önce a dan z ye dayayıp döşediler cam balkona kadar yaptrdılar ama bana gelince durumları ortada elinden geleni yapacaklar deniyor. Ayrı bi ev kirada ve arabada var neyse. Yanımda olmasın gereken çocuk ne istedigim takıyı almak istiyor ne istedigim salonu hepsinden feragat ettim birtek takı seti çok hayalim olan bişeydi onu istedigimi söyledim. Bu seferde o alınırsa digerlerinden kısarız tarzı konuşuyo sinirim çok bozuldu hiç bir şey istedigim gibi olmamış oluyor.( abartılı bişi istemedim) hatta dügüm salonuna para vermek mantksız o paraya da takı alırız falan diten biriyim onun dışında hiç bişeye diretmedim. Şimdi onun ailesi borçlanamazmış onlarda zaten herşeyi benim oglana yıkma peşinde. Onlar borçlanamazmış vs rahat yaşasınlar diye benim tek bi istegim olmayacak yani. Ama gelen altını falan da alacaklarmış borç için. Ben en önemli zamanımda tek bi istegim olmycagı için çok üzüldüm kırıldım. Bu konuları ailesiyle konuşmasını söyledim benimle konuşması hem ayıp hemm mantksız geldi. Çevremde aynı ekonomide olan bi çok kişi evlendi herkes evini arabasını verip dügünü de yaptı. Bana gelince böyle deniyor. Bunu erkek arkadaşıma nasıl anlatcam her boku yanlış anlıyor benimle para için mi evlencen diye ne alaka benim tek istedigim bile olmuyo norml mi bu durum özellikle böyle şeyler yaşamış insanlar lütfen yardım edin çevremde kimse yok akıl verecek annem kendi derdinde hasta zaten. Babam da yok. Çok bunaldım anlatamam kimseye

Bu nişan düğün furyasında böyle mi yapılır?