Simli farlar çok mu düğün vari? Yani çok iddialı-abartılı mı? Günlük hayatta sade bir makyajla uygun olabilir mi simli far? Yani diğer tüm makyaj sade olup sadece simli bir far ile. ✨

#EdamedaBeauty #EdaMakyaj ✯ℰ𝒹𝒶𝓂ℯ𝒹𝒶✯
Simli farlar çok mu düğün vari? Yani çok iddialı-abartılı mı? Günlük hayatta sade bir makyajla uygun olabilir mi simli far? Yani diğer tüm makyaj sade olup sadece simli bir far ile. ✨

#EdamedaBeauty #EdaMakyaj ✯ℰ𝒹𝒶𝓂ℯ𝒹𝒶✯
Günlük hayatta simli far kullanıyorum. Bazıları düğün makyajı yapıyorsun diyor ama umurumda değil. Ayrıca gün içerisinde makyajım hakkında sıkça iltifat alırım. 🥳
Cevap
18Cevap
Evet baya abartı normal hayatta kullanılmaz
Bence gayet güzel simli far gördüğümde aklıma düğün gelmiyor
Çok hafif belli belirsiz olursa hoş duruyor. Ama abartı olup sime dadanılırsa hiç hoş durmuyor.
Hafif simli piriltili farlar kullaniyorum gundelik makyajimda
Abarti gibi gelmiyor bana, hafif kullaniyorum
Yani evet disko cluba giderken falan sürülür ya da, sokağa çıkarken sürülürse hoş bir görüntü olmaz.
Hafif parlak far seviyorum ben özellikle toprak tonları ama böyle alaleade sim sevmiyorum evet çok düğün vari duruyor
Evet artık simli farlar pek hoş durmuyor , hatta simli olmasa bile tercih edilmiyor farkettiyseniz doğala yakın tonlar tercih ediliyor
Merhaba. Nude'n simli far serisini günlük olarakta kullanıyorum ve günlük makyaja gayet uygun.
Simleri Nedendir Bilmem Ama Çok Dikkatimi çeken çok Güzel gösteriyor parlak parlak 😍 Nedeni belli aslında Verdiği Görüntü nun Güzelliğin den
Bence çok tatlı olur. Seviyorum bende özellikle açık tonlarda ise
Kıyafetine gittiğim yere ne kadar nasıl sürdüğüne göre değişir güzelim
isilti genelde gece yasami icindir ama hosgorulebilir miktarlarda gunduz de kullanilabilir
ben gündelik yaşamımda da kullanıyorum ara sıra, güzel oluyor bence sadece düğünlük değil
Far dediğin Xenon olur, başka far bilmem. 🤓
Far nude ise makyaja canlılık bile kazandırıyor bence
Simli kıyafet gibi aynı şey 😀günlük kullanım için uygun değil bence
normaldede sürülsün ya içimiz açılsın azcık one öyle millet tutturdu sade makyaj sade makyaj yok mat ruj offf bıktım kızlar olarak bi glosslanalım bi parlayalım ayyoll :) :) :) ahahhahah ay 😂😂😂😂😂
Abartılmadığı sürece
kullanılabilir
Yo bence cici kız vari
Bence güzel duruyor hafif sürülse sıkıntı olmaz
Nuud far üstüne şeffaf simli sürülünce göze çirkin gelmiyo şu renkli olanlara tiltim
Aşırıya kaçmadığı sürece bence kullanılabilir hatta çok hoş durabileceğini düşünüyorum.
Abartmadan olunca çok güzel olur makyajın dozuna göre ortama göre değişebilir tabi
Simli far itici bence çok abartıyor bazilari
Benim arabanın farı bu kadar parlak değil
Hiç simli mimli takılmıyorum ya, bilemedim
Gelinin kız kardeşi gibi 😁
Düğün vari değil çingen vari..
Gundelık olarak kullanan var mı bu allı pullu şeyi
Hem öyle hem de kötü duruyor bence.
Uzun farmı kısamı bunlar.
Günlük hayatta da yapılabilir
Bence evet 🙄 ama kahve tonlarina uygulayınca cok hoş duruyor
Ben sevmiyom düğünde bile sürmem djhsjs
Biraz öyle oluyor.
Gündelik için abartı 🌸
Ben düğünlerde de görünce gülüyorum
Düğünvari
Bence çekici ama çok da abartı olursa çirkin olur.
Bence evet
Asla
Evet öyle
Kulüplük daha çok
güzel durmuyor bence
Bence evet ☺
Çekici bence
Bence düğüne uygun
evet
Bazıları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?