Eski Kaynanam ve Kayınpederime Ettiğim Tüm Beddualar Tuttu, Suçluluk Hissetmeli Miyim?

Eski eşim kanıma girdi, zorladı kaçalım diye. Kaçtık, ailesi yalvardı kızı yanımıza getir diye. Aldım kızı gittim onların şehrine, pandemi olduğu için düğün falan yapamıyorduk. Kızın aklına girdiler illa bu şehirde yaşayın dediler. Kabul ettim sıfırdan ev dayadım döşedim. Ama meğerse kızın ailesi kızın aklını karıştırıp boşanmasını sağlamak için yakınlarında istemişler. Her gün kızı doldurdular kavga gürültü çıktı açık açık bana kızla on defa evlensen 11 defa boşatırız dediler. Ailesi özellikle annesi beni çok üzdü. Ona ben de bir annenin evladıyım, sen beni çok üzdün, sen de bir annesin Allah senin çocuğundan çıkarsın, yuvanı yıksın dedim. Aradan 2 sene geçti, eski kayınpedere biricik oğlunu kamyonla ezdi, hapse girdi. Eski eşim evlendi her gün dayak yiyor. Eski kayınço sakat kaldı şu an yatalak. Beddualarım tuttu diye seviniyorum. Eski kayınçonun bir suçu yoktu ama ilahi adalet. Beni çok üzdüler bana yaşattıkları acının bin katını çocukları yaşıyor şu an. 3 ay evli kalmamıza izin verdiler, düğün bile yapmaya fırsat bulamadık. Yuva yıkanın da yuvası böyle yıkıldı. Onlar acı üstüne acı yaşarken, ben hırs yaptım KPSS den atandım, memur oldum. Çok güzel bir işim var. On numara bir hayat yaşıyorum Ankara’da.. Ama onlardan biri yatalak oldu, biri hapse girdi. Evlenen eski eşim şimdiki eşi tarafından komalık edildi 1 ay yoğun bakımda kaldı. Yarına kalıyor ama yanına kalmıyor kimsenin.
Eski Kaynanam ve Kayınpederime Ettiğim Tüm Beddualar Tuttu, Suçluluk Hissetmeli Miyim?