Ben artik merhametsiz kötü biri oldum ve günahkar oldum yasadiklarimdan dolayi napmaliyim?

herseyin farkindayim cok kötü oldum merhametsiz oldum iyilik sevmez oldum magdur durumda olanlara acimaz oldum ana babaya karsi saygisiz edepsiz oldum. Sinirden her b. oku yer oldum.. Şu an da öyle durumdayim ztn beynim sisti artik. Kendimi dahi sevmiyorum hatta nefret ediyorum.. kendimi begen, iyorum bile ve mutlu olmak icin hicbirsey yapmiyorum.. ancak calisiyorum 8 saat sonra eve geliyorum yanlizligima gömülüyorum.. anne baba ayri kavga ortaminda büyüdüm bu ya da geldim hala babam dövmeye kalkiyo küfür ediyor para istiyor vs oysa ayrilar.. yas 25 evde kaldim cünkü hayatta kimseye faydam yok.. yanlizim.. anneme yanlislarim oluyo sinir aninda cünkü bu duruma o getiriyo beni.. demin dövmedim ama o hale geldim tükürdüm falan.. bunlar kötü ama bir cikis yolu olmali? Böyle devam edemem.. özümde aslinda kötü degilim.. az önce ev falan baktim tasinmak icin cünkü cok kötü evimiz.. ilgileniyorum aslinda iyi bir hayat yasatmak icin ugrasiyorum.. siz söyleyin okadar kötü olabilirmiyim yav bu benmiyim gözlerim doldu?
Ben artik merhametsiz kötü biri oldum ve günahkar oldum yasadiklarimdan dolayi napmaliyim?