Teferruatı çokta uzatmaya gerek yok.. bir hatun var bana karşı ilgisini bildiğim.. benim herhangi bir duygum yok ona karşı. Ama uzun zamandır da bir depresyon halim var.. ona karşı adım atsam, hayatımda birinin olması moral olarak yükselmemi sağlayabilir mi? Onu kullanmış olur muyum? Kötü biterse vebal almaktan korkuyorum da..
Ben uzak durmayi tercih ediyorum boyle durumlarda... hatta kendimden sogutuyorum... gunahini bilmemde benim vicdanim rahat olmuyor oyle... duygularla oynamak bana gore degil... gerekten hoslaniyorsan adim at
Yapma bence kendin koymuşsun peygamber efendimizin sözünü düşünücek bşi yok.. Elbet geçer bunalımın.. Geçmesede başka bir yolunu bul.. umutlandırma kızı..
Şimdiye kadar sevememişken belki sonra demek biraz bahane gibi sanki. Onun yerine ortak çevrendeyse ortak arkadaşlar ile vakit geçirerek tanımayı deneyebilirsin en en fazla bence.
Yaptım veya yapmadım bunun şu an ki durumla bir ilgisi yok.. böyle mahrem konulara, sırlara, Allah huzuruna varıldığında hesabı sorulacak şeylere ikinci kişileri ortak etmemek gerek..
En İyi Cevaplar