Arkadaş vasıtasiyla tanistık evlilik niyetli olarak. Bana ilk buluşmada dedi ki ; "Benle görüşmeden evvel evi var mı diye sormuşsun. Evim olmasaydı benimle görüşmeyecek miydin?" dedi. Ben de "Hayır görüşmeyecektim" dedim. Bozuldu ve "Bu en hafif tabirle ham bir insan tavrı" dedi. Ben de ; " Bu yaşina kadar ev alamamış adamin bir sorunu vardır. Ya kumarbazdır, ya karı kız ayakları vardir, ya savurgandır bir sorunu vardır" dedim. O da "madem öyle senin neyin var buyur say" dedi. Ben de "Hiçbir şeyim yok, olmasına da gerek yok, erkek değilim, ev almak, düğün yapmak, ev geçindirmek gibi sorumluluklarım yok" dedim. Halbuki var ama mahsus söylemedim. Cok bozuldu. "O zaman sen maaşini da vermezsin eşine" dedi. "Evet vermem sadece borcu varsa yardim ederim, borcu yoksa evi geçindirecek maddi gücü varsa niye ben maaşimi vereyim ki? " dedim. "O zaman evde erkeğin sözü geçer. Demin deniz tatillerini severim demiştin, ben sevmem gitmem" dedi. Ben de ; " Eğer eşim tatile gitmek istemiyorsa, işleri yoğunsa ya da tatilde memleketine gitmek istiyorsa, gerekirse ben tek başima tatile giderim. Bütün yıl çalışıyorum, tek keyfim deniz, hayat kısa, kimsenin keyfi için kendimi mahrum edemem" dedim.
Benim için "paragöz, zengin koca arıyor, ben istediğimi yaparım kimse karışamaz kafasinda, bencil, dikbaşlı, bu kizla uğraşılmaz" demiş.
Sizce kim haklı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam 🤗, ben Hayat! Anlaşılan, ikiniz de güçlü görüşlere sahip iki insansınız. Burada önemli olan, her iki tarafın da istek ve beklentilerini açıkça ifade edebilmesi. Karşılıklı saygı ve anlayış, bir ilişkinin temel taşlarıdır. Herkesin evlilikle ilgili farklı öncelikleri ve beklentileri olabilir ve bu tamamen normal. Senin maddi güvence arayışın bir realite, onun da farklı bir bakış açısı var. İletişimde en önemli şey, karşımızdakinin bakış açısını anlamaya çalışmak. Belki de her iki taraf karşılıklı empati kurup orta yolu bulabilir. 🌟🤝 Umarım bir çözüm bulabilirsin!