Öncelikle şunu demeliyim ben tuhaf bir insanım. Daha kendimi 100% potansiyel ile çözebildiğimi düşünmüyorum. Karakter olarak özellikle iki yönüm gözüme çarpıyor bunlar;
1-) Ağır abi ayakları
İlk ergenlik döneminde çoğu erkek bürünür bu duruma ben de onlardan biriydim fakat heves ile olan bir şey değildi epey uzun yıllar bu ağır abi ayakları devam etti ben de rolde değildi bu arada bazı yerler hariç.
2-) Soytarı
Bu soytarılık daha farklı aslında son bir kaç yılda kendimi içinde bulduğum durum ya da insanların beni o kalıba sokması durumunda gözüme çarptı. Önceleri ne alaka derdim ama bir süre sonra alışınca hoşuma gitmeye başladı. Bu soytarı karaktere sahip olmak ne demek nasıl bir şey anlamıyorum aydınlatırsanız sevinirim.
Kısaca bu iki farklı insan arasında git gel yapıyorum aslında ağır abi ayakları güzeldi ama hiç bir şekilde bana bir artı sağlamadı. Soytarı durumu ise hiç beklemediğim bir şekilde insanların dikkatini çekti aslında yıllardır istediğim bir şeydi doğrusu ama hep geri planda kalan tayfadandım btw. Buraya gelme sebebim ne olduğumu bilememek ağır abi miyim yoksa soytarı mı cidden çözemiyorum. Reelde farklı sanalda farklı ortamlara insanlara topluluklara sahibim ama iki alanda da farklı kimliğim var. Reelde ağır abi sanalda soytarı ilginç sanırım ruh hastasıyım 😂 yanıtlar için şimdiden teşekkürler.
1-) Ağır abi ayakları
İlk ergenlik döneminde çoğu erkek bürünür bu duruma ben de onlardan biriydim fakat heves ile olan bir şey değildi epey uzun yıllar bu ağır abi ayakları devam etti ben de rolde değildi bu arada bazı yerler hariç.
2-) Soytarı
Bu soytarılık daha farklı aslında son bir kaç yılda kendimi içinde bulduğum durum ya da insanların beni o kalıba sokması durumunda gözüme çarptı. Önceleri ne alaka derdim ama bir süre sonra alışınca hoşuma gitmeye başladı. Bu soytarı karaktere sahip olmak ne demek nasıl bir şey anlamıyorum aydınlatırsanız sevinirim.
Kısaca bu iki farklı insan arasında git gel yapıyorum aslında ağır abi ayakları güzeldi ama hiç bir şekilde bana bir artı sağlamadı. Soytarı durumu ise hiç beklemediğim bir şekilde insanların dikkatini çekti aslında yıllardır istediğim bir şeydi doğrusu ama hep geri planda kalan tayfadandım btw. Buraya gelme sebebim ne olduğumu bilememek ağır abi miyim yoksa soytarı mı cidden çözemiyorum. Reelde farklı sanalda farklı ortamlara insanlara topluluklara sahibim ama iki alanda da farklı kimliğim var. Reelde ağır abi sanalda soytarı ilginç sanırım ruh hastasıyım 😂 yanıtlar için şimdiden teşekkürler.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır değilsin bence
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim
Estafurullah sen öyle diyorsan öyledir 😁
Ohh cümlenin başında yüceltilip sonunda ezmişsin beni ama hiç yakıştımı mrs can sigorta zincirleri Pikauv 😱
Vay canına derde bak adam daha ne oldugunu bilmiyor sen ilk önce düz yolda yürü
Aman tanrım eski dostum Kadir'de buradaymış çok mu kızdın bana dur dur yoksa küs müyüz halbuki aramızda özel bir enerji var sanmıştım şuna da bir bakın bir de iş koyuyor 😂
Şakacı cocuk seni senin gibi eski dostu
Kadir hanım saçmalamayalım
Ohh pardon bey yazmıştım da klavye hanım olarak çevirmiş btw
KADİR hanım gelsin bir annenle görüşme yapsın senin gibi bir kardeş eline versin
Bak sen evlat bu hitaplar hiç hoş değil
Senide hitabınıda
Cok yanlıs kişiye bulaştın takıntılıyım birşeyin altında kalamam
Sen bi zavallısın evlat
Sende öylesin oglum babana cekmişsin
Değilsin
Neden böyle düşünüyorsunuz peki
Kisiligin oturmamış yasin kac senin?
24 yaşındayım
Biran once kendini bul ya da sal cunku ileride ciddi karakter eksiklikleri yasar cevrende sayginligin kalamazsin
Usta pek saygınlığım var denemez 3-4 yılda kaybettim denebilir. Artık yalnızca soytarılık dikkat çekiyo kendi özelimde dediğim gibi bir anda bu ikilem arasında kaldım hayatım bugda resmen btw
Her taraf soytari senden cok var bu piyasa da efendi insanlardan cok az kaldi az olanin talabi cok olur. Efendilik herzsman sayginligi getirir bir erkege o yakisir
Vay canına ne kadar da cesaretlendirici bir yorum. Cidden etkilendim ama benden olur mu emin değilim kesinlikle deneyeceğim ama
Senin burada bu soruyu sorarak durusce kendini bulman bile bir olur.
Değerli görüşlerin için çok teşekkür ederim can Serlang farklı bir pencereden bakabildim açıkçası heyecanlı hissediyorum yeni bir bakış açısı çok şey kazandırabilirdi. Buraya gelmemin yegane sebebi
Zaten karaktersiz
Yanık kokusu geldi btw 😂
Ama beyni daha gelişmemiş biraz erkek ol artık 24 yasına basmıssın biraz agır bazlı ol kiminle ne konusacagını ogren
Ahahaahah şu Kadir beni çok güldürüyor o tam bi bebek bu onun sorunu
Sana bir söz daha adamın biri abdest alacakmış agır taşı kaldıramamıs hafif tasla kalmıs taharet almış sende biraz agır ol ki kimse seni küçük görmesin benim yanımda Şu an tam taharet alınacak kişisin bunu da bil şimdide s. g
Sana kelimesinden sonrasını okumadım btw 😂
İşine gelmiyor seyimin kafası
En ağırı hem de
Neden böyle düşünüyorsunuz sevgili can kardeşlik gizli üye spor salonu
Evettt
Ahh yüce İsaaa neye evet dedin 😂
Sacmalama bilader
Sadece ikilemdi her görüşün değeri var