Sizce ben soytarı mıyım?

Öncelikle şunu demeliyim ben tuhaf bir insanım. Daha kendimi 100% potansiyel ile çözebildiğimi düşünmüyorum. Karakter olarak özellikle iki yönüm gözüme çarpıyor bunlar;
1-) Ağır abi ayakları
İlk ergenlik döneminde çoğu erkek bürünür bu duruma ben de onlardan biriydim fakat heves ile olan bir şey değildi epey uzun yıllar bu ağır abi ayakları devam etti ben de rolde değildi bu arada bazı yerler hariç.
2-) Soytarı
Bu soytarılık daha farklı aslında son bir kaç yılda kendimi içinde bulduğum durum ya da insanların beni o kalıba sokması durumunda gözüme çarptı. Önceleri ne alaka derdim ama bir süre sonra alışınca hoşuma gitmeye başladı. Bu soytarı karaktere sahip olmak ne demek nasıl bir şey anlamıyorum aydınlatırsanız sevinirim.

Kısaca bu iki farklı insan arasında git gel yapıyorum aslında ağır abi ayakları güzeldi ama hiç bir şekilde bana bir artı sağlamadı. Soytarı durumu ise hiç beklemediğim bir şekilde insanların dikkatini çekti aslında yıllardır istediğim bir şeydi doğrusu ama hep geri planda kalan tayfadandım btw. Buraya gelme sebebim ne olduğumu bilememek ağır abi miyim yoksa soytarı mı cidden çözemiyorum. Reelde farklı sanalda farklı ortamlara insanlara topluluklara sahibim ama iki alanda da farklı kimliğim var. Reelde ağır abi sanalda soytarı ilginç sanırım ruh hastasıyım 😂 yanıtlar için şimdiden teşekkürler.
Sizce ben soytarı mıyım?