Gerçekten iş yerinde herkesin sevdiği "o iyi ondan zarar gelmez" denilen biri. Şimdi bana göndermeli bunaltıcı reelsler atıyor üst üste. Nankörlükle ilgili videolar atıyor.
Bakmıyorum inatla üst üste atıyo bakayım diye. Bende ertesi gün bakıp görüldü atıyorum
Attığı videolar hep nankörlükle ilgili Hayır yani nankörlük yaptığım bi durumda yok ortada.
Bana paylaştığı şeyelr şöyle videolar hep "Herkesin işine yaradığı kadar iyisin" "seni de sevecekler ama sandığın gibi değil hakettiğin gibi". "Kimseye güvenmemem gerektiğini öğrettin" " ben seni kendim gibi sandım" vs tarzında hep
Bi nankörlük de yok ortada. Ben doğru bulmuyorum bana 😘 emojisini atmasını. Ki farkında bundan rahatsız olduğumun. İnadıma yapıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kendi kendine gelin güvey olmuş o uzak dur en güzeli o
Evli ve iki çocuklu abicim der hep ama bu yağtığı ne yani
Ya bir şaka bir gülüş zannetmiştirki yakınlık gösteriyorsun filan başka yerlere çekmiştir boş ver mesafe koyunca anlar yakında
Mesafe koydum. Şakalaşıp gülüşmeyi buna çekemez. İmkanı yok çünkü daha önce bana dediki sen biscolata erkeği mi istiyosun niye sevgili yapmıyosun vs. Ben erkeklerle ilgilenmiyorum derdim değiller hepsi benden uzak Allaha yakın olsun dedim. Ne kadar uzak olayım bende erkeğim dedi. Sen abisin benim için o yüzden sorun yok dedim. Benim gözümdeki konumunu belirttim. Sonraki mesajlarını da dikkate almadım bikaç saat sonra bana eli yaralı foto attı
İlgi çekmeye çalışıyor sanırım hiç abi modunda olmamış o soru sorma şekli bile onu belli ediyor
İş yerinde abi dediğim kaç kişiden böyle muamele gördüm ama bu en beklenmediğiydi. Ahh ahh sırf para için dayanacağım bi süre sonra yolda bile karşılaştırmasın Allah... 1 yıl 3 aydır burdayım psikolojim hep mahvoldu
Değişir merak etme. Başka yerlerde de benzeri şeyler görürsün. Dirençli olmaya bak
İğrençç 😼 hangi sektör ora kurumsal değil demek ki
Fabrika.
Anladım. Çok kötü behhh tipin olmayan birinin bunaltması 😂
Konu tip değil. Adam evli 40 üstü yaş ve 2 çocuklu. Ben daha yeni 20 yim. Neden ısrarla Abi kelimesinden anlamaz bu erkekler
İşine öyle geliyordur 🙄 fabrika harici irtibat yoksa sessize al onu. İnstaya girmiyom dersin
Aklı beyni yerinde olan her erkek bu yaptığı şeyin yanlış olduğunu anlar. Dün iş yerinde büfeye gidiyorum. Bu abi aradı beni bizede 3 soda al çikolata al döndüğünde atarım parasını sana dedi tamam dedim kapattım. Büfeden dönerken yolda mesaj atmış yine "çikolata falan alma sen çikolata gibisin zaten seni yicem " yazmış. Ben üstten gördüm mesajı delirdim mesaja tıkladım hemen sildi
Oha b*kunu çıkarmış be 🤢
10 saat aynı iş yerindeyiz aynı duraktan biniyoruz 1 yıldır. 7 24 telefon elimde biliyo ama elimden geldiğince mesafe tepki koymaya çalışıyorum. Sorun şu ki benn bu bana böyle yapıyo desem kimse inanmaz bana çünkü adam kaç yıllık çalışan. Aslında inanırlar o adamdan menfaatleri olduğu için beni dışlarlar o yüzden işten çıkana kadar çok tepki veremiyorum durumu idare etmeye çalışıyorum
Sevgilin olduğunu belirt abaza herife 🤢🤢🤢🤢 belki imana gelir
Görsen ama aşırı pısırık biri karısına karşı. Ben buna tepki koydukça bu benden ilgi bekliyo benim açımdan ne kadar mide bulandırıcı olduğunu görse keşke. Adama tepki de yaramıyo yani. Ben tepki koyuyorum gece bana mesaj atmış eli yaralı kanlı fotosunu
Ne saçma paylaşımları var be 😑
Maalesef çok geç artık. Sevgili yapmadığımı yapmak istemediğimi benden beklemediklerini hayallerimi önce tuttuğumu iş yerindeki herkes biliyor.
Ansızın arıyo. İnsan bü mesaj atar müsait misin diye. Kendiisi karısından kaçıp markete gidince arıyo beni. Sen müsaitsin de ben müsait miyim acaba. Açmıyorum niye açmadın diyo
Konuşkan birisin demek herkese anlatmışsan 🙄 insanlar değişir yahu sevgili yaptım diyip geç. Sevgilim kızıyor, rehberimde erkek olmasını istemiyor diyip sil hattaaa
Konuşkan değilim aslında iş yeri buna itiyo mecbur her haltı mersk ediyorlar ya
Mahalle baskısı adeta 🥹 inşallah daha düzgün bir yere geçip de kurtulursun hepsinden
İnşallah demekten yoruldum şu para işi çok sıkıntı da halledicem inanıyorum
Sabret ☺️🤲🏻 her şey güzel olacaktır
Uzak durman iyi olmuş
Haklısın yoksa tek yakalarsa seni …öpecektir
Ben bi sapık yüzünden 4 ilçe 4 karakol gezdim. Yetmedi sapığı herkesin içinde dövdüm. Ben böyle bi şeye müsade eder miyim sence? Ne kadar kibar sakin biri olsam bile kimle aram ne kadar iyi olursa olsun biri haddini aşarsa ona dünyayı dar ederim
umursama engelle gec uzatma
İyi yapmışsın