AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
normal değil bence
Öncesinde konuşulmadıysa iş tanımında yoksa elini sürme. Üstüne lazım olmayan işi yapmıycaksın sonra neden yapmıyorsun diye hesap sorarlar 😃
Sadece çay servisi denildi bende okey dedim zaten masam bilgisayarm var kendi işlerimi yapar çıkarım ama yok kadın cirkefin teki çıktı onu niye yapmiyosn bunu niye yapmiyosn üstüme başıma bakmalar
Hiç yüzme verme hiç. Kestirip at önünü alamazsın.
Bence normal değil ben ofis çalışanı olabilirim ama mutfak çalışanı değilim temizliğe yardım ederim vesaire ama bulaşık asla
Herkes yapıyor hatta yapilmayinca kızıyorlar
Herkes yapıyorsa o zaman sorun yok ama bulaşık yine yikamam
Ben yıkıyorm valla
Elimi sürmem vallahi nefret ediyorum zorla mı arkadaş
Mecbur 😄
İstifa basarim yine o bulaşığı yikamam
Herkes kendi bulaşigini kendi pisliğini temizleyebilir böylece tek bir insana binmez bütün iş. Temizlik için ayrı bir personel yoksa tabi.
Sigortacıym sozdee ama ofisin diğer işleriyle de ilgilen dediler yok temizle süpür çay ver bulaşık yika çöp at
Klasik Türkiye patronları normaldir
İş tanımınızda olmayan bir şeyi yapmak zorunda değilsiniz.
Genelde çalışanlar kendi çalışma ortamını temizler ama bulaşığa bir şey diyemem
Eğer işe alırken bahsetmrdiyse yapma zorunluluğun yok
Benim asıl isim sigortacılk kadın sadece çay ver vs demişti 2 ,3 kisiydik sorun yok dedım baktım kadın niye bunu niye şunu yapmiyosn diyip duruyor bana inat bir şeyler yapmaya başladı işten atmak icn bahane yalan vs
Şrfz niye atmaya çalısiyoki ve daha üst yetkilisi yokmu oranın varsa şikayet et ya da olmadı baska iş bakmaya çalış orada gecmez hayat
Yetkili yok ortak var , abiydi oda sabah kendisi bana dedi benden sana abi tavsiyesi bu kadın sana burada rahat vermez nede paranı verir gbidinden
Yuh ya sana sabır diliyorum one öyle psikopat bu karı
Çekemedi sadece
Tamamda işin var gucün var gitsin mutfakçı alsın ise seni niye çalıştıriyo ne değisik insanlar varya
Hahaha ne bilym ya saçma dimi mutfak ofis icn başka birini tutsn işte
Baya saçma hemde dediğin gibi gıcıkliğına yapıyo ya da ekstra para çıkmasin diye seni uğrastiriyo
O zaman kalksin kendi işini kendisini yapsin
Yani dimi direkt bunu yuzüne söyle işte 😅
Çıktım zaten sorun yok😂
Ohh sonunda be şimdi senden keyiflisi rahatı yoktur kendisi yıkar bulasikları 😂
Kadin yalan konuştu zaten bana inat olsn diye iş yapıyodu en sonda uydurma yaptı yok kızım gelecek vs benim masama bide çalışmaya beni çıkarmaya çalışıyodu bende sabah gittim ise yanımızda bi abi daha vardı ona dedim saydım sayistirdm ben onu beklemiyorum dedim sen bu dediklerimi ilet çıktım
Helal kiz sana yürü bee kim tutar senii iyi demişsin sanki başka iş yok ne uğraşcan o manyakla en iyisinu yaptın
Aman dengesiizn tekiydi çoğuda cekemedi bakma sen yer cucesi ne olacak üstüme başıma bakıyordu suzmeler vs
Önce o kendine baksın cadaloz 😂😂
İşimide çok güzel yapıyodm ne olabilir ki işten çıkarmak icjn
Bazı insanlara ne yapsan yaranamazsın ya istediğin kadar uğraş çabala zaten normal bir kafa değil sebep aramakta saçma
Ek işçi yoksa küçük gördüklerine yapıyorlar ne yazıkki.
Senin görevin değil çaycı değilsin
Sigortacıym sozdee ama ofisin diğer işleriyle de ilgilen dediler yok temizle süpür çay ver bulaşık yika çöp at
sen başta öyle bi anlaşma yaptın mi yapmadıysan senin alanın değil
Sadece çay ver demişti bende ,2 3 kişiydik sorun yok dedim ama diğerlerinide yap demeye başladı yer cucesi
Yerinde olsam daha iyi şartlarda bi iş bakarım sonra buna çayını kalk kendin al derdim
Çıktım zaten 😃yalan konuştu yok kızım gelecek gbisinden ya dedim kızın daha lise 2 ne anlar işten güçten okula gidiyor vs sabah işe gittim gelmemişti yanımızda çalışan bi abi daha vardı dedi ki benden sana abi tavsiyesi bu kadın sana burada rahat vermeyecek vs bende baya saydirdm dedim ben onu beklemiyorum bu dediklerimide iletirsin
Çok güzel yaptın parayala satın aldıklarını düşünüyorlar
Görevin ne normal şartlarda
Normal sartlarda bu işleri yapacak birini almaları gerek. Hiçbir güç bana o işleri yaptıramaz görevim değilse
Görevim değildi zaten benm isim var kendi masamı kendim siliyorum zaten ama yok kadın zaten bana baya inat gitti işten atmak icn baya uğraştı zaten
Bence yeni bir iş aramaya başlayabilirsin🤷♂️
Çıktım zaten 😃yalan konuştu yok kızım gelecek gbisinden ya dedim kızın daha lise 2 ne anlar işten güçten okula gidiyor vs sabah işe gittim gelmemişti yanımızda çalışan bi abi daha vardı dedi ki benden sana abi tavsiyesi bu kadın sana burada rahat vermeyecek vs bende baya saydirdm dedim ben onu beklemiyorum bu dediklerimide iletirsin
En iyisini yapmışsın gerçekten. Var böyle karakteri oynak insanlar. 🙃
Kadının derdi beni cekemedi öyle bi bakıyodu li annemde geldi ofise dedi kadının bakışı bakış degl üstüme başıma bakmalar süzmeler vs kılı kiyafetime karışma yok bunu giyme onu giy diye
Canı cehenneme 😄
Herkes kendi bulaşığını yıkasın tamam.
Yok çöp bulaşık süpürme silme toz alma vs vs
Ofisteki görevin ne ama senin
Sigortacı ne olacak ama ofisin diğer işleriyle de ilgilen dediler yok temizle süpür çay ver bulaşık yika çöp at
Oldu paşam deseydin başka arzuları da var mı acaba az yesinler de bi hizmetçi tutsunlar
İnan yapıyordm kadın bana çirkeflik etti beni cekemedi biliyo musn annmde dedi bakışlarından belli
Böyle çirkefler her yerde çıkıyor ya ayağını bile kaydırır varya bu tipler işinden ederler adamı
Bisi diyim mi etti zaten yanımız da bi abi daha vardı dedi abi tavsiyesi bu kadın seni burada barındırmaz rahat vermez dedi
Valla bir şey deyim mi sana kesin güzelliğini çekemedi o kadın biliyorum zaten genelde oluyor bu durumlar onun için boşuna demiyorlar güzellik başa bela diye
Kadının bakışlarından belliydi az çok anladım süzmeler vs üstüme başıma bakmalar , bana inat işler yapmalar bide Türkm oda kürt ppde gbi beyaz kırmızı giyip gittim mesela kadın varya acayip gıcık her seyi kendisi biliyo sanir bacağım kadar boyum var
Boyuna tükürdüğüm deseydin bacak kadar boyu var türlü türlü huyu var sonuçta noldu şimdi durum ne
Aldım eşyalarımı çıktım ne yapacam kızım gelecek diye bahane uydurmuş zaten çirkef kadın dedim külliyen yalan kız okul okuyo ne anlar işten dedim, dinci ayağına takıliyo dedim kıldığı namazın hakkinida vermiyo dedim hiçbir hakkımda helal degl dedim aynısını ilet çıktım
Ya bi çirkef yüzünden olacak işmi bu şimdi ne kadar zamandır çalışıyorsun orada
Yeni girmistm banka calisaniydm önceden orada da cirkefler yüzünden ilerlemedi, sonra araştırma şirketine girdim orada da öyle sürekli bj eleştirmeler vs Türküm dedim diye mesela şimdi de burasi
Yani maşallah diyelim nazar değmesin de gerçekten sende fizik dersen on numara güzellik dersen ülke ortalamasının baya üstünde birisin bu kadar kıskanılman normal
Aman boş ver napiym hep kötülere denk geldim zaten
Onun için demiyorlar mı zaten Allah çirkin şansı versin diye
Alakası var mı yok mu bilmiyorum ama kadinlarla çalışmaktan nefret ediyorum bu kesin
Heh işte kadının en büyük düşmanı emin ol gene kadınlar oluyor
Ben kırmızı giyindim bi baktım ertesi gün oda kırmızı giyindi geldi
Kırmızı herkese yakışmaz deseydin çirkefe 🤣
Sende durduğu gibi kimsede durmaz o kırmızı zaten
Neyse ya boş ver kalitesizlerle çalışmam
Neyse aynen dediğin gibi canını sıktığına değmez bulunur iş elbette gerekirse bende bakarım
Hayır değil eğer işçi falan değilsen
Yok canm benim işm sigorta
Yika kirlettigini bir zahmet 🖤
Çay içmiyorum sadece yemek olursa kendi tabağımi kendim yıkıyorm zaten masamı laptopumu her şeyim düzenlidir
Nie agliyon ozmn
Senin bu öfken ne
Yazidan duygu durum tespiti mi yaptin znxjk
Neden senden istiyorlar
Ortak alan olduğu için
Diğerlerinin de ortak alanı doğal olarak sen de onlardan iste
Bilmiyorum herkes yapıyor aslında ama en çok ben yapıyor gibiyim
Küçük olan sen olduğun için olabilir mi o
Evet benim
Ondan olabilir yine de çok emrivaki yapma kendileri yapsın
2 tabak, bardak alt tarafı takılma yıka geç
Yarın yeni bi süslü Pakize gelecek ona yüklicem
Ayarlayın
normal değil, o görev başkasına ait olmalı
Bence hiç normal değil ne alaka yani
Malzemesini istiyorlarsa normal
değil tabi ki kıvırcık
Normal TR burası
Ne alaka ya herkes kendi bulasigi kendi yıkasın
Ortama göre değişir
İş tanımınıza bağlı.
Bulaşıkci yokmu
Yok ki hepsine bana yüklemeye çalıştılar benim asıl isim sigorta
İtiraz et sana nasıl yaptırıyorlar olmaz öyle şey hakkını savun korkma
Kadına bisi mi diyebiliyorm kadın kiskancin teki belli oluyodu cekemedi
Napmayi dusunuyorsun peki
Aldım eşyalarımı çıktım ne yapacam kızım gelecek diye bahane uydurmuş zaten çirkef kadın dedim külliyen yalan kız okul okuyo ne anlar işten dedim, dinci ayağına takıliyo dedim kıldığı namazın hakkinida vermiyo dedim hiçbir hakkımda helal degl dedim aynısını ilet çıktım
Aslansin sen aslan işte böyle iyi yapmışsın ezdirme kendini kimseye
Beni işten atmak için yapıyordu ben farkindaym çekemedi
Yanlış anlama kıvırcık onlara çalışan değil köle olmanı istemişler boş ver üzülme başka iş bulursun
Benm isim orada sigortacılık sen bana diyemezsn onu bunu yap çok seysen tür bi tane mutfakçi
Evet sen haklısın değişik bir kadınmış harbinden
Normal değil